Kies uw taal

direct offerte aanvragen
Offerte aanvragen

Kennisbank

Wilt u graag meer lezen over de producten, opties en mogelijkheden bij Profielnorm? In onze kennisbank vindt u veel extra informatie. Blader door de informatie heen en verdiep u alvast verder in de mogelijkheden.


Een stalen entresolvloer van Profielnorm

Bent u op zoek naar een manier om meer ruimte te creëren voor uw bedrijf? Profielnorm geeft uw bedrijf meer ruimte met een stalen entresolvloer. Onze entresolvloeren worden op maat gemaakt en geproduceerd in onze eigen moderne fabrieken. Ontdek op deze pagina meer over een stalen entresolvloer van Profielnorm.
 

Een stalen entresolvloer


Er zijn verschillende manieren om een entresolvloer te bouwen. Kiest u voor een houten entresolvloer of een stalen entresolvloer? Profielnorm produceert stalen entresolvloeren. Een groot voordeel van staal is de vloerbelasting. Het draagvermogen van onze entresolvloeren kan oplopen tot wel 4.000 kilogram per vierkante meter. Daarnaast zijn er overspanningen mogelijk tot 18 meter.
 

Op maat gemaakt


Wij leveren altijd maatwerk voor entresolvloeren. Al onze staalconstructies worden op maat gemaakt. De staalconstructies voor de entresols worden in onze eigen fabrieken geproduceerd. Ieder bedrijf is anders en heeft andere wensen, daarom verzorgen wij maatwerk. Wilt u uw entresolvloer later nog uitbreiden? Ook dat is mogelijk!
 

Entresolvloer met meerdere verdiepingen


Wist u dat het ook mogelijk is om tet kiezen voor een entresolvloer met meerdere verdiepingen? Afhankelijk van de hoogte van uw bedrijfspand kunt u het aantal beschikbare vierkante meters zelfs verviervoudigen. Een ideale oplossing om in uw huidige pand te blijven als u toch verder wilt uitbreiden.

Stalen entresolvloer | Profielnorm
 

De prijs van een stalen entresolvloer


Wij kunnen u niet direct een prijs geven voor de door u gewenste stalen entresolvloer. Dit heeft te maken met de vele mogelijkheden die er zijn. Zo bepaalt u uiteraard zelf het oppervlakte en het gewenste draagvermogen van de entresolvloer. Maar daarnaast zijn er meer mogelijkheden. Zo kunt u bijvoorbeeld accessoires toevoegen (denk aan trappen en palletverwerking), kiezen voor montage en de gewenste RAL-kleur aangeven voor de profielen. Wel kunnen we u informeren dat u een stalen entresolvloer koopt vanaf 60 euro per vierkante meter, exclusief BTW. 
 

Ontvang een persoonlijk prijsvoorstel


Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en wat wij voor u kunnen betekenen? Wij helpen u graag met een persoonlijk prijsvoorstel! Gebruik onze calculator om geheel vrijblijvend een offerte aan te vragen. Heeft u liever contact met een van onze medewerkers? Ook zij helpen u graag verder, neem gerust telefonisch contact met ons op.


OFFERTE AANVRAGEN

Certificering

NEN-EN 1090 en ISO 3834

Duurzaamheid

MVO & Circulair bouwen

Offerte aanvraag

Vraag in 3 stappen online aan

+31 (0)166 60 10 70

Neem direct contact met ons op