Kies uw taal

Uw prijsvoorstel in slechts drie stappen

Vrijblijvende offerte

Entresolvloer projecten

Kennisbank

Wilt u graag meer lezen over de producten, opties en mogelijkheden bij Profielnorm? In onze kennisbank vindt u veel extra informatie. Blader door de informatie heen en verdiep u alvast verder in de mogelijkheden.

5 voordelen van een entresolvloer

Profielnorm is marktleider in entresolvloeren in Europa. Wij onderscheiden ons door maatwerkoplossingen te bieden en een up-to-date en gecertificeerd productieproces. Profielnorm begrijpt dat u benieuwd bent naar de voordelen van een entresolvloer. Waarom zou u kiezen voor een entresolvloer in plaats van een heel nieuw pand? Wij zetten 5 voordelen van een entresolvloer voor u op een rijtje!
 

1. Verdubbel of verdrievoudig eenvoudig uw beschikbare vierkante meters


Als u meer ruimte nodig heeft, bijvoorbeeld in een magazijn, wordt er al snel gedacht aan een verbouwing. Een andere optie is uiteraard een verhuizing. Echter zorgt een entresolvloer van Profielnorm ervoor dat dit allemaal niet nodig is! Met een entresolvloer kunt u in een relatief korte tijd gemakkelijk uw beschikbare ruimte verdubbelen of zelfs verdriedubbelen. Afhankelijk van de hoogte in het gebouw kunt u zelfs tot wel 3 extra verdiepingen creëren met onze entresolvloeren.
 

2. Een entresolvloer verdient zichzelf terug


De entresolvloeren staan bekend om een korte terugverdientijd. Een Profielnorm entresolvloer is beschikbaar vanaf 80 euro exclusief BTW per vierkante meter. Dit is een eenmalige investering die snel kan worden terugverdiend. Verhuizen naar een nieuw bedrijfspand inclusief de verhuiskosten en extra maandelijkse kosten zal een stuk duurder zijn. Reken het zelf maar eens uit! De gemiddelde terugverdientijd is zo’n 1,5 jaar. Op deze pagina vindt u meer informatie over de kosten van een entresolvloer.
 Ontdek de voordelen van een entresolvloer

3. Gemakkelijk om later extra uit te breiden


Heeft u nu nog niet direct heel veel extra ruimte nodig? Dat is helemaal geen probleem! Wij kunnen ons voorstellen dat u niet direct een verdrievoudiging van de huidig beschikbare ruimte nodig heeft. Goed om te weten is dat u de entresolvloer eenvoudig verder kunt uitbreiden. Denk bijvoorbeeld aan een extra verdiepingsvloer of verschillende accessoires.
 

4. Keuze uit zelfmontage of montage door ons vakkundige team


De tussenvloer wordt als bouwpakket bij u geleverd. Vervolgens is de keuze aan u. Kiest u ervoor het zelf in elkaar te zetten of laat u dit over aan ons ervaren montageteam? Een entresolvloer is tijdloos en verliest daardoor ook zijn waarde niet. Mocht u de extra ruimte niet meer nodig hebben, dan kunt u het eenvoudig demonteren en opslaan of eventueel verkopen.
 

5. Oneindig veel mogelijkheden met een entresolvloer


De entresolvloeren van Profielnorm worden geheel op basis van uw wensen gemaakt. Zowel voor licht als zwaar gebruik zijn de entresolvloeren ideaal. Wist u dat uw tussenvloer overspanningen tot wel 18 meter kan overbruggen? Daarnaast kan het belastingen tot 4000 kg/m2 dragen. Ontdek de vele mogelijkheden van Profielnorm!
 

Contact met Profielnorm


Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen bieden? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, wij gaan graag met u in gesprek en op zoek naar een passende oplossing! Direct benieuwd naar de kosten? Vraag dan via de onderstaande button een offerte aan en ontvang binnen 2 minuten een prijsvoorstel.


OFFERTE AANVRAGEN

Certificering

NEN-EN 1090 en ISO 3834

Duurzaamheid

MVO & Circulair bouwen

Offerte aanvraag

Vraag in 3 stappen online aan

+31 (0)166 60 10 70

Neem direct contact met ons op