Kies uw taal

Uw prijsvoorstel in slechts drie stappen

Vrijblijvende offerte

Slabbecoornweg 29 in Tholen

Duurzaamheid

Profielnorm is continue bezig met het verduurzamen. Wij nemen onze verantwoordelijkheid voor de effecten van onze bedrijfsactiviteiten. Dankzij bewuste keuzes gaan wij voor een balans tussen Planet, People en Profit.

Duurzaamheid bij Profielnorm

Wij nemen onze verantwoordelijkheid voor de effecten van onze bedrijfsactiviteiten. Dankzij bewuste keuzes gaan wij voor een balans tussen People, Planet en Profit. Profielnorm draagt met maatschappelijk verantwoord ondernemen verantwoordelijkheid voor de maatschappij.
 

Circulair bouwen


Bij circulair bouwen draait het om het slim gebruiken van grondstoffen, producten en goederen. Het is een kringloop waarbij de producten hergebruikt kunnen worden. Profielnorm is zich bewust van de mogelijkheden en voordelen van circulair bouwen en besteed daar veel aandacht aan. De producten die worden gebruikt (denk aan staal en hout) zijn bij ons volledig herbruikbaar. Profielnorm produceert alleen het benodigde materiaal voor de entresolvloer, waardoor wij vrijwel geen afval hebben. Mocht er toch hout overblijven in het productieproces, recyclen we dit in onze eigen fabrieken.
 

FSC-hout


Wij kunnen ook het meest circulaire bouwmateriaal, FSC-hout, leveren voor uw entresolvloer. FSC (Forest Stewardship Council) is een internationale organisatie die zich inzet voor behoud en verantwoord bosbeheer wereldwijd. Onze entresolvloeren zijn leverbaar met FSC-hout.
 

Verduurzamen bij Profielnorm


Wij zijn continue bezig met het verduurzamen. Het dak van onze locatie aan de Slabbecoornweg in Tholen is geheel voorzien van zonnepanelen. Zonnepanelen zijn een milieuvriendelijke manier om energie op te wekken. Daarnaast doen wij er alles aan om de transportbewegingen te verduurzamen. Door het logistieke proces zo optimaal mogelijk in te richten proberen we het aantal transporten te minimaliseren.
 

Zeer aanpasbaar


Onze entresolvloeren zijn zeer aanpasbaar en hebben de mogelijkheid voor disassembly. De entresolvloeren zijn gemakkelijk af te breken, te recyclen en verplaatsen. Zo kunnen wij meegroeien, gemakkelijk verbouwen, entresolvloeren verhuizen, hergebruiken en recyclen. Daarnaast maken wij gebruik van koudwalsen. Een belangrijk voordeel van koudgewalst ten opzichte van warmgewalst is dat het afvalpercentage van een rol bandstaal minder dan 2% is. Bij warmgewalst wordt er gewerkt met staal in een vaste lengte (die je vervolgens op maat gaat zagen), terwijl wij met koudgewalst gebruik maken van een rol bandstaal. U kunt u zich voorstellen dat er veel meer afval ontstaat bij warmgewalst door het zelf op maat maken. Wij minimaliseren de uitstoot.
 

BREEAM bouwen


BREEAM is de certificering methode voor een duurzaam gebouwde omgeving, sinds 2009. Met behulp van deze methode kunnen projecten beoordeeld worden op integrale duurzaamheid. BREEAM staat voor duurzaam, kostenbesparend, gezond en toekomstbestendig.
 

Profielnorm en BREEAM bouwen


Wereldwijd is BREEAM het meest gebruikte duurzaamheidskeurmerk. Profielnorm kan uw entresolvloer BREEAM-Proof bouwen. Wij hebben ervaring met het bouwen volgens deze certificering. Een entresolvloer volgens deze certificering vergt extra inspanning, aangezien er aanvullende eisen worden gesteld aan uw entresolvloer.
 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een BREEAM gecertificeerde entresolvloer?


Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een BREEAM gecertificeerde entresolvloer? Onze experts helpen u graag verder! Neem daarom geheel vrijblijvend contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. Van persoonlijk advies en ontwerp tot en met professionele montage: wij verzorgen het voor u en blijven vernieuwen en door ontwikkelen.

Certificering

NEN-EN 1090 en ISO 3834

Duurzaamheid

MVO & Circulair bouwen

Offerte aanvraag

Vraag in 3 stappen online aan

+31 (0)166 60 10 70

Neem direct contact met ons op