Kies uw taal

direct offerte aanvragen
Offerte aanvragen
Aanvraag
Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor uw nieuwe entresolvloer.
Offerte

Kennisbank

Wilt u graag meer lezen over de producten, opties en mogelijkheden bij Profielnorm? In onze kennisbank vindt u veel extra informatie. Blader door de informatie heen en verdiep u alvast verder in de mogelijkheden.


Vloerbelasting van een entresolvloer: wat heeft u nodig?

Het is een belangrijke vraag om rekening mee te houden als u een entresolvloer wilt kopen: de vloerbelasting van een entresolvloer. Iedere entresolvloer heeft namelijk een ander draagvermogen. Bent u benieuwd wat het best past bij uw bedrijfspand? Dat is afhankelijk van het gebruiksdoel en uw wensen. Op deze pagina leest u meer over de mogelijkheden en de experts van Profielnorm adviseren u graag en helpen u verder!
 

De vloerbelasting van uw entresolvloer


De vloerbelasting van een entresolvloer heeft onder andere invloed op de prijs van uw entresolvloer. Daarnaast is de vloerbelasting afhankelijk van het doel van de entresolvloer. Gaat u de entresolvloer bijvoorbeeld gebruiken voor uw magazijn, loods, winkel, showroom of misschien voor extra kantoorruimte? Afhankelijk van uw wensen gaat Profielnorm aan de slag. Mocht u er zelf niet goed uit komen, dan staan onze experts voor u klaar. Samen nemen we de wensen door en bepalen we de vloerbelasting van uw entresolvloer. Op basis van uw wensen stellen we een offerte voor u op. Het draagvermogen van een entresolvloer van Profielnorm kan oplopen tot wel 4.000 kilo per vierkante meter. Is dit niet voldoende of heeft u specifieke andere wensen? Ook dan bekijken wij graag wat wij voor u kunnen betekenen.
 

Overspanningen van uw entresolvloer


Naast de vloerbelasting zijn ook de overspanningen van uw entresolvloer van belang. Wij maken entresolvloeren met overspanningen tot wel 18 meter. Dit kan erg handig en interessant zijn als u de vloerruimte zoveel mogelijk wilt gebruiken en zo min mogelijk hinder wilt ervaren. Ook deze kolomroosters kunnen geheel worden afgestemd op uw wensen. Tot slot hebben alle entresolvloeren van Profielnorm het CE-Label. Dit betekent dat ze van beproefde kwaliteit zijn. Op deze pagina vindt u meer informatie over de certificaten van Profielnorm.

Vloerbelasting van een entresolvloer bij Profielnorm
 

Prijs van een entresolvloer


De kosten van een entresolvloer zijin afhankelijk van uw wensen en behoeften. Bij Profielnorm koopt u een entresolvloer vanaf 80 euro per vierkante meter exclusief BTW. Deze kosten zijn afhankelijk van uw wensen, denk aan de vloerbelasting van een entresolvloer en de overspanningen. Wilt u meer weten over de kosten van een entresolvloer? Op deze pagina: Hoeveel kost een entresolvloer?, vindt u meer informatie. Daarnaast leest u hier meer over de voordelen van een entresolvloer ten opzichte van bijvoorbeeld verhuizen naar een nieuw pand.
 

Een persoonlijk prijsvoorstel ontvangen


Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en wilt u graag een persoonlijk prijsvoorstel ontvangen voor uw entresolvloer? Vraag via de onderstaande button een offerte aan en ontvang uw prijsvoorstel al binnen 2 minuten. Heeft u liever persoonlijk contact met iemand om uw wensen en ideeën door te nemen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.


OFFERTE AANVRAGEN

Certificering

NEN-EN 1090 en ISO 3834

Duurzaamheid

MVO & Circulair bouwen

Offerte aanvraag

Vraag in 3 stappen online aan

+31 (0)166 60 10 70

Neem direct contact met ons op