Kies uw taal

direct offerte aanvragen
Offerte aanvragen
Aanvraag
Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor uw nieuwe entresolvloer.
Offerte

Kennisbank

Wilt u graag meer lezen over de producten, opties en mogelijkheden bij Profielnorm? In onze kennisbank vindt u veel extra informatie. Blader door de informatie heen en verdiep u alvast verder in de mogelijkheden.


Mezzanine betekenis en mogelijkheden

Een mezzanine zorgt ervoor dat u gemakkelijk en snel extra ruimte kunt creëren in uw bedrijfspand. De mogelijkheden bij Profielnorm zijn oneindig. Wij verzorgen de mezzanines namelijk geheel op basis van uw wensen. Wij geven u de mezzanine betekenis en vertellen u graag meer over de mogelijkheden!
 

Mezzanine betekenis: wat is een mezzanine?


Een mezzanine is een zelfdragende constructie boven het vloeroppervlak. De mezzanine wordt tussen twee verdiepingen gebouwd en zorgt snel en gemakkelijk voor extra ruimte. Met een mezzanine kunt u er zelfs voor kiezen om meerdere verdiepingen te plaatsen. Ze zijn onder andere ideaal voor showrooms, magazijnen, loodsen, kantoren en bedrijfshallen. In een mum van tijd creëert u extra ruimte voor bijvoorbeeld opslag van voorraad. Hieronder ziet u een voorbeeld van een mezzanine van Profielnorm.

Mezzanine betekenis: een voorbeeld van een mezzanine met meerdere verdiepingen.
 

Andere benamingen voor een mezzanine


Een mezzanine is een van de benamingen die wordt gebruikt voor een tussenvloer. Naast mezzanine worden nog andere termen gebruikt, zoals: entresolvloer, verdiepingsvloer, insteekverdieping, tussenvloer of etagevloer.
 

Een mezzanine geheel op maat


Profielnorm staat bekend als een toonaangevende Europese fabrikant van koudgevormde staalprofielen en entresolvloeren. Wij ontwerpen, fabriceren en monteren uw entresolvloer. De entresolvloeren worden geheel in-house geproduceerd in onze eigen fabrieken. De mogelijkheden zijn daarom ook oneindig. U kunt onder andere de afmetingen, de vloerbelasting, de overspanningen, het aantal verdiepingen en de accessoires geheel zelf bepalen. Op basis van uw wensen gaan wij aan de slag met een 3D design en komen wij met een passend voorstel.
 

De kosten van een mezzanine


Aangezien de mezzanine geheel op basis van uw wensen wordt gemaakt, zijn de kosten afhankelijk van uw wensen. Wilt u bijvoorbeeld een verdieping of meerdere verdiepingen plaatsen? Ook het draagvermogen en de overspanningen spelen hierbij een rol. De prijzen van een mezzanine van Profielnorm starten vanaf ongeveer 80 euro per vierkante meter, exclusief BTW.
 

Voordelen ten opzichte van verhuizen


Een mezzanine vloer brengt vele voordelen met zich mee. Een belangrijk en groot voordeel is dat u de kosten slechts 1 keer uitgeeft. U heeft geen andere bijkomende kosten die u bij verhuizen wel heeft, denk aan de aankoopkosten of huur kosten en maandelijkse kosten zoals gas, water en licht. Daarnaast bepaalt u geheel zelf hoe de mezzanine eruit komt te zien en kunt u altijd nog toevoegingen of aanpassingen doen. Wilt u later graag nog meer extra ruimte of een extra trap toevoegen? Dat is allemaal geen probleem en kan snel geregeld worden door Profielnorm.
 

Meer informatie over een mezzanine van Profielnorm


Nu weet u de mezzanine betekenis. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en ontvangt u graag meer informatie? Wij helpen u graag, geheel vrijblijvend, verder en onze adviseurs staan voor u klaar! Wilt u graag direct een kostenindicatie? Gebruik dan de button hieronder en ontvang binnen 2 minuten een prijsvoorstel.


OFFERTE AANVRAGEN

Certificering

NEN-EN 1090 en ISO 3834

Duurzaamheid

MVO & Circulair bouwen

Offerte aanvraag

Vraag in 3 stappen online aan

+31 (0)166 60 10 70

Neem direct contact met ons op