Kies uw taal

Uw prijsvoorstel in slechts drie stappen

Vrijblijvende offerte

Entresolvloer projecten

Kennisbank

Wilt u graag meer lezen over de producten, opties en mogelijkheden bij Profielnorm? In onze kennisbank vindt u veel extra informatie. Blader door de informatie heen en verdiep u alvast verder in de mogelijkheden.

Verdiepingsvloer in uw loods? Bekijk de mogelijkheden

Wilt u een verdiepingsvloer in uw loods, bedrijfshal of magazijn? Met een tussenvloer van Profielnorm verdubbelt u het vloeroppervlak van uw bedrijfshal. U kunt snel extra ruimte creëren door middel van een verdiepingsvloer.
 

Verdiepingsvloer loods: zelf bouwen of laten monteren?


Een verdiepingsvloer is een zelfdragende constructie boven het al bestaande vloeroppervlak van uw loods, bedrijfshal of magazijn. Wij kunnen entresolvloeren leveren met een oppervlakte van tien tot honderdduizend vierkante meter. Zo kunt u uw bedrijfsruimte optimaal benutten. Uw nieuwe tussenvloer wordt geleverd als bouwpakket. Hierin zit standaard stalen kolommen, koudgevormde staalprofielen, vloerplaten en accessoires. Zo kunt u zelf aan de slag met het installeren van de verdiepingsvloer. Uiteraard kunt u dit ook voor u laten doen. Profielnorm heeft een eigen ervaren montageteam, die snel en vakkundig de entresolvloer bij u kunnen installeren.

Verdiepingsvloer in uw loods? Profielnorm ontzorgt u!

Een verdiepingsvloer van Profielnorm


Verdiepingsvloeren ontwerpen, fabriceren en monteren is de core business van Profielnorm. Wij adviseren u graag om tot een passende oplossing te komen, om vervolgens de tussenvloer te ontwerpen en produceren. Profielnorm is al ruim 25 jaar specialist en een entresolvloer is voorzien van het CE-label. Onze tussenvloeren kunnen een overspanning van wel 16 meter overbruggen en belastingen tot 4.000 kg/m2.
 

Wat kost een verdiepingsvloer?


Een nieuwe entresolvloer is te kopen vanaf €80,- (excl. btw) per vierkante meter. Wilt u exact berekenen wat u kwijt bent voor uw entresolvloer? Met behulp van onze handige rekentool kunt u direct uw kosten berekenen. U kunt hier de vorm, afmetingen en afwerking van uw vloer invullen en vervolgens een scherpe offerte aanvragen.

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.


OFFERTE AANVRAGEN

Certificering

NEN-EN 1090 en ISO 3834

Duurzaamheid

MVO & Circulair bouwen

Offerte aanvraag

Vraag in 3 stappen online aan

+31 (0)166 60 10 70

Neem direct contact met ons op