Kies uw taal

direct offerte aanvragen
Offerte aanvragen
Aanvraag
Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor uw nieuwe entresolvloer.
Offerte

Kennisbank

Wilt u graag meer lezen over de producten, opties en mogelijkheden bij Profielnorm? In onze kennisbank vindt u veel extra informatie. Blader door de informatie heen en verdiep u alvast verder in de mogelijkheden.


De vloerafwerking van een entresolvloer

Op de entresolvloer past Profielnorm diverse soorten spaanplaten toe. Deze platen worden conform Europese normen geproduceerd en door Profielnorm standaard in P6 kwaliteit geleverd. De keuze voor vloerafwerking van uw entresolvloer bestaat uit:
  • 38 mm P6 onderzijde wit, bovenzijde naturel: de basisoplossing;
  • 38 mm P6 onderzijde wit, bovenzijde C-dur de lux: gemiddeld antislip effect, oppervlak in marmer kleur;
  • 38 mm P6 onderzijde wit, bovenzijde antislip: hoog antislip effect, grijs oppervlak.

Entresolvloer vloerafwerking bij Profielnorm

In industriële toepassingen gebruikt Profielnorm vaak verzinkte staalroosters, die optimale rookafvoer mogelijk maken. De roosters zijn leverbaar in diverse maatvoeringen. Ook levert Profielnorm hoogwaardige multiplexplaten, die hoge puntlasten aankunnen en veel grip leveren.
Wat betreft de vloerafwerking zijn er vele mogelijkheden. Wij verzorgen voor uw entresolvloer op maat de gewenste vloerafwerking. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag direct, geheel vrijblijvend, een offerte aan voor een entresolvloer van Profielnorm of neem contact op met onze adviseurs.

Vloerafwerking entresolvloer Profielnorm

 

Entresolvloer bij Profielnorm

Een entresolvloer van Profielnorm is de ideale manier om de ruimte in uw bedrijfspand te verdubbelen, te verdriedubbelen of zelfs te vervierdubbelen. Wanneer u een entresolvloer plaatst, wordt deze boven de begane grond geplaatst. De entresolvloer wordt volledig op basis van uw wensen geproduceerd en gemonteerd. Daarnaast heeft u ook keuze uit verschillende accessoires zoals palletverwerking, trap en leuningwerk.
Er zijn verschillende voordelen bij van entresolvloeren bij Profielnorm:
  1. De entresolvloeren worden volledig op maat voor u gemaakt.
  2. Verhuizen of verbouwen is niet meer nodig.
  3. Kies zelf accessoires zoals kantelhekken, trappen en RAL kleuren.
  4. De tussenvloeren zijn eenvoudig te (de)monteren of uit te breiden.
  5. Draagvermogen tot 4.000 kg/m2.
  6. Entresolvloer verdient zichzelf terug in gemiddeld 1,5 tot 2 jaar, dit is voordeliger dan de alternatieven.


Rooster vloerafwerking entresolvloer Profielnorm

 

Bekijk onze verdiepingsvloeren

Profielnorm biedt voor ieder bedrijf een passende oplossing: zoals een verdiepingsvloer voor in een loods, een verdiepingsvloer voor in een winkel, een tussenvloer voor een showroom of een entresolvloer voor een kantoor. Bij Profielnorm kunt u zelf uw verdiepingsvloer ontwerpen, zodat u zelf de prijs in de hand heeft. Onze specialisten staan klaar om uw ontwerpen tot realiteit te maken. De verdiepingsvloer is eenvoudig te monteren, en later kunt u er altijd voor kiezen om de verdiepingsvloer uit te breiden. De kosten van een verdiepingsvloer zijn afhankelijk van uw wensen, de prijs per vierkante meter begint vanaf 80 euro. Voor een prijsvoorstel kunt u eenvoudig gebruik maken van onze calculator of contact opnemen met een van onze adviseurs.
 


OFFERTE AANVRAGEN

Certificering

NEN-EN 1090 en ISO 3834

Duurzaamheid

MVO & Circulair bouwen

Offerte aanvraag

Vraag in 3 stappen online aan

+31 (0)166 60 10 70

Neem direct contact met ons op