Kies uw taal

Uw prijsvoorstel in slechts drie stappen

Vrijblijvende offerte

Entresolvloer met twee verdiepingen

Veiligheid staat voorop

Kwaliteit en veiligheid staan bij Profielnorm voorop. De entresolvloeren die wij leveren zijn onderhevig aan hoge belastingen. Daarnaast wordt er onder, op en rondom de entresolvloeren door mensen gewerkt. Bekijk onze certificaten.

De certificaten van Profielnorm entresolvloeren

Kwaliteit en veiligheid staan bij Profielnorm voorop. De entresolvloeren die wij leveren zijn onderhevig aan hoge belastingen. Daarnaast wordt er onder, op en rondom de entresolvloeren door mensen gewerkt. Dit zorgt ervoor dat kwaliteit en veiligheid van de entresolvloeren van ongekend belang zijn. Profielnorm levert uw kwalitatieve en veilige tussenvloeren. Lees verder en ontdek welke certificaten Profielnorm heeft behaald om aan de regelgevingen en veiligheidseisen te voldoen.
 

Het CE-Certificaat voor vloersystemen


Sinds juli 2014 zijn Europese staalbedrijven verplicht met het CE-keurmerk (NEN-EN-1090) te leveren. Deze norm zorgt voor de waarborging van de kwaliteit van het staalwerk. Denk hierbij aan de sterkte van het gebruikte materiaal, de toleranties en de lassen. Profielnorm heeft 1 juli 2014 het CE-Certificaat behaald voor de productie en levering van vloersystemen volgens NEN-EN 1090. Met het behalen van dit certificaat heeft Profielnorm een belangrijke stap gezet in de kwaliteitsborging van de entresolvloeren. Profielnorm voldoet hiermee aan de wettelijke eis om per 1 juli 2014 te leveren onder de CE-norm volgens NEN-EN 1090.
 

Kwalitatief laswerk door Profielnorm


Het laswerk van onze staalconstructies is gecertificeerd volgens ISO-3834-3. Deze kwaliteitseis geeft standaard kwaliteitseisen voor smeltlassen van metalen in werkplaatsen en op bouwplaatsen. Voor u betekent dit extra zekerheid voor de geleverde kwaliteit door Profielnorm. Onze producten worden vanaf nu herkenbaar voorzien van het CE-keurmerk.
 

ISO 9001 Certificering voor Profielnorm


ISO 9001 is wereldwijd een begrip. Deze certificering is de wereldwijd erkende norm op het gebied van kwaliteitsmanagement en komt terug in het gehele bedrijfsproces. ISO 9001 is de maatstaf voor betrouwbaarheid en transparantie in de markt. De certificering is erkend door een onafhankelijke en onpartijdige deskundige instelling. Wij tonen hiermee aan dat we aan de eisen van de opdrachtgevers en toezichthouders voldoen. Kortom, Profielnorm maakt werk van kwaliteit!
 

ISO 45001 Certificaat


Profielnorm is ook in bezit van het ISO 45001 Certificaat, de opvolger van het OHSAS 18001 Certificaat (Occupational Health and Safety Assessment Series). Het is een internationale standaard voor het beheren van arbo en veiligheid. Aan de hand van dit certificaat kan er worden aangetoond dat de arbeidsomstandigheden van de organisatie goed geregeld zijn en de arbo risico’s zijn geïnventariseerd en geëvalueerd. Daarnaast toont het aan dat de medewerkers worden aangezet te leren van de ervaringen. Het certificaat is een algemeen erkend certificaat en wordt breed toegepast.
 

ISO 14001 certificaat voor duurzaamheid


Sinds 2023 beschikt Profielnorm ook over het ISO 14001 certificaat. Dit certificaat staat voor de internationale norm met eisen voor een milieumanagementsysteem. Het behalen van dit certificaat toont aan dat Profielnorm een passend milieubeleid heeft ontwikkeld en de uitvoering hiervan nauwkeurig waarborgt. Continu is Profielnorm bezig met het verbeteren van de prestaties en het beschermen van het milieu of de impact op het milieu.
 

Vragen over de certificaten van Profielnorm?


Het mag duidelijk zijn dat Profielnorm er alles aan doet om de kwaliteit en veiligheid te waarborgen; waarden die hoog in het vaandel staan. Profielnorm zorgt dat uw op maat gemaakte entresolvloer aan zowel uw eisen als de internationale eisen voldoet. Heeft u vragen over de certificaten van Profielnorm of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, onze medewerkers helpen u graag verder!

Certificering

NEN-EN 1090 en ISO 3834

Duurzaamheid

MVO & Circulair bouwen

Offerte aanvraag

Vraag in 3 stappen online aan

+31 (0)166 60 10 70

Neem direct contact met ons op