Kies uw taal

Uw prijsvoorstel in slechts drie stappen

Vrijblijvende offerte

Entresolvloer projecten

Kennisbank

Wilt u graag meer lezen over de producten, opties en mogelijkheden bij Profielnorm? In onze kennisbank vindt u veel extra informatie. Blader door de informatie heen en verdiep u alvast verder in de mogelijkheden.

Tussenvloer in uw magazijn? Bekijk de mogelijkheden van Profielnorm

Heeft u te weinig ruimte in uw magazijn, waardoor u uw spullen niet meer kwijt kunt? Een tussenvloer van Profielnorm kan een oplossing bieden voor dit probleem. Met een tussenvloer in uw magazijn heeft u de mogelijkheid om het aantal vierkante meters van uw opslagruimte te verdubbelen. Met behulp van een tussenvloer kunt u de ruimte in uw magazijn efficiënter benutten. Uw beschikbare opslagruimte wordt hiermee automatisch vertweevoudigd. Ideaal wanneer u over een klein magazijn beschikt, of zo hard aan het groeien bent dat u dubbel zoveel opslagruimte nodig heeft. 
 

Tussenvloer voor uw magazijn: hoe werkt het?


De koudgevormde staalprofielen (C+, S+ en I+) vormen de dragende kracht van de tussenvloer. Deze produceren wij zelf in onze fabriekshal. Deze staalconstructie kan overspanningen tot wel 18 meter overbruggen. Op de vloer worden meestal spaanplaten gebruikt, in industriële toepassingen wordt er echter gebruik gemaakt van verzinkte staalroosters, zodat optimale rookafvoer mogelijk is. Profielnorm kan diverse trappen, met of zonder leuning, leveren. Ook zijn er verschillende varianten voor palletverwerking die de opslag van uw goederen zo soepel mogelijk laat verlopen.

Doordat wij over onze eigen fabriekshal beschikken kunnen wij uw tussenvloer geheel op maat maken. Ook kunt u diverse accessoires kiezen zodat u uw tussenvloer zo compleet mogelijk kunt maken. Wilt u bijvoorbeeld pallets vol met voorraad opslaan op uw tussenvloer? Kies dan voor een palletverwerkingssysteem.

Tussenvloer magazijn door Profielnorm

5 voordelen van een tussenvloer in uw magazijn

 
  1. Verdubbel - of verdrievoudig - de beschikbare vierkante meters van uw magazijn. U kunt tot wel 3 extra verdiepingen creëren met een tussenvloer van Profielnorm. 
  2. Een tussenvloer is een betaalbare oplossing en verdient zichzelf terug. Het plaatsen van een tussenvloer is dan ook goedkoper dan het kopen of huren van een nieuw magazijn.
  3. Een tussenvloer verliest zijn waarde niet, dus heeft u uw tussenvloer niet meer nodig? Dan kunt u deze gemakkelijk verkopen. 
  4. Uw tussenvloer is eenvoudig uit te breiden, ook na een aantal jaar.
  5. Uw tussenvloer kan overspanningen tot wel 16 meter overbruggen en belastingen tot 4000 kg/m2 dragen. 
 

Waarom Profielnorm?


Profielnorm kan u helpen bij het ontwerpen, fabriceren en monteren van de nieuwe tussenvloer in uw magazijn. Wij zijn al  ruim 25 jaar specialist in het ontwerpen en fabriceren van tussenvloeren. Met onze handige rekentool kunt u eenvoudig berekenen hoeveel een tussenvloer u gaat kosten. Gemiddeld is een tussenvloer aan te schaffen vanaf €80,- (excl. btw).
Heeft u vragen of wilt u weten waar u het beste een verdiepingsvloer kunt plaatsen? Neem dan contact met ons op, wij adviseren u graag.


OFFERTE AANVRAGEN

Certificering

NEN-EN 1090 en ISO 3834

Duurzaamheid

MVO & Circulair bouwen

Offerte aanvraag

Vraag in 3 stappen online aan

+31 (0)166 60 10 70

Neem direct contact met ons op