Kies uw taal

direct offerte aanvragen
Offerte aanvragen
Aanvraag
Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor uw nieuwe entresolvloer.
Offerte

Kennisbank

Wilt u graag meer lezen over de producten, opties en mogelijkheden bij Profielnorm? In onze kennisbank vindt u veel extra informatie. Blader door de informatie heen en verdiep u alvast verder in de mogelijkheden.


Tussenvloeren | Op basis van uw wensen

Profielnorm is een toonaangevende Europese fabrikant van tussenvloeren en koudgevormde staalprofielen. Een tussenvloer zorgt ervoor dat u het vloeroppervlak van uw bedrijf eenvoudig kunt vergroten. U kunt de beschikbare ruimte verdubbelen of zelfs kiezen voor een tussenvloer met meerdere verdiepingen. Ontdek op deze pagina meer over onze tussenvloeren en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.
 

Wat zijn tussenvloeren?


Tussenvloeren zijn zelfdragende constructies boven het vloeroppervlak in een bedrijfspand. Een tussenvloer wordt tussen twee verdiepingen gebouwd, gewoonlijk tussen de grond en het plafond. Echter kan een tussenvloer ook tussen verdiepingen worden gebouwd. Er zijn vele benamingen voor tussenvloeren, zoals entresolvloeren, tussenverdiepingen en mezzanines.
 

Waarom Profielnorm?


Wij onderscheiden ons door maatwerk oplossingen en een up-to-date, gecertificeerd productieproces. Wij verzorgen de door u gewenste tussenvloer van persoonlijk advies en ontwerp tot en met professionele montage. Onze uitgebreide engineeringsafdeling beschikt over de benodigde knowhow voor een vakbekwame en duurzame project realisatie. Daarnaast beschikken wij over een eigen fabriek, waardoor de mogelijkheden oneindig zijn en wij u tijdens het gehele proces uitstekend kunnen helpen. Profielnorm ontwerpt, fabriceert en monteert tussenvloeren.
 

Voordelen van tussenvloeren


Wat zijn belangrijke voordelen van een tussenvloer? Op deze pagina leest u er uitgebreid meer over, maar we benoemen het graag alvast kort. 5 belangrijke voordelen van een tussenvloer:
  1. De tussenvloeren van Profielnorm worden geheel op maat voor u gemaakt;
  2. Verhuizen of verbouwen is niet langer nodig;
  3. Kies zelf bijpassende accessoires en toevoegingen. Denk aan kantelhekken, trappen en RAL-kleuren;
  4. De tussenvloeren zijn eenvoudig te (de)monteren en uit te breiden;
  5. Een draagvermogen tot wel 4.000 kg/m2 en grote overspanningen mogelijk.
Tussenvloeren van Profielnorm

Een tussenvloer met meerdere verdiepingen


Wist u dat u de ruimte in uw bedrijfspand zelfs kunt verdrievoudigen of verviervoudigen? U kunt kiezen voor een tussenvloer met meerdere verdiepingen als de ruimte het toelaat. In een relatief korte tijd kunt u zo veel extra ruimte creëren.
 

De kosten van tussenvloeren


De kosten van tussenvloeren zijn afhankelijk van uw wensen. Aangezien wij de tussenvloer geheel op maat maken, is er geen standaardprijs te geven. Gemiddeld koopt u een tussenvloer van Profielnorm vanaf €80,00 per vierkante meter, exclusief btw. Dit is een basis prijs, zonder speciale toevoegingen of aanpassingen voor uw vloer. Voor een voorstel kunt u geheel vrijblijvend de calculator onderaan deze pagina gebruiken.
 

Ontvang eenvoudig en vrijblijvend een prijsvoorstel


Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Gebruik onze calculator en ontvang vrijblijvend een prijsvoorstel. Neem ook gerust en geheel vrijblijvend contact op met onze experts. Zij helpen u graag verder met een persoonlijk en op maat gemaakt advies.


OFFERTE AANVRAGEN

Certificering

NEN-EN 1090 en ISO 3834

Duurzaamheid

MVO & Circulair bouwen

Offerte aanvraag

Vraag in 3 stappen online aan

+31 (0)166 60 10 70

Neem direct contact met ons op