Kies uw taal

direct offerte aanvragen
Offerte aanvragen

Kennisbank

Wilt u graag meer lezen over de producten, opties en mogelijkheden bij Profielnorm? In onze kennisbank vindt u veel extra informatie. Blader door de informatie heen en verdiep u alvast verder in de mogelijkheden.


Koudgewalste profielen? Profielnorm ontwerpt, produceert en monteert

De koudgewalste profielen zijn de dragende kracht voor onze entresolvloeren. De koudgevormde staalprofielen zorgen ervoor dat de tussenvloer het gewicht van uw producten kan dragen. De koudgevormde staalprofielen worden op onze eigen walsstraten geproduceerd. Profielnorm kan verschillende staalprofielen leveren, zoals C+, Sigma+ en I+ profielen. Met zaaglijnen, lasrobots en een automatische boorstraat worden de koudgewalste profielen gemaakt. Deze koudgevormde profielen vormen de basis van iedere entresolvloer.
 

Entresolvloer maken


Heeft u te weinig ruimte in uw loods, showroom of magazijn? Dan kunnen tussenvloeren of entresolvloeren uitkomst bieden. Met een entresolvloer verdubbelt u uw aantal vierkante meters. Ideaal wanneer u ruimte tekort komt. De mogelijkheden met een entresolvloer van Profielnorm zijn eindeloos. Heeft u een groot bedrijfspand? Verplaats dan uw kantoren naar boven, zodat u de benedenruimte volledig kunt benutten voor uw werkplaats en/of voorraad. Heeft u een magazijn? Door een verdiepingsvloer is uw opslagruimte ineens dubbel zo groot.

Koudgewalste profielen van Profielnorm
 

Tussenvloer prijzen


De prijzen van een tussenvloer kunnen flink variëren. Gemiddeld kost een tussenvloer vanaf €60,- per m2 (excl. btw). Maar de uiteindelijke prijs is geheel afhankelijk van de gewenste vloerbelasting en de accesoires die u wellicht nog wilt toevoegen. Zo kunt u ervoor kiezen om een palletopzetplaats toe te voegen of een trapleuning aan uw trap. Deze prijs is berekend op basis van economische rasters en zonder extra toevoegingen of aanpassingen. 

Met onze kostencalculator kunt u direct de kosten van uw entresolvloer berekenen. Onze tussenvloeren hebben een draagvermogen tot 4.000 kilo per vierkante meter, maar een vloer met een lager draagvermogen is uiteraard ook mogelijk. Dat is een groot voordeel van een entresolvloer van Profielnorm: uw vloer wordt geheel op maat gemaakt.
 

Entresolvloer met meerdere verdiepingen


Wist u dat het mogelijk is om uw beschikbare ruimte te verdrievoudigen of verviervoudigen? U kunt kiezen voor een entresolvloer met meerdere verdiepingen. Zo benut u de beschikbare ruimte in uw bedrijfspand optimaal. Wij gaan graag met u in gesprek om te ontdekken wat uw wensen zijn voor een entresolvloer met koudgewalste profielen van staal. Mocht u niet direct behoefte hebben aan een entresolvloer met meerdere verdiepingen kunt u later ook uw entresolvloer nog laten uitbreiden.
 

Koudgewalste profielen


De verdiepingsvloer ontwerpen, de koudgewalste staalprofielen fabriceren en de vloer monteren is onze specialiteit. Dankzij onze eigen specialisten kunnen wij het gehele proces voor u verzorgen. De verdiepingsvloeren van Profielnorm zijn voorzien van het CE-label. Van showroom tot bedrijfsunit en van bedrijfshal tot DC: overal ziet u onze entresolvloeren terug. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op of gebruik de onderstaande knop om direct een prijsvoorstel aan te vragen. 


OFFERTE AANVRAGEN

Certificering

NEN-EN 1090 en ISO 3834

Duurzaamheid

MVO & Circulair bouwen

Offerte aanvraag

Vraag in 3 stappen online aan

+31 (0)166 60 10 70

Neem direct contact met ons op