Kies uw taal

direct offerte aanvragen
Offerte aanvragen
Aanvraag
Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor uw nieuwe entresolvloer.
Offerte

Kennisbank

Wilt u graag meer lezen over de producten, opties en mogelijkheden bij Profielnorm? In onze kennisbank vindt u veel extra informatie. Blader door de informatie heen en verdiep u alvast verder in de mogelijkheden.


Nieuwe verdiepingsvloer kopen | Altijd maatwerk

Meer ruimte voor uw bedrijf? Koop uw verdiepingsvloer bij Profielnorm. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, fabriceren en monteren van verdiepingsvloeren. Op deze pagina ontdekt u meer over een Profielnorm verdiepingsvloer, de prijs van een verdiepingsvloer en waarom wij aanraden te kiezen voor een nieuwe verdiepingsvloer.
 

Koop uw nieuwe verdiepingsvloer bij de fabriek


Koopt u uw nieuwe verdiepingsvloer bij Profielnorm? Dan koopt u uw verdiepingsvloer direct bij de fabriek. Wij verzorgen het gehele proces voor u: van persoonlijk advies en ontwerp tot en met professionele montage van uw verdiepingsvloer. De vloeren worden in onze eigen moderne fabrieken geproduceerd. Dankzij het feit dat wij het gehele proces intern kunnen verzorgen, kunnen wij ook de kwaliteit garanderen. Kwaliteit en veiligheid staan bij ons voorop. Benieuwd? Bekijk onze certificaten.
 

Een gebruikte of nieuwe verdiepingsvloer kopen?


Al zoekend op internet komt u veel mogelijkheden tegen voor het kopen van een verdiepingsvloer. Kiest u dan voor een goedkopere gebruikte verdiepingsvloer of koopt u een nieuwe? Op deze pagina leest u hier uitgebreid meer over. Wij adviseren u een nieuwe en op maat gemaakte verdiepingsvloer te kopen. Een tweedehands verdiepingsvloer voldoet mogelijk niet geheel aan uw wensen. Denk hierbij aan het draagvermogen, plaatsing van kolommen en de overspanningen. Wij leveren altijd maatwerk, waardoor u zeker bent van kwaliteit en veiligheid. De verdiepingsvloer sluit dan perfect aan op uw wensen en behoeften.

Nieuwe verdiepingsvloer kopen | Profielnorm
 

Verdiepingsvloer kosten


Uw verdiepingsvloer wordt geheel op maat gemaakt. De verdiepingsvloer kosten zijn dan ook geheel afhankelijk van uw wensen en behoeften. Of u nu op zoek bent naar een verdiepingsvloer voor uw bedrijfshal, loods, winkel of magazijn, wij hebben een passende oplossing. U heeft al een verdiepingsvloer vanaf 80 euro per vierkante meter exclusief BTW. Houd er wel rekening mee dat dit een basisprijs is, zonder bijzonderheden en toevoegingen van bijvoorbeeld accessoires.
 

Wij voorzien u van persoonlijk advies


Wij maken graag een persoonlijk voorstel voor u op basis van uw wensen. Neem gerust contact op met onze medewerkers voor meer informatie. Wilt u direct een prijs aanvragen? Gebruik dan onderstaande knop en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.


OFFERTE AANVRAGEN

Certificering

NEN-EN 1090 en ISO 3834

Duurzaamheid

MVO & Circulair bouwen

Offerte aanvraag

Vraag in 3 stappen online aan

+31 (0)166 60 10 70

Neem direct contact met ons op