Kies uw taal

direct offerte aanvragen
Offerte aanvragen
Aanvraag
Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor uw nieuwe entresolvloer.
Offerte

Kennisbank

Wilt u graag meer lezen over de producten, opties en mogelijkheden bij Profielnorm? In onze kennisbank vindt u veel extra informatie. Blader door de informatie heen en verdiep u alvast verder in de mogelijkheden.


Showroom vergroten of efficiënter inrichten met Profielnorm

Wilt u graag uw showroom vergroten of efficiënter inrichten? Bent u wel tevreden met de huidige locatie van uw showroom? Dan kan een entresolvloer, verdiepingsvloer of mezzanine een ideale oplossing voor u zijn. Als uw huidige showroom ruimte heeft voor uitbreiding en hoog genoeg is kunt u kiezen voor een entresolvloer. Dankzij een entresolvloer kunt u uw showroom vergroten en hoeft u niet te verhuizen naar een groter pand. Wij vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn!
 

Showroom vergroten met een entresolvloer


Gemakkelijk uw beschikbare vierkante meters vergroten in uw showroom? Een entresolvloer is dan een eenvoudige oplossing voor de retail. U kunt gemakkelijk het vloeroppervlakte verdubbelen zonder dat u daarvoor hoeft te verhuizen naar een nieuwe, grotere locatie. Een belangrijk voordeel is dat u een entresolvloer snel terug kunt verdienen. De terugverdientijd van een entresolvloer is gemiddeld 1,5 a 2 jaar.
 

De ideale indeling van uw showroom


Het is belangrijk om uw showroom zo efficiënt mogelijk in te richten. Wij adviseren u daarom ook om de populairste producten op de begane grond te plaatsen, zodat uw klanten deze producten direct zien. Plaats dan de minder populaire producten bijvoorbeeld op de entresolvloer. Wist u dat het ook mogelijk is om een traplift of een lift toe te voegen naar uw entresolvloer? Zo kan iedereen uw nieuwe verdieping gemakkelijk bereiken. Afhankelijk van de indeling van uw showroom kunt u ook andere keuzes maken. Verplaats bijvoorbeeld kantoren of de personeelskantine naar boven of gebruik de entresolvloer voor uw opslag zodat u de begane grond volledig kunt gebruiken als showroom. Wij denken graag met u mee.
 

Geheel op maat gemaakt


De entresolvloer maken wij geheel op maat voor u. wij verzorgen het gehele proces: van een persoonlijk advies en ontwerp tot en met de professionele montage door onze experts in uw showroom. Wij zorgen ervoor dat de entresolvloer geheel aan uw wensen voldoet, denk bijvoorbeeld een verschillende soorten trappen, een kindvriendelijke leuning en het geheel in de kleuren van uw huisstijl. Daarnaast is een entresolvloer altijd uit te breiden. Zo kunt u er nu bijvoorbeeld voor kiezen om een deel van uw showroom te vergroten en later verder uit te breiden. Ook kunt u er altijd voor kiezen de entresolvloer te verplaatsen of te verkopen mocht u hem niet meer nodig hebben. Een entresolvloer heeft geen waardeverlies.

Showroom vergroten met Profielnorm
 

De kosten om uw showroom te vergroten met een entresolvloer


Niet onbelangrijk: wat zijn de kosten om uw showroom te vergroten met een entresolvloer? Een entresolvloer koopt u al vanaf 80 euro per vierkante meter, exclusief BTW. De prijs is uiteraard afhankelijk van uw wensen. Denk aan de vloerbelasting van een entresolvloer en de accessoires zoals de trapleuning en een lift.
 

Showroom vergroten?


Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en wilt u graag persoonlijk advies? Neem dan geheel vrijblijvend alvast contact met ons op. Ook kunt u online direct een offerte aanvragen. U ontvangt dan binnen 2 minuten een offerte; gebruik hiervoor de onderstaande calculator.


OFFERTE AANVRAGEN

Certificering

NEN-EN 1090 en ISO 3834

Duurzaamheid

MVO & Circulair bouwen

Offerte aanvraag

Vraag in 3 stappen online aan

+31 (0)166 60 10 70

Neem direct contact met ons op