Kies uw taal

Uw prijsvoorstel in slechts drie stappen

Vrijblijvende offerte

Entresolvloer projecten

Kennisbank

Wilt u graag meer lezen over de producten, opties en mogelijkheden bij Profielnorm? In onze kennisbank vindt u veel extra informatie. Blader door de informatie heen en verdiep u alvast verder in de mogelijkheden.

Verdiepingsvloer voor uw winkel? Een entresolvloer creƫert extra ruimte

Bent u op zoek naar mogelijkheden om uw vloeroppervlakte van uw winkel of showroom te vergroten? Met een verdiepingsvloer verdubbelt u het aantal beschikbare vierkante meters. Het is daarom de perfecte oplossing voor de retail. Met een verdiepingsvloer kunt u gemakkelijk uw vloeroppervlakte verdubbelen, zonder dat u daarvoor hoeft te verhuizen naar een grotere locatie. Dit bespaart u een hoop kosten. Daarnaast kunt u uw verdiepingsvloer gemakkelijk verkopen wanneer u deze niet meer nodig heeft. De vloer verliest zijn waarde niet. Op deze pagina leest u meer over een verdiepingsvloer voor een winkel.
 

Wat is de ideale indeling voor mijn showroom?


Wij adviseren om uw populairste producten op de begane grond te plaatsen, zodat deze direct op het zicht staan voor uw klant. U kunt de entresolvloer gebruiken om de minder populaire producten te plaatsen. Bijvoorbeeld: heeft u een auto showroom? Plaats de nieuwe modellen dan op de begane grond en occassions op de verdiepingsvloer. Het is uiteraard mogelijk om een lift of traplift te plaatsen, zodat ook uw klanten die moeilijk ter been zijn, boven kunnen komen.

Een andere mogelijkheid is om de kantoren, toiletten en de kantine naar boven te verplaatsen. Zodat u uw benedenverdieping kunt gebruiken voor uw producten. De kantoren, toiletten en kantine komen dan op de tussenvloer. U kunt de tussenvloer ook als opslagruimte gebruiken, zo creëert u een groter winkeloppervlakte en wordt de verdiepingsvloer alleen gebruikt door uw collega's of werknemers. Bent u benieuwd wat een entresolvloer voor uw winkel of showroom kost? Gebruik dan onze kostenberekening. Binnen een paar minuten weet u wat een tussenvloer u kost. Als u vragen heeft kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Verdiepingsvloer winkel: ideaal om de ruimte in uw winkel te vergroten

Verdiepingsvloer voor uw winkel: wat kost het?

Een verdiepingsvloer is te kopen bij Profielnorm vanaf €80,- euro per vierkante meter (excl. btw). Maar wanneer u kiest voor groter draagvermogen of accessoires wilt toevoegen zoals een trapleuning of palletopzetplaats, wordt de verdiepingsvloer duurder. De meeste winkels verdienen hun tussenvloer binnen de eerste twee jaar terug. Verrassend genoeg, is de terugverdientijd voor winkels sneller dan voor magazijnen. Dit komt doordat een winkelruimte vaak duurder is dan een magazijn. Daarom is het goedkoper om een tussenvloer aan te schaffen, dan een nieuwe locatie te kopen of huren. Wilt u uw showroom vergroten? Kies dan voor een verdiepingsvloer van Profielnorm.


OFFERTE AANVRAGEN

Certificering

NEN-EN 1090 en ISO 3834

Duurzaamheid

MVO & Circulair bouwen

Offerte aanvraag

Vraag in 3 stappen online aan

+31 (0)166 60 10 70

Neem direct contact met ons op