Kies uw taal

direct offerte aanvragen
Offerte aanvragen

Kennisbank

Wilt u graag meer lezen over de producten, opties en mogelijkheden bij Profielnorm? In onze kennisbank vindt u veel extra informatie. Blader door de informatie heen en verdiep u alvast verder in de mogelijkheden.


Magazijn efficiënt inrichten? Kies voor een entresolvloer van Profielnorm

Wilt u uw magazijn efficiënt inrichten? Komt u ruimte tekort in uw loods of magazijn? Een tussenvloer is een ware uitkomst. Met een entresolvloer van Profielnorm kunt u uw magazijn efficiënter inrichten; u verdubbelt namelijk uw beschikbare vierkante meters vloeroppervlak. Zo hoeft u niets te verbouwen en creëert u toch een hoop extra ruimte. Lees hier meer over de voordelen en kosten.
 

Magazijn efficiënt inrichten


Bent u toe aan uitbreiding van uw werk- of opslagruimte? Dan gaan uw gedachten wellicht uit naar het zoeken van een grotere locatie. Het huren van een opslagruimte kost vaak veel geld, omdat hier allerlei extra kosten bij komen kijken zoals verhuiskosten, hogere stookkosten als u kiest voor een grotere locatie en personele uitbreidingen. Een entresolvloer is daarentegen een slimme investering. We leggen graag uit waarom u moet kiezen voor een magazijnvloer van Profielnorm.
 

Voordelen van een entresolvloer


U kunt flink besparen op de kosten door uw magazijn uit te breiden met een tussenvloer in plaats van een nieuwe bedrijfshal te huren. Daarnaast verliest een entresolvloer zijn waarde niet. Heeft u de extra ruimte niet meer nodig? U kunt er dan voor kiezen om de vloer door te verkopen of tijdelijk op te slaan als bouwpakket, zoals u hem binnen gekregen heeft. Een ander voordeel van een entresolvloer is dat er geen hele nieuwbouw of verbouwing nodig is om uw loods of magazijn uit te breiden. Twijfelt u nog over de magazijninrichting?

Magazijn efficient inrichten met de koudgevormde staalprofielen van Profielnorm

Praktische tips voor de inriching


Een magazijn efficiënter inrichten kunt u doen door een tussenvloer te plaatsen. Met behulp van een tussenvloer verdubbelt u namelijk het aantal beschikbare vierkante meters. Ga daarnaast eens in gesprek met uw magazijnmedewerkers. Zij zijn dagelijks aan het werk in uw magazijn en hebben waarschijnlijk een duidelijke kijk op de inrichting van het magazijn. Kijk hier voor meer praktische tips.
 

Prijs van een entresolvloer


De kosten van een entresolvloer variëren. Een entresolvloer is verkrijgbaar vanaf €60,- (excl. btw) per vierkante meter. Dit is afhankelijk van het oppervlakte, de gekozen materialen en andere extra opties. Zo kunt u er voor kiezen om bijvoorbeeld een trap met leuning te plaatsen of een palletopzetplaats met kantelhek. Met onze online calculator kunt u precies uitrekenen hoeveel uw nieuwe entresolvloer u gaat kosten.
 

Kies voor Profielnorm


Profielnorm ontwerpt, fabriceert en monteert uw tussenvloer. Van advisering tot keuring, en alles daar tussenin. De entresolvloeren worden in eigen fabriek gefabriceerd. Benieuwd hoeveel een tussenvloer in uw magazijn zou kosten? Met onze online calculator kunt u eenvoudig de kosten van uw nieuwe verdiepingsvloer berekenen. Wilt u graag persoonlijk advies van een van onze gespecialiseerde medewerkers of heeft u nog vragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. We helpen u graag bij het vinden van de ideale oplossing.
 

OFFERTE AANVRAGEN

Certificering

NEN-EN 1090 en ISO 3834

Duurzaamheid

MVO & Circulair bouwen

Offerte aanvraag

Vraag in 3 stappen online aan

+31 (0)166 60 10 70

Neem direct contact met ons op