Kies uw taal

Uw prijsvoorstel in slechts drie stappen

Vrijblijvende offerte

Entresolvloer projecten

Kennisbank

Wilt u graag meer lezen over de producten, opties en mogelijkheden bij Profielnorm? In onze kennisbank vindt u veel extra informatie. Blader door de informatie heen en verdiep u alvast verder in de mogelijkheden.

VLOERBELASTING VAN EEN ENTRESOLVLOER BIJ PROFIELNORM

Het is voor de aankoop van een entresolvloer belangrijk om rekening te houden met de vloerbelasting van een entresolvloer. Iedere entresolvloer kan een ander draagvermogen hebben, dat is afhankelijk van het geplande gebruik van de entresolvloer. Bent u benieuwd wat het best past bij uw bedrijfspand? Wij geven u graag alvast meer informatie. Wilt u direct hulp en persoonlijk advies? Neem dan direct contact met ons op!
 

De vloerbelasting van uw entresolvloer


De vloerbelasting van een entresolvloer heeft onder andere invloed op de prijs van uw entresolvloer. Daarnaast is de vloerbelasting afhankelijk van het doel van de entresolvloer. Gaat u de entresolvloer bijvoorbeeld gebruiken voor uw magazijn, loods, winkel, showroom of misschien voor extra kantoorruimte? Afhankelijk van uw wensen gaat Profielnorm aan de slag. Mocht u er zelf niet helemaal uit komen, dan staan onze experts voor u klaar. Samen nemen we de wensen door en bepalen we de gewenste vloerbelasting van uw entresolvloer. Op basis hiervan stellen we een offerte voor u op. Het draagvermogen van een entresolvloer van Profielnorm kan oplopen tot wel 4.000 kilo per vierkante meter. Is dit niet voldoende of heeft u andere specifieke wensen? Alles wordt door Profielnorm op maat en in eigen fabrieken geproduceerd. Voor specifieke wensen of een hogere vloerbelasting helpen wij u ook graag.

Draagvermogen van een entresolvloer bij Profielnorm
 

Overspanningen van uw entresolvloer


Naast de vloerbelasting zijn ook de overspanningen van uw entresolvloer van belang. Wij maken entresolvloeren met overspanningen tot wel 18 meter. Dit kan erg handig en interessant zijn als u de vloerruimte zoveel mogelijk wilt gebruiken en zo min mogelijk hinder wilt ervaren. Alle Profielnorm entresolvloeren hebben het CE-Label. Dit betekent dat ze van beproefde kwaliteit zijn.
 

Een persoonlijk prijsvoorstel ontvangen


Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en wilt u graag een persoonlijk prijsvoorstel ontvangen voor uw entresolvloer? Vraag via de onderstaande button eenvoudig een offerte aan. Heeft u liever persoonlijk contact om uw wensen en ideeën door te nemen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.OFFERTE AANVRAGEN

Certificering

NEN-EN 1090 en ISO 3834

Duurzaamheid

MVO & Circulair bouwen

Offerte aanvraag

Vraag in 3 stappen online aan

+31 (0)166 60 10 70

Neem direct contact met ons op