Kies uw taal

direct offerte aanvragen
Offerte aanvragen
Aanvraag
Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor uw nieuwe entresolvloer.
Offerte

Kennisbank

Wilt u graag meer lezen over de producten, opties en mogelijkheden bij Profielnorm? In onze kennisbank vindt u veel extra informatie. Blader door de informatie heen en verdiep u alvast verder in de mogelijkheden.


Koudgewalste profielen van Profielnorm

De koudgewalste profielen zijn de dragende kracht voor onze entresolvloeren. Deze staalprofielen zorgen ervoor dat de tussenvloer het gewicht van uw producten kan dragen. Profielnorm produceert deze profielen op de eigen walsstraten. Profielnorm kan verschillende staalprofielen leveren, zoals C+ en Sigma+ profielen. Met zaaglijnen, lasrobots en een automatische boorstraat worden ze geproduceerd. Deze koudgewalste profielen vormen de basis van iedere entresolvloer.

 

Entresolvloer om uw ruimte te verdubbelen


Heeft u te weinig ruimte in uw loods, showroom of magazijn? Dan kunnen tussenvloeren of entresolvloeren uitkomst bieden. Hiermee verdubbelt u eenvoudig uw aantal vierkante meters, ideaal wanneer u ruimte tekort komt. De mogelijkheden met een entresolvloer van Profielnorm zijn eindeloos. Wanneer u een groot bedrijfspand heeft kunt u uw kantoren naar boven verplaatsen, zodanig dat u de benedenruimte volledig kunt benutten voor uw werkplaats en/of voorraad. Als u een magazijn heeft, dan kan het magazijn door een tussenvloer verdubbeld worden in vierkante meters.
Wist u dat het mogelijk is om uw beschikbare ruimte te verdrievoudigen of verviervoudigen? U kunt kiezen voor een entresolvloer met meerdere verdiepingen, uw pand moet dan wel minimaal 10 meter hoog zijn. Zo benut u de beschikbare ruimte in uw bedrijfspand optimaal. Wij gaan graag met u in gesprek om te ontdekken wat uw wensen zijn voor een entresolvloer met koudgewalste profielen van staal. Mocht u niet direct behoefte hebben aan meerdere verdiepingen, kunt u later ook nog uitbreiden.


Koudgewalste profielen van Profielnorm
 

Tussenvloer prijzen van Profielnorm


De prijzen van een tussenvloer kunnen flink variëren. Gemiddeld begint de prijs bij €80,- per m2 (excl. btw). Maar de uiteindelijke prijs is geheel afhankelijk van de gewenste vloerbelasting en de accessoires die u wellicht nog wilt toevoegen. Zo kunt u ervoor kiezen om een palletopzetplaats, een trap of leuning aan uw tussenvloer toe te voegen. Deze prijs is berekend op basis van economische rasters en zonder extra toevoegingen of aanpassingen.

Met onze calculator kunt u direct de offerte van uw gepersonaliseerde tussenvloer aanvragen. Onze tussenvloeren hebben een draagvermogen tot 4.000 kilo per vierkante meter, maar een lager draagvermogen is uiteraard ook mogelijk. Dat is een groot voordeel van Profielnorm: uw tussenvloer wordt geheel op maat gemaakt.

 

Koudgevormde entresolvloer profielen


De entresolvloer ontwerpen, de koudgevormde staalprofielen fabriceren en uiteindelijk monteren zijn onze specialiteiten. Dankzij onze eigen specialisten kunnen wij het gehele proces voor u verzorgen. De entresolvloeren van Profielnorm zijn voorzien van het CE-label. Overal ziet u onze entresolvloeren terug, van showroom tot bedrijfsunit en van bedrijfshal tot DC. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.

Koudgevormde profielen van Profielnorm in een entresolvloer
 

Entresolvloer van Profielnorm


De entresolvloeren van Profielnorm worden op maat gemaakt voor ieder bedrijf. Voor iedere bedrijfsruimte hebben wij een oplossing voor uw ruimteprobleem. Profielnorm biedt oplossingen voor uw magazijn, winkel of kantoor. Bij Profielnorm wordt het hele proces verzorgd, van ontwerpen tot en met de montage. Lees hier alle voordelen van een entresolvloer van Profielnorm:
 
  1. De entresolvloeren van Profielnorm worden geheel op maat gemaakt voor uw bedrijfsruimte;
  2. Verhuizen of verbouwen is niet meer nodig;
  3. Kies zelf bijpassende accessoires en toevoegingen. Zoals kantelhekken, trappen en RAL-kleuren;
  4. De entresolvloeren zijn eenvoudig (zelf) te (de)monteren en uit te breiden;
  5. Een draagvermogen tot wel 4.000 kg/m2 en overspanningen tot 18 meter mogelijk.
Daarbij komt het feit dat Profielnorm de gehele entresolvloer zelf ontwerpt, fabriceert en monteert. De prijs is ook gunstig omdat de entresolvloer zijn waarde behoudt. Wanneer je geen behoefte meer hebt aan een entresolvloer kan je hem zelf demonteren en verkopen. 

 

Profielnorm voorziet u graag van persoonlijk advies


Profielnorm biedt entresolvloeren voor bijvoorbeeld kantoren, opslag, showrooms en winkels. Hiermee vergroot u de oppervlakte van uw bedrijfsruimte. U kunt er ook voor kiezen om meerdere verdiepingen te plaatsen, uw ruimte moet dan wel minimaal 10 meter hoog zijn. Mocht u vragen hebben, dan kunt u met ons contact opnemen om te kijken wat de opties zijn. Onze medewerkers denken graag met u mee aan een oplossing.

OFFERTE AANVRAGEN

Certificering

NEN-EN 1090 en ISO 3834

Duurzaamheid

MVO & Circulair bouwen

Offerte aanvraag

Vraag in 3 stappen online aan

+31 (0)166 60 10 70

Neem direct contact met ons op