Kies uw taal

direct offerte aanvragen
Offerte aanvragen
Aanvraag
Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor uw nieuwe entresolvloer.
Offerte

Kennisbank

Wilt u graag meer lezen over de producten, opties en mogelijkheden bij Profielnorm? In onze kennisbank vindt u veel extra informatie. Blader door de informatie heen en verdiep u alvast verder in de mogelijkheden.


Een entresolvloer in 4 stappen | Stappenplan Profielnorm

Bent u op zoek naar een manier om meer ruimte te creëren in uw bedrijfspand? In 4 stappen een entresolvloer van Profielnorm. Aan de hand van ons stappenplan voor entresolvloeren gaan we met u aan de slag. Alle entresolvloeren worden op maat gemaakt en op basis van uw wensen. Lees verder en ontdek hoe u in slechts 4 stappen een gloednieuwe entresolvloer van Profielnorm heeft in uw bedrijfspand.
 

Stap 1: Advies en begin van het proces


Wij hebben het gehele proces in eigen hand: van ontwerpen en fabriceren tot monteren. Maatwerk en flexibiliteit zijn van groot belang voor onze entresolvloeren. We beginnen in het proces dan ook met het advies. Onze verkopers kunnen u uitstekend adviseren en gaan graag met u in gesprek over uw wensen en behoeften. Mogelijk komen ze ook nog met oplossingen waar u nog niet bij stil had gestaan. Onze verkopers zijn technisch onderlegd en verzorgen voor u een passende oplossing voor uw ruimteprobleem.
 

Stap 2: Ontwerp van uw entresolvloer


Onze engineeringsafdeling is van ongekend belang voor onze entresolvloeren. U kunt geheel uw eigen entresolvloer samenstellen. Op basis van uw wensen gaan onze engineers aan de slag met een 3D CAD-tekening. Vervolgens ontvangt u het 3D ontwerp en de inmeetdata ter goedkeur. Daarbij hoort ook een rapport statistische berekening, dit rapport is conform Euro Code 3. Onze experts komen bij u op locatie langs om in te meten voordat de engineers aan de slag gaan. Zo kunnen wij de kwaliteit van onze entresolvloeren garanderen en kunt u uw entresolvloer als ware zelf ontwerpen.

Een entresolvloer in 5 stappen | Stappenplan Profielnorm
 

Stap 3: De productie van entresolvloeren


Is de informatie correct en akkoord? Is de entresolvloer naar wens? Dan geven wij de opdracht aan onze productieafdeling om aan de slag te gaan voor uw entresolvloer. Wij beschikken over een complete en moderne eigen fabriek. Hier worden de verschillende onderdelen van uw entresolvloer geproduceerd en geassembleerd. De entresolvloeren van Profielnorm zijn CE gecertificeerd, bekijk hier al onze certificaten.
 

Stap 4: Transport en vervolgens montage van de entresol


Zodra de entresolvloer is geproduceerd en klaar is om bij u geïnstalleerd te worden komen we bij transport en montage. Alle losse onderdelen worden per vrachtwagen bij u op locatie geleverd. Vervolgens kunnen onze monteurs bij u de entresolvloer ter plekke monteren. Onze ervaren monteurs zorgen voor de vakkundige opbouw van uw entresolvloer en worden geholpen door de benodigde hefmiddelen en specialistisch gereedschap. Daarnaast zijn onze monteurs VCA-opgeleid.
 

Kies voor een kwalitatieve entresolvloer van Profielnorm


Voor een kwalitatieve en op maat gemaakte entresolvloer kunt u terecht bij Profielnorm. Onze adviseurs en experts staan voor u klaar en helpen u graag verder. Neem contact op met ons of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Gebruik de onderstaande button en u ontvangt in slechts 3 stappen online een prijsindicatie.


OFFERTE AANVRAGEN

Certificering

NEN-EN 1090 en ISO 3834

Duurzaamheid

MVO & Circulair bouwen

Offerte aanvraag

Vraag in 3 stappen online aan

+31 (0)166 60 10 70

Neem direct contact met ons op