Kies uw taal

direct offerte aanvragen
Offerte aanvragen
Aanvraag
Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor uw nieuwe entresolvloer.
Offerte

Kennisbank

Wilt u graag meer lezen over de producten, opties en mogelijkheden bij Profielnorm? In onze kennisbank vindt u veel extra informatie. Blader door de informatie heen en verdiep u alvast verder in de mogelijkheden.


Stalen verdiepingsvloer | Geheel op maat gemaakt

Bent u op zoek naar een stalen verdiepingsvloer? Profielnorm is hierin gespecialiseerd en helpt u graag verder. Een stalen verdiepingsvloer is een ideale oplossing om de ruimte in uw bedrijfspand optimaal te benutten. Het is een waarde verhogende, efficiënte en voordelige investering voor uw pand. Benieuwd naar meer? We vertellen u graag meer over onze verdiepingsvloeren op deze pagina en neem gerust, vrijblijvend, contact met ons op.
 

Een stalen verdiepingsvloer


Een stalen verdiepingsvloer is een perfecte manier om de ruimte in uw bedrijfspand optimaal te benutten. Zowel voor de lange als de kortere termijn is het een slimme oplossing. Een verdiepingsvloer kan eenvoudig gemonteerd en gedemonteerd worden. Heeft u de extra ruimte tijdelijk niet meer nodig? Kies er dan voor om de vloer op te slaan of te verkopen. Een verdiepingsvloer is waardevast. Profielnorm is een toonaangevende fabrikant van verdiepingsvloeren en koudgevormde staalprofielen in Europa. Wij ontwerpen, fabriceren en monteren de vloeren voor u. Lees verder over de staalconstructie van een verdiepingsvloer op een aparte pagina.
 

Geheel op maat gemaakt


De verdiepingsvloeren van Profielnorm worden geheel op maat gemaakt op basis van uw wensen. Op korte termijn kunnen wij veel extra ruimte voor u creëren. Hoeveel extra ruimte heeft u nodig? Wat is de gewenste vloerbelasting? Wilt u accessoires zoals trappen toevoegen? Wilt u de stalen verdiepingsvloer uw favoriete RAL-kleur geven? Wilt u een vierkante vorm of een U- of L-vorm? Bij Profielnorm zijn de mogelijkheden ongekend en helpen wij u graag verder! Uw verdiepingsvloer wordt geheel op maat gemaakt door onze professionals.

Stalen verdiepingsvloer | Profielnorm

De kosten van een stalen verdiepingsvloer


Aangezien de verdiepingsvloer geheel op maat voor u wordt gemaakt, is de prijs ook afhankelijk van uw wensen. Gemiddeld kost een verdiepingsvloer vanaf €80,00 per vierkante meter, exclusief btw. De kosten zijn afhankelijk van onder andere de grootte, het draagvermogen, de overspanningen en eventuele toevoegingen of aanpassingen.
 

Een verdiepingsvloer met meerdere verdiepingen


U kunt ook kiezen voor een verdiepingsvloer met meerdere verdiepingen. Zo kunt u in een korte tijd het aantal vierkante meters verdubbelen, verdrievoudigen of zelfs verviervoudigen. Hiervoor moet er wel genoeg ruimte zijn in het bedrijfspand en moet het pand hoog genoeg zijn. U kunt er ook altijd nog voor kiezen om de verdiepingsvloer op een later moment uit te breiden met een extra verdieping. Ideaal als u de extra ruimte nog niet direct nodig hebt.
 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?


Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? We komen graag met u in contact en helpen u graag verder! Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Ook kunt u via de onderstaande button vrijblijvend een offerte aanvragen bij Profielnorm.


OFFERTE AANVRAGEN

Certificering

NEN-EN 1090 en ISO 3834

Duurzaamheid

MVO & Circulair bouwen

Offerte aanvraag

Vraag in 3 stappen online aan

+31 (0)166 60 10 70

Neem direct contact met ons op