Kies uw taal

Uw prijsvoorstel in slechts drie stappen

Vrijblijvende offerte

Entresolvloer projecten

Kennisbank

Wilt u graag meer lezen over de producten, opties en mogelijkheden bij Profielnorm? In onze kennisbank vindt u veel extra informatie. Blader door de informatie heen en verdiep u alvast verder in de mogelijkheden.

Wat is een entresolvloer? Profielnorm vertelt het u!

“Profielnorm is een toonaangevende Europese fabrikant van entresolvloeren en koudgevormde staalprofielen.”. Profielnorm verzorgt van persoonlijk advies en ontwerp tot en met professionele fabricage en montage de door u gewenste entresolvloer. Maar wat is een entresolvloer eigenlijk? Wij vertellen u graag wat een entresolvloer is, wat de mogelijkheden met een entresolvloer zijn en wat wij voor u kunnen betekenen.
 

Wat is een entresolvloer?


Een entresolvloer is een zelfdragende constructie boven het vloeroppervlak van een bedrijfshal of magazijn die tussen twee verdiepingen wordt gebouwd. De entresolvloeren bieden u snel en gemakkelijk extra ruimte, u kunt er zelfs voor kiezen om meerdere verdiepingen toe te voegen.
 

Andere benamingen voor een entresolvloer


Entresolvloer is een term die vaak wordt gebruikt, maar tegenwoordig worden er nog meer termen gebruikt om een entresolvloer aan te duiden. Denk hierbij aan een entresol, tussenvloer, mezzanine, etagevloer, insteekverdieping, insteekvloer of verdiepingsvloer. Het is een ideale manier om meer ruimte te creëren in bijvoorbeeld uw loods, magazijn, kantoor, bedrijfshal of showroom.
 

Een perfecte manier voor extra ruimte


Wanneer u meer ruimte nodig heeft is het mogelijk om te denken aan een verhuizing. Echter is dat waarschijnlijk helemaal niet nodig als u kiest voor een entresolvloer van Profielnorm. Met een entresolvloer kunt u uw beschikbare ruimte optimaal benutten, zowel voor tijdelijk als voor structureel. Koop al een entresolvloer vanaf 80 euro exclusief BTW per vierkante meter. In vergelijking met het huren, uitbreiden of kopen van een (nieuwe) bedrijfshal is dit bijna niks. Wist u daarnaast dat een entresolvloer zijn waarde behoudt? Mocht het niet meer nodig zijn, kunt u een tussenvloer gemakkelijk verkopen.

Wat is een entresolvloer?
 

Het proces bij Profielnorm


Profielnorm zorgt ervoor dat het proces soepel verloopt, van eerste aanvraag tot installatie van de entresolvloer op de door u gewenste locatie. Wij maken de entresolvloeren geheel op maat, zo bouwen wij een tussenvloer die geheel aan uw wensen voldoet. Of u op zoek bent naar een kleine of een grote entresolvloer, met grote of kleine overspanningen, Profielnorm kan het allemaal. Daarnaast is het draagvermogen van een entresolvloer bij ons tot wel 4.000 kilo per vierkante meter. Bekijk op deze pagina uitgebreid ons proces!
 

Gebruik onze calculator


Wilt u gemakkelijk en snel een prijsvoorstel ontvangen? Maak dan gebruik van onze online calculator via de onderstaande knop. Vul de informatie in en ontvang binnen 2 minuten al een prijsvoorstel. Uiteraard kunt u ook altijd contact met ons opnemen, Profielnorm helpt u graag verder!


OFFERTE AANVRAGEN

Certificering

NEN-EN 1090 en ISO 3834

Duurzaamheid

MVO & Circulair bouwen

Offerte aanvraag

Vraag in 3 stappen online aan

+31 (0)166 60 10 70

Neem direct contact met ons op