Kies uw taal

Profielnorm geeft uw bedrijf ruimte
Tussenvloer uitbreiden? Ook dat verzorgt Profielnorm voor u!Entresolvloer

Mezzanine | Geheel op maat gemaakt door Profielnorm

Profielnorm is een toonaangevende Europese fabrikant van mezzanines. Wij verzorgen het hele proces voor u: van persoonlijk advies en ontwerp tot en met professionele fabricage en montage. Wij leveren maatwerk om uw bedrijfspand zo efficiënt mogelijk in te richten. Een mezzanine is dan een goede oplossing: u kunt gemakkelijk uw vloeroppervlak verdubbelen of verdrievoudigen.
 

Wat is een mezzanine?


Voor een mezzanine worden verschillende benamingen (door elkaar) gebruikt. Een andere benaming voor een mezzanine is bijvoorbeeld een mezzanine vloer, entresolvloer, tussenvloer, entresol, verdiepingsvloer, etagevloer, insteekvloer of insteekverdieping. Een mezzanine is een zelfdragende constructie boven het vloeroppervlak van de door u gewenste ruimte die tussen twee verdiepingen wordt gebouwd. De mezzanines bieden u gemakkelijk en snel extra ruimte, u kunt zelfs kiezen voor meerdere verdiepingen.

Een mezzanine met meerdere verdiepingen door Profielnorm
 

De kosten van een mezzanine vloer


De kosten van een op maat gemaakte mezzanine vloer is afhankelijk van uw wensen en behoeften. Zo is de prijs van een mezzanine afhankelijk van bijvoorbeeld de grootte van de verdiepingen, het aantal verdiepingen, de vloerbelasting van de vloer, overspanningen en eventuele accessoires. Gemiddeld betaalt u voor een mezzanine bij Profielnorm vanaf 60 euro per vierkante meter exclusief btw. Gebruik onze calculator om in 3 eenvoudige stappen direct een scherpe offerte aan te vragen.
 

Het proces voor uw mezzanine


Wij verzorgen het gehele proces en zorgen ervoor dat alles soepel en snel verloopt. Profielnorm verzorgt het proces vanaf de eerste aanvraag tot en met de installatie van de mezzanine op de door u gewenste locatie. De tussenvloer zal geheel aan uw wensen voldoen. Bent u op zoek naar een kleine of een grote entresolvloer? Met grote of kleine overspanningen? Profielnorm kan het allemaal regelen voor u! Wist u dat het draagvermogen bij ons tot wel 4.000 kilo per vierkante meter kan oplopen? Daarnaast kunnen onze mezzanines overspanningen overbruggen tot wel 18 meter.
 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?


Wij helpen u graag verder en onze professionals staan voor u klaar! Vraag gemakkelijk uw offerte aan via de onderstaande button of neem contact op met een van onze medewerkers.

Ontvang een offerte op maat voor uw entresolvloer
 
 Om onze pagina optimaal te laten functioneren maken wij gebruik van cookies. Voor meer informatie over ons privacy- en cookiebeleid:   Privacy policy
© 2022 Profielnorm B.V.
Realisatie: ProAutNorm B.V.