Kies uw taal

direct offerte aanvragen
Offerte aanvragen
Aanvraag
Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor uw nieuwe entresolvloer.
Offerte

Kennisbank

Wilt u graag meer lezen over de producten, opties en mogelijkheden bij Profielnorm? In onze kennisbank vindt u veel extra informatie. Blader door de informatie heen en verdiep u alvast verder in de mogelijkheden.


5 voordelen van een tussenvloer

Een tussenvloer is een waardevolle investering voor uw bedrijfspand. Een tussenvloer wordt ook wel een entresolvloer genoemd en is een zelfdragende constructie die zich tussen twee verdiepingen bevindt. Meestal tussen het vloeroppervlak en plafond, maar een tussenvloer kan ook tussen twee verdiepingen worden gebouwd. Vergroot met behulp van Profielnorm uw beschikbare vloeroppervlak. Benieuwd waarom u zou kiezen voor een tussenvloer in plaats van verhuizen of verbouwen? Op deze pagina leest u 5 voordelen van een tussenvloer.
 

1. De tussenvloer wordt geheel op maat gemaakt


Profielnorm onderscheidt zich van concurrenten door het bieden van maatwerkoplossingen. De tussenvloeren worden geheel op maat gemaakt op basis van uw wensen. Daarnaast beschikken wij over een up-to-date en gecertificeerd productieproces en verzorgen wij het gehele proces. Van het eerste contact en persoonlijk advies tot en met de professionele montage door onze professionals verzorgen wij uw tussenvoer op maat. Een belangrijk voordeel van een tussenvloer is dat u dus zelf bepaalt hoe de vloer eruit komt te zien. Wij zorgen ervoor dat de tussenvloer perfect past in uw bedrijfspand.
 

2. Verhuizen of verbouwen is niet meer nodig


Dankzij een tussenvloer in uw bedrijfspand is verhuizen of verbouwen niet meer nodig. De kosten van een tussenvloer zijn vanaf 80 euro per vierkante meter, exclusief btw. Een belangrijk voordeel is dat u deze kosten slechts 1 keer kwijt geeft. Bij verhuizen of verbouwen komen er nog andere bijkomende, structurele kosten bij kijken. Denk bijvoorbeeld aan maandelijkse kosten voor gas, water en licht. U kunt eenvoudig de ruimte in uw pand verdubbelen of zelfs verdrie- of verviervoudigen. De laatste mogelijkheden zijn afhankelijk van de hoogte van het pand. Benieuwd naar de kosten voor uw op maat gemaakte tussenvloer? Gebruik geheel vrijblijvend onze calculator.
 

3. Draagvermogen tot wel 4.000 kg/m2 en grote overspanningen


De mogelijkheden van de tussenvloeren van Profielnorm zijn eindeloos. Wij leveren tussenvloeren met een draagvermogen tot wel 4.000 kg/m2. Daarnaast hebben we kolomroosters en overspanningen tot 18 meter. Zo kunt u de ruimte onder de tussenvloer zo efficiënt mogelijk indelen en inrichten. Alle tussenvloeren van Profielnorm hebben het CE-label.

5 voordelen van een tussenvloer van Profielnorm | Profielnorm
 

4. Eenvoudig te (de)monteren en uit te breiden


Een tussenvloer is gemakkelijk te monteren en demonteren. Mocht u de extra ruimte tijdelijk niet meer nodig hebben, kunt u eenvoudig de tussenvloer demonteren en opslaan. Een tussenvloer behoudt zijn waarde. Daarnaast is het mogelijk om de tussenvloer later nog uit te breiden. Zo kunt u kiezen voor een tussenvloer met meerdere verdiepingen of extra accessoires toevoegen.
 

5. Kies passende accessoires en toevoegingen


Om de tussenvloer af te maken kiest u zelf voor de passende en bijbehorende accessoires. Wilt u bijvoorbeeld meerdere trappen op verschillende plekken toevoegen of een kantelhek of een lift? Het kan allemaal! Daarnaast kunt u een bepaalde kleur kiezen voor uw tussenvloer, wij leveren tussenvloeren in diverse RAL-kleuren. Zo past de tussenvloer ook nog eens uitstekend bij uw bedrijf en bedrijfskleuren.
 

Voordelen van een tussenvloer: wat kunnen wij voor u betekenen?


Bent u enthousiast over de voordelen van een tussenvloer en bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Onze adviseurs staan voor u klaar en helpen u graag verder. Neem gerust en geheel vrijblijvend contact met hen op.


OFFERTE AANVRAGEN

Certificering

NEN-EN 1090 en ISO 3834

Duurzaamheid

MVO & Circulair bouwen

Offerte aanvraag

Vraag in 3 stappen online aan

+31 (0)166 60 10 70

Neem direct contact met ons op