Kies uw taal

Uw prijsvoorstel in slechts drie stappen

Vrijblijvende offerte

Entresolvloer projecten

Kennisbank

Wilt u graag meer lezen over de producten, opties en mogelijkheden bij Profielnorm? In onze kennisbank vindt u veel extra informatie. Blader door de informatie heen en verdiep u alvast verder in de mogelijkheden.

Verdiepingsvloer bedrijfshal laten maken?

Benut de ruimte in uw bedrijfshal optimaal met een verdiepingsvloer van Profielnorm.  Wist u dat de terugverdientijd van een verdiepingsvloer gemiddeld anderhalf jaar is? Hierdoor is een verdiepingsvloer een waardevolle investering. Het is prijstechnisch interessanter dan alternatieven zoals verhuizen naar een grotere, nieuwe locatie. Wanneer u wilt verhuizen komen daar veel meer extra kosten bij ten opzichte van de aankoop van een verdiepingsvloer.

Verdiepingsvloer met meerdere verdiepingen van Profielnorm


WAAROM EEN VERDIEPINGSVLOER VAN PROFIELNORM?


Profielnorm is een toonaangevende Europese fabrikant van verdiepingsvloeren.  We hebben een uniek Column®-systeem ontwikkeld. Daarnaast zijn onze verdiepingsvloeren voorzien van het CE-label. Van showroom tot industriehal en van bedrijfsunit tot distributiecentrum: overal ziet u onze verdiepingsvloeren terug.
Het hele proces voor uw nieuwe verdiepingsvloer wordt bij Profielnorm intern geregeld. Van persoonlijk advies tot en met de professionele montage verzorgen wij uw verdiepingsvloer. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om zelf uw verdiepingsvloer te monteren. Op deze manier kunt u kosten besparen. Benieuwd naar de kosten van een verdiepingsvloer? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan via onderstaande knop. Onze collega’s nemen contact met u op en komen met een passend voorstel voor uw ruimte.

OFFERTE AANVRAGENDE PRIJS VAN EEN VERDIEPINGSVLOER


U koopt bij Profielnorm al een verdiepingsvloer voor uw bedrijfshal vanaf 80 euro per vierkante meter (excl. btw). De prijs is uiteraard afhankelijk van uw wensen en behoeften. De prijs van 80 euro geldt voor een basis verdiepingsvloer zonder bijzonderheden. Het is goed om te weten dat een verdiepingsvloer waardevast is. Mocht u de verdiepingsvloer niet langer nodig hebben kunt u ervoor kiezen het product als tweedehands verdiepingsvloer aan te bieden op de markt. Profielnorm fabriceert stalen verdiepingsvloeren. Deze staalconstructies worden in onze eigen fabrieken gefabriceerd.

Verdiepingsvloer van Profielnorm


OFFERTE AANVRAGEN BIJ PROFIELNORM


Bij Profielnorm kunnen we een nieuwe verdiepingsvloer binnen een relatief korte tijd leveren. Gebruik het offerte aanvraag formulier om een offerte aan te vragen. Eerst kiest u de gewenste indeling: rechthoek, vierkant, U-vorm of juist L-vorm. Daarna vult u de afmetingen in, kiest u een RAL-kleur, bepaalt u het gewenste draagvermogen per vierkante meter en voegt u eventueel leuningwerk en andere accessoires toe. Deze informatie kan op een later moment altijd nog aangepast worden. Onze collega’s nemen contact met u op, het is handig om alvast een indicatie van uw wensen en behoeften te ontvangen.


OFFERTE AANVRAGEN

Certificering

NEN-EN 1090 en ISO 3834

Duurzaamheid

MVO & Circulair bouwen

Offerte aanvraag

Vraag in 3 stappen online aan

+31 (0)166 60 10 70

Neem direct contact met ons op