Kies uw taal

direct offerte aanvragen
Offerte aanvragen
Aanvraag
Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor uw nieuwe entresolvloer.
Offerte

Kennisbank

Wilt u graag meer lezen over de producten, opties en mogelijkheden bij Profielnorm? In onze kennisbank vindt u veel extra informatie. Blader door de informatie heen en verdiep u alvast verder in de mogelijkheden.


Magazijninrichting: gebruik uw ruimte optimaal

De inrichting van uw magazijn is van groot belang voor uw organisatie. Waarschijnlijk wilt u zo veel mogelijk producten kunne opslaan, maar moet het ook nog goed werkbaar zijn voor uw personeel. Een entresolvloer kan uitkomst bieden voor uw magazijninrichting. Benieuwd waarom? Ontdek meer over een entresolvloer voor uw magazijninrichting.
 

Gebruik uw ruimte optimaal


Dankzij een entresolvloer kunt u uw beschikbare ruimte optimaal gebruiken. Een entresolvloer zorgt ervoor dat u een extra verdieping krijgt in uw magazijn. Wist u dat een entresolvloer van Profielnorm een vloerbelasting van maximaal 4.000 kilogram per vierkante meter heeft? Uiteraard is de vloerbelasting van uw entresolvloer afhankelijk van uw wensen en behoeften: wat voor soort producten gaat uw op de entresolvloer plaatsen? Het bepalen van het draagvermogen is mogelijk lastig, onze experts staan u graag bij en voorzien u van persoonlijk advies gedurende het gehele proces.
 

Een entresolvloer met meerdere verdiepingen


Tot de mogelijkheden behoort ook een entresolvloer met meerdere verdiepingen. Afhankelijk van de hoogte van uw magazijn, kunt u het aantal vierkante meters zelfs verdrievoudigen of verviervoudigen. Het kan u helpen bij het efficiënt inrichten van uw magazijn. In een relatief korte tijd creëert u veel extra ruimte in uw magazijn. Dit zorgt ervoor dat verhuizen naar een groter pand of eventueel verbouwen niet meer nodig is. Een belangrijke reden waarom een entresolvloer zeker het overwegen waard is voor uw magazijninrichting.

Magazijninrichting met een entresolvloer van Profielnorm
 

De prijs van een entresolvloer voor uw magazijninrichting


Een belangrijke vraag voor uw beslissing gaat over het financiële gedeelte: de prijs van een entresolvloer voor uw magazijninrichting. U koopt al een entresolvloer bij Profielnorm vanaf 80 euro per vierkante meter, exclusief btw. Een exacte prijs kunnen wij u niet geven, omdat al onze entresolvloeren op maat worden gemaakt. Op basis van uw wensen en behoeften gaan wij voor u aan de slag. Ieder magazijn is namelijk anders en u heeft waarschijnlijk andere wensen dan uw buur of concurrent. Vraag daarom gerust en geheel vrijblijvend online een offerte aan.
 

Meer informatie en persoonlijk advies


Bent u benieuwd? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en persoonlijk advies. Ook kunt u de onderstaande button gebruiken om eenvoudig online een offerte aan te vragen. Een entresolvloer kan een mooie oplossing zijn voor uw magazijn.


OFFERTE AANVRAGEN

Certificering

NEN-EN 1090 en ISO 3834

Duurzaamheid

MVO & Circulair bouwen

Offerte aanvraag

Vraag in 3 stappen online aan

+31 (0)166 60 10 70

Neem direct contact met ons op