Kies uw taal

Uw prijsvoorstel in slechts drie stappen

Vrijblijvende offerte

Entresolvloer projecten

Kennisbank

Wilt u graag meer lezen over de producten, opties en mogelijkheden bij Profielnorm? In onze kennisbank vindt u veel extra informatie. Blader door de informatie heen en verdiep u alvast verder in de mogelijkheden.

Tussenvloer in uw showroom? Verdubbel uw vloeroppervlakte

Heeft u een prachtige showroom op een ideale locatie, maar komt u ruimte tekort? Een tussenvloer kan dan een geschikte oplossing bieden. Met een tussenvloer kunt u uw vloeroppervlakte eenvoudig verdubbelen, zonder dat u op zoek moet naar een nieuwe showroom.

Met een tussenvloer verdubbelt u de beschikbare vierkante meters van uw showroom. Hierdoor kunt u een hoop kosten besparen omdat u daardoor niet op zoek hoeft naar een andere (grotere) showroom. Bovendien verliest een entresolvloer zijn waarde niet, dat betekent dat u deze gemakkelijk kunt verkopen indien u hem niet meer nodig heeft. 
 

Optimaal gebruik maken van uw showroom met een tussenvloer


Het kan lastig zijn om een zo efficiënt mogelijke indeling te kiezen voor uw showroom. Dit is tevens afhankelijk van de branche waarin u actief bent. Heeft u bijvoorbeeld een autogarage? Dan is het het eenvoudigst om beneden uw showroom te houden, terwijl u op uw tussenvloer het magazijn maakt. Eventueel kunt u er ook voor kiezen om boven de kantoren te maken, zodat u beneden uw volledige vloeroppervlakte vrij houdt voor de auto’s. Maar heeft u bijvoorbeeld een meubel- of keukenzaak? Dan kunt u de volledige entresolvloer benutten om uw producten tentoon te stellen.
 

Vakkundig laten monteren


De tussenvloer wordt volledig in onze eigen fabriek ontworpen en gefabriceerd. Vervolgens wordt de vloer als bouwpakket per vrachtwagen op uw locatie bij de showroom afgeleverd. U kunt er voor kiezen om de vloer zelf te monteren, maar uiteraard kunnen wij dit ook voor u doen. Profielnorm beschikt over een ervaren montageteam dat uw entresolvloer vakkundig en snel kan opbouwen. Zo heeft u er geen omkijken meer naar en heeft u in korte tijd veel extra ruimte erbij.
 

Kosten voor een tussenvloer


De prijs van uw tussenvloer is geheel afhankelijk van het draagvermogen dat u wenst en welke accessoires u kiest. Zo kunt u bijvoorbeeld een trapleuning of palletopzetplaats toevoegen, dit zorgt er wel voor dat de verdiepingsvloer duurder wordt. Gemiddeld genomen kost een basis verdiepingsvloer vanaf €80,- euro (excl. btw) per vierkante meter.

Wilt u weten wat een tussenvloer voor uw showroom kost? Met onze kostencalculator kunt u heel eenvoudig een vrijblijvende offerte aanvragen. U vult de specificaties van de vloer in, zoals het gewenste formaat, draagvermogen en accessoires en wij sturen u uw persoonlijke offerte.


OFFERTE AANVRAGEN

Certificering

NEN-EN 1090 en ISO 3834

Duurzaamheid

MVO & Circulair bouwen

Offerte aanvraag

Vraag in 3 stappen online aan

+31 (0)166 60 10 70

Neem direct contact met ons op