Kies uw taal

direct offerte aanvragen
Offerte aanvragen
Aanvraag
Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor uw nieuwe entresolvloer.
Offerte

Kennisbank

Wilt u graag meer lezen over de producten, opties en mogelijkheden bij Profielnorm? In onze kennisbank vindt u veel extra informatie. Blader door de informatie heen en verdiep u alvast verder in de mogelijkheden.


Verdiepingsvloer maken | Profielnorm verzorgt het gehele proces

Een verdiepingsvloer maken om uw bedrijfsruimte optimaal te benutten? Als toonaangevende Europese fabrikant van entresolvloeren en koudgevormde staalprofielen helpt Profielnorm u graag verder! Wij zorgen ervoor dat uw bedrijfsruimte aanzienlijk kan worden vergroot met een verdiepingsvloer. Wist u dat de terugverdientijd gemiddeld minder dan een jaar is? Een verdiepingsvloer is daardoor een zeer waardevolle investering!
 

Benut uw bedrijfsruimte optimaal


Een verdiepingsvloer wordt ook wel een entresolvloer, mezzanine vloer, tussenverdieping, insteekverdieping of etagevloer genoemd. Met het laten maken van een verdiepingsvloer kunt u uw ruimte optimaal benutten. Profielnorm maakt de verdiepingsvloer geheel op maat, zodat de vloer voldoet aan uw wensen. Van een verdiepingsvloer in een bedrijfshal tot een showroom en kantoor: het kan allemaal!
 

Kosten van een verdiepingsvloer maken


Een verdiepingsvloer kopen? De kosten van een verdiepingsvloer hangen af van uw wensen en behoeften. Koop een entresolvloer bij Profielnorm al vanaf 80 euro per vierkante meter exclusief BTW. De kosten van een verdiepingsvloer zijn afhankelijk van onder andere de vloerbelasting. Het draagvermogen van onze verdiepingsvloeren is tot 4.000 kilogram per vierkante meter. Echter hoe lager het draagvermogen, des te goedkoper uw verdiepingsvloer. Ook de afwerking van de vloer (antislip, staalroosters of spaanplaat) heeft invloed op de prijs van uw verdiepingsvloer. Dit geldt ook voor eventuele accessoires en bijvoorbeeld de RAL-kleur voor de kolommen en leuningen. U kunt uw entresolvloer bij Profielnorm helemaal zelf samenstellen.

Verdiepingsvloer maken | Profielnorm
 

Een verdiepingsvloer maken met meerdere verdiepingen


Heeft u met een extra verdieping nog niet genoeg ruimte? Kies dan voor een entresolvloer met meerdere verdiepingen. Zo vergroot u uw bedrijfsruimte van een laag naar zelfs drie of vier lagen (begane grond, verdiepingsvloer, tweede en/of derde verdiepingsvloer). Het vloeroppervlak wordt dankzij een verdiepingsvloer verdie- of verviervoudigd. Het is uiteraard wel van belang dat de hoogte van uw bedrijfsruimte deze uitbreiding toelaat. Om vier verdiepingen te creëren met behulp van verdiepingsvloeren moet uw bedrijfsruimte 10 meter hoog zijn. Meer over de verdiepingsvloer staalconstructie.
 

Certificaten van Profielnorm


Waarom zou u kiezen voor een nieuwe verdiepingsvloer van Profielnorm? Bij Profielnorm staan kwaliteit en veiligheid voorop. Wij ontwerpen, fabriceren en monteren de verdiepingsvloeren geheel in-house. Al onze verdiepingsvloeren zijn voorzien van het CE-Label. Bekijk op deze pagina het volledige overzicht met de certificaten van Profielnorm.
 

Verdiepingsvloer maken?


Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust en vrijblijvend contact met ons op. Onze professionals helpen u graag verder en voorzien u graag van advies. Wij denken graag mee over de beste oplossing voor uw ruimteprobleem. Direct weten wat de kosten gaan zijn? Gebruik dan onze onderstaande calculator en ontvang binnen 2 minuten een prijsvoorstel.


OFFERTE AANVRAGEN

Certificering

NEN-EN 1090 en ISO 3834

Duurzaamheid

MVO & Circulair bouwen

Offerte aanvraag

Vraag in 3 stappen online aan

+31 (0)166 60 10 70

Neem direct contact met ons op