Kies uw taal

direct offerte aanvragen
Offerte aanvragen
Aanvraag
Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor uw nieuwe entresolvloer.
Offerte

Kennisbank

Wilt u graag meer lezen over de producten, opties en mogelijkheden bij Profielnorm? In onze kennisbank vindt u veel extra informatie. Blader door de informatie heen en verdiep u alvast verder in de mogelijkheden.


Kosten van een tussenvloer | Vrijblijvende prijsindicatie ontvangen

Het uitbreiden van uw opslagruimte hoeft geen dure investering te zijn. Kies voor een tussenvloer van Profielnorm. Dankzij de goede kwaliteit die wij leveren is dit een betrouwbare en duurzame aankoop voor nu en de nabije toekomst. Ontdek de tussenvloer kosten bij Profielnorm.
 

Over Profielnorm


Profielnorm heeft haar hoofdkantoor in Tholen. Hier staat ook de productiehal, waar alle vloeren worden ontworpen en geproduceerd. Daarnaast zijn we ook druk met het onderzoeken van vernieuwingen op het gebied van tussenvloeren. Al onze vloeren worden speciaal op maat voor u gemaakt, gebaseerd op uw wensen. Wij leveren de vloeren als bouwpakketten in heel Nederland. Ons montageteam staat voor u klaar om de constructie voor u te plaatsen, maar u kunt er uiteraard ook voor kiezen dit zelf te doen.
 

Tussenvloer kosten


Bij Profielnorm koopt u een tussenvloer vanaf €80,- per m2 (exclusief btw). Deze prijs is gebaseerd op economische rasters en zonder eventuele toevoegingen of aanpassingen. Toch vormt een tussenvloer een duurzame en slimme investering. Dankzij de aanschaf van deze vloer bespaart u bijvoorbeeld verhuis- of verbouwingskosten. Het is dan ook zo dat u binnen 1,5 jaar een vloer heeft terugverdiend!


Uw entresolvloer of tussenvloer volledig op maat gemaakt door Profielnorm
 

Gebruik onze prijscalculator


Via onze website kunt u snel en eenvoudig een offerte opvragen voor uw tussenvloer. U kunt via onze calculator verschillende specificaties en toepassingen voor uw vloer selecteren. Zo kunt u kiezen verschillende oppervlakken, koudgevormde staalprofielen, spaanplaten, leuningwerk, roosters, multiplexplaten, kleuren, hoogtes, kolommen en draagvermogen. Wanneer u deze heeft ingevoerd sturen wij u een indicatie van de totale kosten voor uw tussenvloer. Zo weet u precies waar u aan toe bent!


OFFERTE AANVRAGEN

Certificering

NEN-EN 1090 en ISO 3834

Duurzaamheid

MVO & Circulair bouwen

Offerte aanvraag

Vraag in 3 stappen online aan

+31 (0)166 60 10 70

Neem direct contact met ons op