Kies uw taal

direct offerte aanvragen
Offerte aanvragen
Aanvraag
Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor uw nieuwe entresolvloer.
Offerte
Entresolvloer projecten

Kennisbank

;

Wilt u graag meer lezen over de producten, opties en mogelijkheden bij Profielnorm? In onze kennisbank vindt u veel extra informatie. Blader door de informatie heen en verdiep u alvast verder in de mogelijkheden.


Verdiepingsvloeren voor meer ruimte: alle informatie op een rij

Met verdiepingsvloeren van Profielnorm kunt u het vloeroppervlak in uw bedrijfshal aanzienlijk vergroten. Een leuke bijkomstigheid is dat de terugverdientijd gemiddeld maar anderhalf jaar is. Deze eenmalige investering verdient u dus al in korte tijd terug. Daarbij hoeft u niet uw hele magazijn of loods overhoop te halen voor een verbouwing, aanbouw, stuk nieuwbouw of zelfs een hele verhuizing.
 

Verdiepingsvloeren bieden een uitkomst


Verdiepingsvloeren bieden een ware uitkomst als u de ruimte in uw hal optimaal wilt benutten. Ook als u slechts tijdelijk extra opslagruimte nodig heeft, dan is een verdiepingsvloer in uw bedrijfshal een slimme oplossing. De vloer is namelijk net zo makkelijk te demonteren als te monteren. Binnen een paar uur (afhankelijk van de grootte van de vloer) kan ons vakteam de vloer weer uit elkaar halen. U kunt er dan vervolgens voor kiezen om de vloer te verkopen of tijdelijk op te slaan als bouwpakket.
 

Zelf uw prijs berekenen


Verdiepingsvloeren van Profielnorm kosten gemiddeld vanaf €80,- (excl. BTW) per vierkante meter. Gezien het feit dat wij alle verdiepingsvloeren op maat maken, is de prijs van uw verdiepingsvloer geheel afhankelijk van uw wensen. Vergeleken bij een grote verbouwing of verhuizing is dat een schijntje. Daarnaast is een verdiepingsvloer dus eenvoudig op te slaan of te verkopen indien u deze niet meer nodig heeft. Goed om te weten: de vloer behoudt zijn waarde!

Bij Profielnorm kunnen we onze verdiepingsvloeren razendsnel leveren dankzij onze eigen fabriek, keuringsmogelijkheden en gespecialiseerde medewerkers. Gebruik onze online calculator om uw exacte prijs te berekenen. Kies eerst uw gewenste indeling, zoals rechthoek-, vierkant-, U-, of L-vorm. Vul daarna de afmetingen in, kies een RAL-kleur voor de kolommen en leuningen en bepaal het draagvermogen per vierkante meter. Onze verdiepingsvloeren hebben een draagvermogen tot 4.000 kilo per vierkante meter. Des te lager het draagvermogen, des te goedkoper de prijs; uiteraard ook afhankelijk van andere factoren.

Profielnorm maakt verdiepingsvloeren geheel zoals u dat wenst

Zelf uw vloer monteren of laten doen


De afwerking en het draagvermogen bepalen een groot deel van de uiteindelijke prijs per vierkante meter van een verdiepingsvloer. U kunt ook nog besparen op het monteren. Als u handige werknemers of collega’s heeft, kunnen zij zelf aan de slag met het bouwen van de vloer. Uiteraard heeft het wel een aantal voordelen als u dit laat doen door het vakteam van Profielnorm. Onze monteurs zetten een verdiepingsvloer snel en vakkundig in elkaar gezien hun ervaring. Daarnaast monteren we de vloeren op een gunstig moment. Zo hebben u en uw collega’s er zo min mogelijk last van en kunnen de dagelijkse bezigheden gewoon doorgaan.
 

Eén, twee, drie of zelfs vier


Heeft u aan één verdieping niet genoeg? Bij Profielnorm leveren we verdiepingsvloeren met een tweede of zelfs met een derde verdieping. Dit betekent dat uw bedrijfshal van één laag (begane grond) naar drie lagen of zelfs vier lagen (begane grond, verdiepingsvloer, tweede verdieping verdiepingsvloer en derde verdiepingsvloer) gaat. Uiteraard is een (drie)dubbele verdiepingsvloer iets prijziger dan een enkele verdiepingsvloer, omdat het totale draagvermogen toeneemt. Echter bespaart u ook weer meer geld, omdat hetzelfde oppervlak drie of vier keer gebruikt gaat worden. Voorwaarde is wel dat uw bedrijfshal, magazijn of loods hoog genoeg is. Is uw bedrijfshal minimaal tien meter hoog, dan is het mogelijk om vier verdiepingen te creëren.
 

Daarom een verdiepingsvloer van Profielnorm


Verdiepingsvloeren ontwerpen, fabriceren en monteren is de core business van Profielnorm. We hebben een uniek Column®-systeem ontwikkeld. Daarnaast zijn onze verdiepingsvloeren voorzien van het CE-label. Van showroom tot industriehal en van bedrijfsunit tot dc: overal zijn onze verdiepingsvloeren terug te zien.

Omdat we het proces van A tot Z begeleiden, bespaart u bij ons vele duizenden euro's op een verdiepingsvloer. Daarnaast bepaalt u of u een bouwpakket wilt ontvangen (kostenbesparend) of dat u liever alles uitbesteedt (100% ontzorgd). Benieuwd naar de kosten? Vraag een offerte aan en wij sturen u direct een scherp voorstel per mail. Liever eerst persoonlijk contact? Twijfel niet en neem vrijblijvend contact op voor advies.


OFFERTE AANVRAGEN

Certificering

NEN-EN 1090 en ISO 3834

Duurzaamheid

MVO & Circulair bouwen

Offerte aanvraag

Vraag in 3 stappen online aan

+31 (0)166 60 10 70

Neem direct contact met ons op