Kies uw taal

Uw prijsvoorstel in slechts drie stappen

Vrijblijvende offerte

Entresolvloer projecten

Kennisbank

Wilt u graag meer lezen over de producten, opties en mogelijkheden bij Profielnorm? In onze kennisbank vindt u veel extra informatie. Blader door de informatie heen en verdiep u alvast verder in de mogelijkheden.

Tussenverdieping | Verdubbel uw vloeroppervlak | Voordelen & kosten

Op zoek naar mogelijkheden om uit te breiden? Meer vloeroppervlak nodig om groei te kunnen realiseren? Een tussenverdieping is dé oplossing. Het biedt u meer ruimte en is goedkoper dan nieuw- of aanbouw. Bovendien verdient een tussenverdieping zichzelf binnen gemiddeld 1,5 jaar terug.
 

Tussenverdieping magazijn


Een tussenverdieping - ook wel entresol(vloer), tussenvloer of verdiepingsvloer genoemd - biedt u ontzettend veel voordelen. Het is een perfecte oplossing wanneer u uw magazijn efficiënter wilt inrichten, maar ook wanneer u meer opslag- of werkruimte nodig heeft. U kunt heel eenvoudig het aantal beschikbare vierkante meters verdubbelen, of zelfs verdrievoudigen wanneer u genoeg ruimte heeft. Wilt u op uw tussenverdieping in het magazijn producten opslaan of het gebruiken voor kantoor ruimte? De mogelijkheden voor een magazijn tussenverdieping zijn eindeloos. Hoe? We leggen het proces aan u uit.
 

Advies op locatie


Wanneer u een offerte aanvraagt via onze calculator, doen we u een vrijblijvend prijsvoorstel voor uw tussenverdieping van staal. Gaat u hiermee akkoord? Dan komt onze constructeur bij u langs op locatie om u te adviseren over de afmeting, accessoires en het draagvermogen. Wilt u liever eerst nog wat meer informatie of een adviseur die al met u meedenkt? Dat is geen probleem, neem dan gerust telefonisch contact met ons op.

Een tussenverdieping gemaakt door Profielnorm
 

3D-ontwerp van uw tussenverdieping


Staan al uw wensen op papier? Dan gaan wij aan de slag met het uitwerken van een 3D-ontwerp van uw tussenvloer. Vervolgens wordt het ontwerp uitgewerkt in een staalconstructie in onze eigen fabriek. Hier kunnen we alle elementen voor de tussenverdieping fabriceren.
 

Aflevering & installatie op locatie


Uw vloer wordt vervolgens als bouwpakket bij u afgeleverd. Onze monteurs komen bij u langs om de vloer vakkundig en snel te monteren. Kosten besparen? U kunt er ook voor kiezen om de tussenverdieping zelf te installeren.
 

Wat kost een tussenverdieping?


Een tussenverdieping kost gemiddeld vanaf €80,- euro (excl. btw) per vierkante meter. De exacte prijs is afhankelijk van het gewenste draagvermogen, de accessoires en de vloerafwerking. Wilt u vrijblijvend een prijsindicatie ontvangen voor het maken van een tussenverdieping? Maak dan gebruik van onze calculator. In de calculator kunt u de specificaties van de tussenverdieping invullen, vervolgens ontvangt u een prijsvoorstel per mail.


OFFERTE AANVRAGEN

Certificering

NEN-EN 1090 en ISO 3834

Duurzaamheid

MVO & Circulair bouwen

Offerte aanvraag

Vraag in 3 stappen online aan

+31 (0)166 60 10 70

Neem direct contact met ons op