Kies uw taal

Uw prijsvoorstel in slechts drie stappen

Vrijblijvende offerte

Entresolvloer projecten

Kennisbank

Wilt u graag meer lezen over de producten, opties en mogelijkheden bij Profielnorm? In onze kennisbank vindt u veel extra informatie. Blader door de informatie heen en verdiep u alvast verder in de mogelijkheden.

Mezzanine vloer: betekenis en kosten

De betekenis van mezzanine vloer is ‘tussenvloer’. Mezzanine is dus een extra verdieping, tussen twee verdiepingen in. Omdat een bedrijfshal vaak vele meters hoog is kan deze ruimte veel efficiënter benut worden. Een entresolvloer is hiervoor een handige oplossing. Met een tussenvloer wordt uw vloeroppervlak automatisch verdubbeld. Dit is ideaal wanneer u op zoek bent naar extra opslag- of werkruimte. Onze staalconstructie kan overspanningen tot wel 18 meter overbruggen en een belasting tot wel 4000 kg/m2 dragen.
 

Wat kost een mezzanine vloer?


Een mezzanine vloer biedt een effectieve en betaalbare oplossing voor uw ruimteproblemen. U betaalt vanaf €80,- (excl. btw) per vierkante meter, afhankelijk van de gekozen uitbreidingen. Wilt u precies berekenen wat uw nieuwe tussenvloer u gaat kosten? Maak dan gebruik van onze rekentool, hier vult u de afmetingen, uitbreidingen en vorm van de vloer in. In drie stappen ontvangt u een scherpe offerte. Wilt u graag eerst meer weten over de betekenis van een mezzanine en een aantal voordelen? Lees hier verder: Mezzanine betekenis en mogelijkheden

Mezzanine betekenis | Mezzanine vloer van Profielnorm
 

Waarom een mezzanine vloer van Profielnorm?


Onze mezzanine vloeren - ook wel, mezzanines, tussenvloeren of verdiepingsvloeren genoemd - bieden een betaalbare oplossing voor ruimteproblemen. Een mezzanine vloer van Profielnorm is voorzien van het CE-label en ontwerpen en fabriceren wij zelf. Van het intekenen tot aan de montage, bij Profielnorm hebben we alles zelf in de hand. Wij helpen u graag bij het kiezen voor een gepaste oplossing voor uw ruimteproblemen. 
 

Mezzanine vloer kopen?


Bent u nieuwsgierig wat we voor u kunnen betekenen, of wilt u weten wat een mezzanine vloer voor u zou kosten? Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan. 

OFFERTE AANVRAGEN

Certificering

NEN-EN 1090 en ISO 3834

Duurzaamheid

MVO & Circulair bouwen

Offerte aanvraag

Vraag in 3 stappen online aan

+31 (0)166 60 10 70

Neem direct contact met ons op