Kies uw taal

direct offerte aanvragen
Offerte aanvragen
Aanvraag
Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor uw nieuwe entresolvloer.
Offerte

Kennisbank

Wilt u graag meer lezen over de producten, opties en mogelijkheden bij Profielnorm? In onze kennisbank vindt u veel extra informatie. Blader door de informatie heen en verdiep u alvast verder in de mogelijkheden.


Verdiepingsvloer bedrijfshal laten maken? Dit zijn de kosten!

Een bedrijfshal kan aanzienlijk vergroot worden met een verdiepingsvloer van Profielnorm. De terugverdientijd is minder dan anderhalf jaar. Hierdoor is een tussenverdieping een waardevolle investering. Het is prijstechnisch vele malen interessanter dan verhuizen naar een grotere, nieuwe locatie.
 

De prijs van een verdiepingsvloer


Een verdiepingsvloer is de perfecte manier om de ruimte in uw hal optimaal te benutten. Ook als u tijdelijk extra ruimte nodig heeft, is een verdiepingsvloer een slimme oplossing. Een verdiepingsvloer in uw bedrijfshal van Profielnorm kost zo'n 80 euro (excl. btw) per vierkante meter. De prijs van uw verdiepingsvloer is uiteraard afhankelijk van uw wensen en behoeften. De prijs van 80 euro is berekend voor een verdiepingsvloer zonder bijzonderheden. Dat is een schijntje in vergelijking met het huren, uitbreiden of kopen van een (nieuwe) bedrijfshal. Daarnaast is een tussenvloer gemakkelijk te verkopen als u deze niet meer nodig heeft. Het behoudt zijn waarde. Wij maken stalen verdiepingsvloeren en maken de staalconstructies voor verdiepingsvloeren in onze eigen fabrieken.
 

Soorten verdiepingsvloeren


Er zijn verschillende soorten verdiepingsvloeren verkrijgbaar. Zo kunt u kiezen voor een houten verdiepingsvloer of een stalen verdiepingsvloer. Voor een stalen verdiepingsvloer kan Profielnorm u uitstekend helpen. Alle verdiepingsvloeren worden op maat gemaakt en zijn bij Profielnorm van staal. Dit stevige materiaal geeft meer zekerheid en biedt oneindig veel mogelijkheden.

Verdiepingsvloer kopen? Een verdiepingsvloer bedrijfshal van Profielnorm
 

Prijs berekenen en razendsnelle levering


Bij Profielnorm kunnen we een nieuwe verdiepingsvloer razendsnel leveren. Gebruik de configurator om een exacte prijs te berekenen. Eerst kiest u de gewenste indeling: rechthoek, vierkant, U-vorm of juist L-vorm. Daarna vult u de afmetingen in, kiest u een RAL-kleur voor de kolommen en leuningen en bepaalt u het draagvermogen per vierkante meter. Onze verdiepingsvloeren hebben een draagvermogen tot 4.000 kilo per vierkante meter, maar u begrijpt dat een vloer met een lager draagvermogen goedkoper is. Ook de afwerking van de vloer (spaanplaat, staalroosters of antislip) beïnvloedt het uiteindelijke bedrag voor een verdiepingsvloer.
 

Hoe bespaar ik op een verdiepingsvloer?


Een verdiepingsvloer kopen, maar de kosten verlagen? De afwerking van de vloer en het draagvermogen bepalen de prijs per vierkante meter, maar de grootste besparing kan gehaald worden door de verdiepingsvloer zelf te monteren. Dit is een optie als u handige werknemers of collega's heeft, die de klus kunnen klaren. Het heeft natuurlijk voordelen om Profielnorm in te schakelen. Onze installateurs zetten een verdiepingsvloer sneller in elkaar. Daarnaast monteren wij vloeren op een zo gunstig mogelijk moment. Zo hebben uw collega's er zo min mogelijk last van en gaat het werk door. Twijfelt u over een nieuwe of gebruikte entresolvloer? Wij raden u aan voor een nieuwe entresolvloer te gaan en vertellen u graag waarom.
 

Meerdere verdiepingsvloeren boven elkaar


Heeft u aan één verdieping niet genoeg? Bij Profielnorm leveren we verdiepingsvloeren met een tweede of zelfs met een derde verdieping. Dit betekent dat uw bedrijfshal van één laag (begane grond) naar drie lagen (begane grond, verdiepingsvloer, tweede verdieping verdiepingsvloer) of vier lagen gaat. Het vloeroppervlak wordt verdrie- of verviervoudigd. Uiteraard is een (drie)dubbele verdiepingsvloer iets prijziger dan een enkele verdiepingsvloer, omdat het totale draagvermogen toeneemt. Echter bespaart u ook weer meer geld, omdat hetzelfde oppervlak drie of vier keer gebruikt wordt. Voorwaarde is wel dat uw bedrijfshal, magazijn of loods hoog genoeg is. Is uw bedrijfshal tien meter hoog, dan is het mogelijk om vier verdiepingen te creëren.
 

Waarom een verdiepingsvloer van Profielnorm?


Verdiepingsvloeren ontwerpen, fabriceren en monteren is de core business van Profielnorm. We hebben een uniek Column®-systeem ontwikkeld. Daarnaast zijn onze verdiepingsvloeren voorzien van het CE-label. Van showroom tot industriehal en van bedrijfsunit tot dc: overal ziet u onze verdiepingsvloeren terug.

Omdat we het proces van A tot Z begeleiden, bespaart u bij ons vele duizenden euro's op een verdiepingsvloer. Daarnaast bepaalt u of u een bouwpakket wilt ontvangen (kostenbesparend) of dat u liever alles uitbesteedt (100% ontzorgd). Benieuwd naar de kosten? Vraag een offerte aan en wij sturen u direct een scherp voorstel per mail.


OFFERTE AANVRAGEN

Certificering

NEN-EN 1090 en ISO 3834

Duurzaamheid

MVO & Circulair bouwen

Offerte aanvraag

Vraag in 3 stappen online aan

+31 (0)166 60 10 70

Neem direct contact met ons op