Kies uw taal

Profielnorm is op zoek naar talent!

Kom jij ons team versterken?
De fabriek van ProfielnormProfielnorm engineeringProfielnorm lasrobotTussenvloer uitbreiden? Ook dat verzorgt Profielnorm voor u!Entresolvloer

Operators Coatlijn

Profiel

- MBO denk- en werkniveau;
- Zelfstandig;
- Ervaring met stralen en/of coaten van materialen;
- Eventueel beschikbaar voor 2 ploegendienst van maandag t/m vrijdag.

Functie

Zoek je uitdaging in het geautomatiseerd coaten en verduurzamen van onze entresolvloeren dan past deze functie helemaal bij jou. Voor de nieuw op te zetten coatlijn zoeken we Operators. Deeltaken zijn het voorbewerken van producten (schoonmaken en stralen) en het spuiten in de spuitcabine. Hierbij ben je verantwoordelijk voor het aanbrengen van een goede coating. Je stelt de machines in, zorgt voor kleurwisselingen en voorziet in het wekelijks onderhoud. Als Operator werk je in een team aan onze geautomatiseerde coatinglijn. De functie biedt de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen door het volgen van interne training en indien nodig cursussen.

Werkomgeving

Profielnorm B.V. is een Zeeuwse onderneming die zich toelegt op het vervaardigen en leveren van entresol- of tussenvloeren. De robuuste en fraai vormgegeven Column® entresolvloeren stellen bedrijven in staat op voordelige wijze hun opslagcapaciteit te vermenigvuldigen. De systeemvloeren zijn voorzien van eigen kwaliteitsprofielen en toegesneden op maximale flexibiliteit; ze zijn toe te passen in magazijnen en distributiecentra, maar ook in showrooms en productiehallen.
Creatief en structureel oplossen van ruimteproblemen; dat is waar Profielnorm voor staat!

Arbeidsvoorwaarden
Profielnorm maakt deel uit van de PRN-Group, valt onder de CAO voor Metaalbewerkingsbedrijven en heeft goede (pensioen)voorzieningen.

Reageren?
Contactpersoon voor deze vacature is Christian van Westenbrugge (06-51455746).
Sollicitaties ontvangen wij graag op hrm@profielnorm.com.

Download deze vacature

SolliciterenUw CV mag maximaal 1 MB groot zijn en moet als Word document (.doc of .docx) worden aangeleverd.

 Om onze pagina optimaal te laten functioneren maken wij gebruik van cookies. Voor meer informatie over ons privacy- en cookiebeleid:   Privacy policy
© 2021 Profielnorm B.V.
Realisatie: ProAutNorm B.V.