Kies uw taal

direct offerte aanvragen
Offerte aanvragen
Aanvraag
Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor uw nieuwe entresolvloer.
Offerte
Entresolvloer projecten

Kennisbank

;

Wilt u graag meer lezen over de producten, opties en mogelijkheden bij Profielnorm? In onze kennisbank vindt u veel extra informatie. Blader door de informatie heen en verdiep u alvast verder in de mogelijkheden.


Staalconstructie verdiepingsvloer | Verdiepingsvloer op maat

Benieuwd naar de staalconstructie van een verdiepingsvloer? Profielnorm maakt de stalen verdiepingsvloeren geheel op maat en op basis van uw wensen. De staalconstructie bestaat uit kolommen, hoofdbalken en kinderbalken. Daarnaast kunt u ervoor kiezen allerlei accessoires toe te voegen. Wij vertellen u graag meer over de staalconstructie van uw toekomstige verdiepingsvloer.
 

Koudgevormde profielen


Wij werken voor onze verdiepingsvloeren met koudgevormde staalprofielen. Onze koudgevormde staalprofielen vormen de dragende kracht van onze verdiepingsvloeren. Wist u dat wij het gehele proces voor u verzorgen? De staalconstructies worden geheel in onze eigen, moderne fabriek geproduceerd. Warmgewalste IPE en HEA-profielen worden eventueel toegepast bij zware constructies. Dankzij onze eigen fabriek en gekwalificeerde medewerkers zijn er vele mogelijkheden voor uw verdiepingsvloer. Wij maken uw staalconstructie op maat en gebaseerd op uw wensen.
 

De vloerbelasting van de staalconstructie


De vloerbelasting is van groot belang. Waarvoor wilt u de stalen verdiepingsvloer gaan gebruiken? Wat moet het draagvermogen per vierkante meter worden? Het draagvermogen van een Profielnorm verdiepingsvloer kan oplopen tot wel 4,000 kilo per vierkante meter. Hierdoor zijn de mogelijkheden bijna eindeloos en kunnen wij voor u een passende verdiepingsvloer maken. Een stalen verdiepingsvloer koopt u vanaf €80,00 per vierkante meter, exclusief btw. De kosten van de verdiepingsvloer zijn afhankelijk van uw wensen en behoeften, onder andere de vloerbelasting en accessoires.

Staalconstructie verdiepingsvloer | Profielnorm
 

Waar kunt u een stalen verdiepingsvloer plaatsen?


Wij ontwerpen, fabriceren en monteren verdiepingsvloer staalconstructies voor bedrijven. De verdiepingsvloeren worden worden geheel op maat gemaakt en kunnen in verschillende soorten gebouwen worden gebruikt. Denk bijvoorbeeld aan: Onze adviseurs denken graag met u mee, wij hebben een passende oplossing voor uw ruimteprobleem.

Een staalconstructie voor uw verdiepingsvloer?


Tijd om meer ruimte te gaan creëren voor uw organisatie. Of u nu op zoek bent naar een verdiepingsvloer met 1 verdieping of een verdiepingsvloer met meerdere verdiepingen: wij helpen u. Neem geheel vrijblijvend contact op met onze adviseurs voor meer informatie en een op maat gemaakt voorstel. Eerst benieuwd naar een inschatting van de kosten? Gebruik dan onze prijscalculator en ontvang in een paar minuten een prijsvoorstel.


OFFERTE AANVRAGEN

Certificering

NEN-EN 1090 en ISO 3834

Duurzaamheid

MVO & Circulair bouwen

Offerte aanvraag

Vraag in 3 stappen online aan

+31 (0)166 60 10 70

Neem direct contact met ons op