Kies uw taal

direct offerte aanvragen
Offerte aanvragen
Aanvraag
Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor uw nieuwe entresolvloer.
Offerte

Kennisbank

Wilt u graag meer lezen over de producten, opties en mogelijkheden bij Profielnorm? In onze kennisbank vindt u veel extra informatie. Blader door de informatie heen en verdiep u alvast verder in de mogelijkheden.


Een nieuwe of gebruikte entresolvloer kopen?

U heeft de keuze gemaakt: het is tijd om het aantal beschikbare vierkante meters in uw bedrijfspand te vergroten. Dit is een belangrijke eerste keuze, maar nu volgt er nog een belangrijke keuze. Gaat u een nieuwe of gebruikte entresolvloer kopen? Een gebruikte entresolvloer kan erg interessant lijken, maar meestal is dat uiteindelijk niet het geval. Wij adviseren u te kiezen voor een nieuwe entersolvloer in plaats van een gebruikte entresolvloer. Lees verder en ontdek meer over belangrijke verschillen en beslissingen.
 

Een gebruikte entresolvloer


Een belangrijk voordeel om te kiezen voor een gebruikte entresolvloer is de prijs. Daarnaast kunt u mogelijk de entresolvloer morgen al bij de verkoper ophalen. Echter willen wij u graag waarschuwen voor het kopen van een gebruikte entresolvloer. Het is namelijk lastig om een gebruikte entresolvloer te vinden die precies aansluit op uw wensen. Een nieuwe entresolvloer wordt vrijwel altijd op maat gemaakt en een gebruikte entresolvloer voldoet dus aan de wensen en eisen van de verkoper. Echter is het de vraag of deze vloer ook aan uw wensen en eisen voldoet. Komen de kolommen ook op de juiste plekken voor uw vloer? Heeft de entresolvloer de gewenste overspanningen? Wat is de vloerbelasting van de entresolvloer? Op dat laatste komen we verderop nog even terug, omdat dit van groot belang is.
 

Een nieuwe entresolvloer


Als toonaangevende Europese fabrikant van koudgevormde staalprofielen en entresolvloeren zijn wij gespecialiseerd in entresolvloeren op maat. Indien u kiest voor een nieuwe entresolvloer, hoeft u zich geen zorgen te maken om de benoemde punten bij een gebruikte entresolvloer. Wij zorgen voor maatwerkoplossingen en weten dat iedere organisatie andere wensen, behoeften en vereisten heeft. Daarom nemen wij graag het gehele proces voor u uit handen. U hoeft niet online te gaan zoeken naar een gebruikte vloer die aansluit bij uw wensen. Wij zorgen van persoonlijk advies en een 3D ontwerp tot en met de professionele montage voor uw nieuwe entresolvloer.
 

Altijd maatwerk


Profielnorm levert altijd maatwerk en wij gaan graag iedere uitdaging aan. Of u op zoek bent naar een kleine entresolvloer of een erg complex project voor ons heeft: de mogelijkheden zijn eindeloos. Zo gaan wij aan de slag op basis van uw wensen en behoeften. Waar wilt u de trappen toevoegen bij de entresolvloer? Wat voor soort vloer wenst u? Wilt u kantelhekken toevoegen op bepaalde plekken? Wat zijn de wensen voor de overspanningen? Waarvoor gaat u de vloer gebruiken in verband met de vloerbelasting? Wilt u de kleur van uw bedrijf doorvoeren? Wij leveren nieuwe entresolvloeren in iedere RAL-kleur!

Een nieuwe of gebruikte entresolvloer kopen? | Profielnorm adviseert

De vloerbelasting van een entresolvloer


Een erg belangrijk onderdeel is de vloerbelasting van uw entresolvloer. Een gebruikte entresolvloer voldoet aan de wensen van de eerste gebruiker. Mogelijk werd de vloer puur gebruikt voor opslag van goederen, terwijl u de vloer veel zwaarder wilt gaan belasten. De vloer is daar dan niet op berekend en dit kan gevaren opleveren. Veel entresolvloeren hebben een maximale belasting van 3.000 kilogram per vierkante meter. Onze entresolvloeren kunnen zwaarder belast worden, indien gewenst. Tot 4.000 kilo per vierkante meter is voor Profielnorm geen enkel probleem. Kiest u toch voor een gebruikte entresolvloer? Let dan erg goed op de maximale vloerbelasting en de door u gewenste vloerbelasting.
 

Belangrijke keuringen


Veiligheid staat bij ons voorop en is prioriteit nummer 1. Wist u dat het keuren van entresolvloeren en magazijnstellingen verplicht is? Keuringen zijn daarom ook van ongekend belang. Kiest u voor een entresolvloer van Profielnorm? Dan kiest u voor een CE-gekeurde entresolvloer. U bent verzekerd van een veilig product. Onze entresolvoeren voldoen aan de Europese norm: NEN-EN 15635. Na montage van uw vloer vindt de eerste keuring plaats, dit wordt ook wel de ‘nulkeuring’ genoemd. Vervolgens wordt er elke 12 maanden een nieuwe keuring uitgevoerd.
 

Het prijsverschil


Uiteindelijk liggen de prijzen van en nieuwe en gebruikte entresolvloer niet eens zo ver uit elkaar als u alle kosten bekijkt. De echte waarde zit namelijk in het product (het staal), ongeacht of u kiest voor een nieuwe of gebruikte entresolvloer. Een nieuwe entresolvloer koopt u al vanaf 80 euro per vierkante meter, exclusief BTW. Deze kosten zijn uiteraard afhankelijk van uw wensen en behoeften. Een gebruikte entresolvloer lijkt dan mogelijk een stuk goedkoper, maar denk ook aan de kosten voor het monteren en demonteren van de entresolvloer. Het kost vaak redelijk veel tijd (en dus geld) om een gebruikte entresolvloer te installeren in uw bedrijfspand. Dit zorgt ervoor dat het prijsverschil uiteindelijk steeds kleiner wordt.
 

Onze conclusie


Zowel een nieuwe als gebruikte entresolvloer kopen heeft voor- en nadelen. Gezien het feit dat veiligheid bij ons van ongekend belang is en wij niet voor niets maatwerk leveren, zouden wij u adviseren te kiezen voor een nieuwe entresolvloer. Voorkom problemen en onzekerheden voor uzelf en uw medewerkers. Wij adviseren u graag, maar uiteraard is de uiteindelijke keuze helemaal aan u.
 

Advies voor een nieuwe entresolvloer?


Bent u eruit en gaat het een nieuwe entresolvloer worden? Dan staan onze adviseurs voor u klaar! Wij komen graag met u in contact om te ontdekken wat uw wensen en behoeften zijn. Wilt u eerst graag weten wat het ongeveer zal gaan kosten? Gebruik dan geheel vrijblijvend onze onderstaande calculator. In slechts 2 minuten ontvangt u een prijsvoorstel op basis van de door u opgegeven informatie.


OFFERTE AANVRAGEN

Certificering

NEN-EN 1090 en ISO 3834

Duurzaamheid

MVO & Circulair bouwen

Offerte aanvraag

Vraag in 3 stappen online aan

+31 (0)166 60 10 70

Neem direct contact met ons op