Kies uw taal

direct offerte aanvragen

Building trust

Als familiebedrijf levert Profielnorm een innovatieve oplossing
voor ruimtegebrek in uw bedrijfspand.
Wij ontwerpen, fabriceren en monteren entresolvloeren.


Meer informatie

EUROPESE FABRIKANT

Profielnorm is een toonaangevende fabrikant van entresolvloeren in Europa. Dankzij onze eigen moderne fabrieken maken we uw entresolvloer geheel op maat.


Meer informatie

+2.000 PROJECTEN PER JAAR

Jaarlijks leveren wij meer dan 2.000 nieuwe projecten door heel Europa en verder. Koop uw entresolvloer direct bij de fabriek.


Meer informatie

JOIN OUR FAMILY

Benieuwd naar Profielnorm als werkgever? Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe talenten!


Meer informatie

Tussenvloer uitbreiden? Kies voor Profielnorm

Tussenvloer uitbreiden met een extra trap of leuning, of een hele nieuwe tussenvloer bovenop de huidige tussenvloer? Daarvoor bent u aan het juiste adres bij Profielnorm. We zijn een toonaangevende Europese fabrikant van entresolvloeren en koudgevormde staalprofielen. We onderscheiden ons door maatwerkoplossingen en een up-to-date, gecertificeerd productieproces. Van persoonlijk advies en ontwerp tot professionele montage: alles kan door Profielnorm worden verzorgt. Dankzij onze uitgebreide engineeringsafdeling beschikt Profielnorm over know-how voor een vakbekwame en duurzame realisatie van uw project.
 

Tussenvloer uitbreiden


Wilt u uw tussenvloer uitbreiden? Een entresolvloer is een waardeverhogende investering voor uw bedrijfspand. Daarnaast is een tussenvloer gemiddeld binnen 1,5 jaar afbetaald. U heeft dus eenmalige kosten voor de aanschaf van de vloer die doorgaans ook nog eens goedkoper zijn dan kosten voor het huren van een grotere loods. We hebben een klein kostenoverzicht gemaakt wat het gemiddeld zou kosten om een (tweede, derde of vierde) tussenvloer aan te schaffen in vergelijking met verhuizen naar een grotere locatie.
 
 

Verhuizen

Verdiepingsvloer

Kosten

40 tot 60 euro (excl. BTW) per vierkante meter per jaar

 

Eenmalige verhuiskosten

 

Maandelijkse kosten voor gas/water/licht

Vanaf 60 euro (excl. BTW) per vierkante meter

 

Geen bijkomende kosten

 

Ontwerpen, produceren en installeren


U bent waarschijnlijk al bekend met de voordelen van een tussenvloer uitbreiden. Zo niet, we zetten ze graag nog even op een rij voor u. Een entresolvloer van Profielnorm is namelijk niet alleen voordelig, maar ook van beproefde kwaliteit. Al onze tussenvloeren hebben namelijk het CE-label.

Daarnaast hebben de vloeren kolomroosters tot wel 18 meter, overspanningen van 16 meter en een laadvermogen van 4.000 kg/m². U kunt ervoor kiezen om de tussenvloer die u wilt uitbreiden zelf te installeren, maar onze ervaren medewerkers kunnen dit ook voor u verzorgen. Zo kunt u verder met de gang van alledag en heeft u in no time dubbel zoveel vloeroppervlak. Uw entresolvloer wordt afgewerkt in een RAL-kleur naar keuze en we kunnen ook de jaarlijkse keuring voor u verzorgen. We kennen onze entresolvloeren, en de kwaliteit daarvan, immers als geen anders gezien we ze zelf ontwerpen, produceren en installeren.

Tussenvloer uitbreiden? Ook dat verzorgt Profielnorm voor u!
 

Vraag vrijblijvend een offerte aan


Bent u benieuwd wat een tussenvloer uitbreiden zou kosten voor uw bedrijf? Uitbreiden kan namelijk eenvoudig. De kosten zijn onder andere afhankelijk van de grootte van de entresolvloer en andere variabelen. Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Vraag direct een offerte aan via onderstaande button en ontvang binnen slechts twee minuten een prijsvoorstel. Zo heeft u direct een duidelijk kostenplaatje en kunnen we daarna verder praten over de mogelijkheden.


OFFERTE AANVRAGEN

Certificering

NEN-EN 1090 en ISO 3834

Duurzaamheid

MVO & Circulair bouwen

Offerte aanvraag

Vraag in 3 stappen online aan

+31 (0)166 60 10 70

Neem direct contact met ons op