Kies uw taal

direct offerte aanvragen
Offerte aanvragen

Kennisbank

Wilt u graag meer lezen over de producten, opties en mogelijkheden bij Profielnorm? In onze kennisbank vindt u veel extra informatie. Blader door de informatie heen en verdiep u alvast verder in de mogelijkheden.


Tussenvloer bouwen? Profielnorm voor de beste kwaliteit

Een tussenvloer in uw magazijn of loods nodig? Vraag een op maat gemaakte offerte aan of neem contact op met een van onze werknemers. Profielnorm helpt u graag verder en zoekt naar een geschikt oplossing voor ieder vraagstuk. Mogelijk is een tussenvloer bouwen wel de ideale oplossing voor u.
 

Op maat geproduceerd


Onze tussenvloeren worden geleverd als bouwpakketten. Een bouwpakket bestaat standaard uit stalen kolommen, koudgevormde staalprofielen, vloerplaten en accessoires. Alle tussenvloeren worden op maat geproduceerd, dus u krijgt een entresolvloer die exact past in uw magazijn. Profielnorm is de marktleider in Europa op het gebied van tussenvloeoren en koudgevormde staalprofielen. Ons productieproces is up-to-date, waardoor u altijd een modern en duurzaam product krijgt.
 

Een tussenvloer om uw ruimte optimaal te benutten


Een tussenvloer is een uitstekende manier om de ruimte in uw loods optimaal te benutten. Ook als u tijdelijk extra ruimte nodig heeft, is een tussenvlooer een slimme oplossing. Bij Profielnorm betaalt u gemiddeld vanaf 60 euro per vierkante meter voor een tussenvloer. U kunt de tussenvloer later makkelijk afbreken, doorverkopen of verplaatsen. Het behoudt zijn waarde.

Tussenvloer bouwen? Profielnorm voor de beste kwaliteit

Van klein tot groot

In de configurator kunt u kiezen voor een vierkante/rechthoekige vloer, een L-vloer of een U-vloer. Of u nu 10 vierkante meter of 10.000 vierkante meter nodig heeft: we leveren uw vloer. Daarnaast voegt u gemakkelijk accessoires toe, zoals een kindvriendelijke trap, een kooiladder, een palletopzetplaats met kantelhek en traanplaat, of een leuning.
 

Profielnorm voor de beste kwaliteit


Tussenvloeren ontwerpen, fabriceren en monteren is onze core business. Zo hebben we een uniek Column®-systeem ontwikkeld. Daarnaast zijn onze tussenvloeren voorzien van het CE-label. Van showroom tot industriehal en van bedrijfsunit tot dc: overal ziet u onze tussenvloeren terug. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of vraag via de onderstaande button direct een offerte aan.


OFFERTE AANVRAGEN

Certificering

NEN-EN 1090 en ISO 3834

Duurzaamheid

MVO & Circulair bouwen

Offerte aanvraag

Vraag in 3 stappen online aan

+31 (0)166 60 10 70

Neem direct contact met ons op