Kies uw taal

direct offerte aanvragen
Offerte aanvragen
Aanvraag
Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor uw nieuwe entresolvloer.
Offerte
Entresolvloer projecten

Kennisbank

;

Wilt u graag meer lezen over de producten, opties en mogelijkheden bij Profielnorm? In onze kennisbank vindt u veel extra informatie. Blader door de informatie heen en verdiep u alvast verder in de mogelijkheden.


Tussenverdieping van staal: belasting tot 4.000 kg/m2

Tussenverdieping van staal gezocht? Kies voor Profielnorm. Uw bedrijfshal kan aanzienlijk vergroot worden met een tussenverdieping. Bovendien is de terugverdientijd gemiddeld maar één jaar. Dit maakt een tussenverdieping een voordelige, waardeverhogende investering voor uw pand. Verhuizen is prijstechnisch vele malen minder interessant. Daarnaast benut u uw huidige locatie optimaal door de hoogte in te gaan, mits dat mogelijk is uiteraard.
 

Tussenverdieping van staal


Een tussenverdieping van staal is de perfecte manier om uw ruimte optimaal te benutten. Maar ook als u alleen tijdelijk extra ruimte nodig hebt, is een verdiepingsvloer een slimme oplossing. Een tussenverdieping kunt u namelijk eenvoudig monteren, demonteren en voor korte of langere tijd opslaan. Eventueel kunt u de stellage zelfs doorverkopen, mocht u het niet meer gebruiken. Een tussenverdieping behoudt zijn waarde en er is genoeg vraag naar.

Onze passie, kennis en ervaring ligt bij het produceren, plaatsen en controleren van tussenverdiepingen. We willen onze opdrachtgevers de meeste klantvriendelijke ervaring geven die we kunnen bieden. Daarom leveren we onze nieuwe, op maat gemaakte tussenverdiepingen standaard binnen slechts vier weken tijd. Zo hoeft u niet lang te wachten en heeft u op korte termijn veel extra ruimte. Uw tussenverdieping van staal kunt u laten kleuren in uw favoriete RAL-kleur, zodat deze goed bij de rest van uw loods of magazijn past. Meer voordelen ontdekken? Lees gauw verder.

Zorg voor meer ruimte in uw magazijn met een tussenverdieping staal van Profielnorm

Voordelen van Profielnorm


Een tussenverdieping laten maken bij Profielnorm kan al vanaf €80 per m2 (excl. BTW). Dit is erg voordelig in vergelijking met bijvoorbeeld verhuizen naar een grotere locatie. Dit kost namelijk al gauw €40 tot €80 per maand per m2 (excl. BTW en gas/water/licht). Een entresolvloer is gemiddeld binnen een jaar terugverdiend. Huur betaal je iedere maand weer opnieuw. Reken maar uit.

Bij Profielnorm hebben we een uniek Column®-systeem ontwikkeld. Daarnaast zijn onze verdiepingsvloeren voorzien van het CE-label. Veiligheid gegarandeerd dus. Wel zo belangrijk. Daarnaast kiest u zelf de gewenste indeling: rechthoekig, vierkant, in een U-vorm of L-vorm. Onze verdiepingsvloeren hebben een draagvermogen tot 4.000 kg/m2 en overspanningen tot 18 meter. Maar des te lager het draagvermogen des te lager de prijs. Wel zo eerlijk. De afwerking kunt u ook zelf bepalen. Kies voor bijvoorbeeld spaanplaat, staalroosters of antislip. Gebruik onze configurator om te bepalen wat een tussenverdieping van staal u zal kosten.
 

Maximaal besparen op een tussenverdieping


Uiteraard hebben de grootte, vorm en het draagvermogen van de tussenverdieping van staal invloed op de prijs per vierkante meter. Ook de mate van afwerking telt mee in de hoogte van de prijs. Maar de grootste besparing kunt u halen door de verdiepingsvloer zelf te monteren. Dit is een prima optie als u handige werknemers of collega’s heeft. Profielnorm inschakelen heeft natuurlijk wel een aantal voordelen. Onze installateurs zetten een tussenverdieping snel en vakkundig in elkaar. We doen dit op het meest gunstige moment, zodat u en uw collega’s of werknemers er zo min mogelijk hinder van ondervinden. Zo kunt u door met de dagelijkse bezigheden en heeft u in korte tijd wel meer ruimte.

Profielnorm is uw specialist voor entresolvloeren

Meerdere verdiepingsvloeren boven elkaar


Wilt u uw huidige gebouw optimaal benutten en is daarbij één tussenverdieping van staal niet voldoende? Bij Profielnorm is het ook mogelijk om tussenverdiepingen te laten produceren met een tweede of zelfs derde verdieping. Dit betekent dat uw loods of magazijn van één laag (begane grond) naar drie lagen (begane grond, verdiepingsvloer, tweede verdiepingsvloer) of vier lagen gaat. In een keer heeft u dus drie of vier keer zoveel ruimte. Uiteraard hangt er een groter prijskaartje aan een driedubbele verdiepingsvloer dan aan een enkele verdiepingsvloer. Aan de andere kant bespaart u ook weer meer geld, omdat het huidige vloeroppervlak dan drie of vier keer gebruikt wordt. De enige voorwaarde is wel dat uw magazijn, loods of bedrijfshal hoog genoeg is. Als uw bedrijfshal tien meter hoog is, dan is het mogelijk om vier verdiepingen te creëren.
 

Kies voor Profielnorm


Een tussenverdieping van staal ontwerpen, fabriceren en monteren is de core business van Profielnorm. Omdat we het proces van A tot Z begeleiden, bespaart u bij ons vele duizenden euro's op een verdiepingsvloer. Daarnaast bepaalt u of u een bouwpakket wilt ontvangen (kostenbesparend) of dat u liever alles uitbesteedt (100% ontzorgd). Benieuwd naar de kosten? Vraag een offerte aan en wij bieden u direct een scherp voorstel.


OFFERTE AANVRAGEN

Certificering

NEN-EN 1090 en ISO 3834

Duurzaamheid

MVO & Circulair bouwen

Offerte aanvraag

Vraag in 3 stappen online aan

+31 (0)166 60 10 70

Neem direct contact met ons op