Kies uw taal

direct offerte aanvragen
Offerte aanvragen
Aanvraag
Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor uw nieuwe entresolvloer.
Offerte

Kennisbank

Wilt u graag meer lezen over de producten, opties en mogelijkheden bij Profielnorm? In onze kennisbank vindt u veel extra informatie. Blader door de informatie heen en verdiep u alvast verder in de mogelijkheden.


Tussenvloer laten maken? Alle informatie op een rij

Uw magazijn of loods vergroten? Met een tussenvloer van Profielnorm verdubbelt u het vloeroppervlak. Een slimme investering, want u hoeft hierdoor geen dure bedrijfshal te huren. En als u de tussenvloer niet meer nodig heeft, kunt u hem eenvoudig demonteren, opslaan of doorverkopen. Om een tussenvloer te laten maken kunt u Profielnorm contacteren.
 

Korte terugverdientijd


Gemiddeld genomen is een tussenvloer van Profielnorm te kopen vanaf 80 euro (excl. btw) per vierkante meter. Al onze entresolvloeren worden op maat gemaakt, waardoor wij u graag voorzien van een persoonlijk prijsvoorstel. Het gaat hier echter om een eenmalige investering, die snel kan worden terugverdiend. Reken maar eens uit hoeveel het kost om een nieuwe loods te kopen of huren, inclusief verhuiskosten, extra stookkosten en personeelsuitbreidingen. De gemiddelde terugverdientijd van een tussenvloer is minder dan anderhalf jaar.
 

Uw prijs online berekenen


De exacte prijs van een tussenvloer kunt u online berekenen. Doorloop de drie stappen van onze configurator en u krijgt een offerte op maat. De prijs voor een tussenvloer (of entresolvloer of verdiepingsvloer) neemt toe als u een luxere afwerking wilt (bijv. staalroosters en antislip in plaats van spaanplaat) of wanneer het draagvermogen omhoog schiet. Onze tussenvloeren hebben een draagvermogen tot 4.000 kilo per vierkante meter. Een andere regel: des te kleiner het oppervlak, des te hoger de gemiddelde prijs per vierkante meter. Logisch: een kleine entresol heeft nog steeds een hek en een trap nodig.

Tussenvloer laten maken voor extra ruimte
 

Zelf monteren of uitbesteden


We leveren de tussenvloer als een bouwpakket bij u af. U kunt ervoor kiezen om de tussenvloer zelf te monteren, bijvoorbeeld als u zelf handige medewerkers in dienst heeft. Liever uitbesteden? Dan komt het montageteam van Profielnorm langs om de tussenvloer snel en efficiënt te monteren.
 

Eigen productie voordelig voor tussenvloer


Profielnorm is de grootste leverancier van entresolvloeren. We produceren deze vloeren zelf en sturen de pakketten direct naar onze klanten, waardoor er geen hoge marges zijn. Het bouwpakket bestaat uit stalen kolommen, koudgevormde staalprofielen, vloerplaten en accessoires waaronder kantelhekken, leuningwerk en trappen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag een offerte aan en plan een gesprek!


OFFERTE AANVRAGEN

Certificering

NEN-EN 1090 en ISO 3834

Duurzaamheid

MVO & Circulair bouwen

Offerte aanvraag

Vraag in 3 stappen online aan

+31 (0)166 60 10 70

Neem direct contact met ons op