Kies uw taal

Uw prijsvoorstel in slechts drie stappen

Vrijblijvende offerte

Entresolvloer specialist voor maatwerk

Opgericht in 1997

Profielnorm B.V. is opgericht in 1997 door Directeur-Eigenaar Jos C. Schot. Profielnorm is uitgegroeid tot een internationaal familiebedrijf. Ontdek meer over de geschiedenis van Profielnorm en belangrijke nieuwsberichten.

Nieuws & Geschiedenis

Profielnorm B.V. is in 1997 opgericht. Vanaf 1998 is er onder Directeur-Eigenaar Jos Schot invulling gegeven aan Profielnorm. Vanaf een zolderkamer werden in eerste instantie de componenten voor een entresolvloer en voor stellingwerk ingekocht. Al snel werd de zolderkamer verwisseld voor een bedrijfspand en groeide de organisatie.

Lees verder en bekijk het nieuws van Profielnorm en de geschiedenis van Profielnorm.

Een geslaagde open dag bij Profielnorm!

Afgelopen zaterdag, 20 april 2024, was de open dag bij Profielnorm. Hierbij werd de uitbreiding van het huidige pand bij onze locatie aan de Energieweg gevierd met een officiële opening. Onderdeel van deze officiële opening was een speech van burgemeester Marleen Sijbers.

Profielnorm heeft 6.000 vierkante meter toegevoegd aan het bestaande pand aan de Energieweg. Dit zorgt ervoor dat het productieproces efficiënter ingericht is en de capaciteit verder uitgebreid kan worden. Daarnaast zijn er nieuwe kantoren toegevoegd aan het pand.

We mochten afgelopen zaterdag zo’n 500 mensen verwelkomen, waaronder collega’s, familie en vrienden. Er was plezier voor jong en oud: van springkussens en een stormbaan tot rondleidingen en informatie over verschillende afdelingen. Ook MAF en Mercy Ships waren aanwezig, goede doelen die Profielnorm onder andere steunt. De foodtrucks zorgden voor een heerlijke lunch en met een tram kon iedereen zowel onze locatie aan de Energieweg als onze locatie aan de Slabbecoornweg eenvoudig bezoeken.

Al met al was het een succesvolle dag vol dankbaarheid, trots en plezier.
Open Dag bij Profielnorm | 20 april 2024
2024
2024-04-23

Onze PRO-SPAN vloerplaat!

Met trots introduceren wij onze nieuwe standaard vloerplaat als afwerking voor een entresolvloer.

Deze vloerplaat (2400mmx1000mm) combineert de voordelen van MDF en spaanplaat en is prijstechnisch interessant. De PRO-SPAN vloerplaat bevat een aantal unieke voordelen. Zo is het een hoogwaardige P6 vloerplaat met een luxe uitstraling en een antislipwaarde van R10. Daarnaast heeft de vloerplaat een hoge puntlast capaciteit en is het brandvertragend (Bfl-s1, D-s2 d0). Als enige leverancier in Europa, zijn wij trots dit aan te kunnen bieden.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!
PRO-SPAN decking finish
2024-03-19

LogiMAT 2024!

De LogiMAT beurs 2024 is tot zijn einde gekomen! We hebben een super leuke week gehad en willen jullie allemaal bedanken voor jullie bezoek. Onze collega’s vonden het geweldig om jullie meer te vertellen over onze entresolvloeren. De beurs geeft Profielnorm de kans om onze entresolvloeren, services en innovaties te laten zien. We kijken nu al uit naar LogiMAT 2025!

Mogen wij binnenkort voor u aan de slag? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan op onze website.
2024-04-08

Bekijk de voortgang van onze uitbreiding!

Eerder deelden we al een bericht dat het heiproces was begonnen. Inmiddels krijgt de uitbreiding van ons pand aan de Energieweg in Tholen al meer vorm. Er wordt in totaal 6.000 vierkante meter toegevoegd aan het huidige pand.
Door de uitbreiding kunnen we het productieproces efficiënter inrichten en onze capaciteit verder uitbreiden.
Uitbreiding Energieweg in Tholen
2023
2023-07-27

Kantoorruimte in Giessen, Duitsland

Onlangs zijn er twee nieuwe collega’s bij ons gestart voor de Duitse markt: Heiko Seel en Jürgen Schneider. Ter ondersteuning van de werkzaamheden in Duitsland hebben we nu een eigen kantoorruimte in Giessen, Duitsland, van waaruit zij werkzaam zijn. Onze Nederlandse collega Patrick de Nijs bezocht hen deze week.
Kantoorruimte Profielnorm in Giessen, Duitsland
2023-06-30

Nieuw kantoor van Profielnorm East

Wij zijn verheugd te kunnen vertellen dat Profielnorm East onlangs is verhuisd naar een nieuwe locatie. De nieuwe locatie biedt ruimte aan een continue uitbreiding van het team en de ontwikkeling van het bedrijf.

Het nieuwe adres in Polen:
Plac Skarżyńskiego 1
58-301 Wałbrzych
Nieuw kantoor Profielnorm East in Polen
2023-06-20

Uitbreiding in Tholen

Deze week starten we met het heiproces voor de uitbreiding van een van onze productielocaties in Tholen. Er wordt 6.000 vierkante meter toegevoegd aan onze totale productie oppervlakte.
Door de uitbreiding kunnen we het productieproces efficiënter inrichten en onze capaciteit uitbreiden.
Uitbreiding van het pand aan de Energieweg in Tholen
2023-04-21

Nieuw type leuningwerk bij Profielnorm

Profielnorm heeft een nieuw type leuningwerk ontwikkeld: side-mounted handrail. Dit leuningwerk wordt aan de zijkant van de vloer gemonteerd. Het is speciaal ontwikkeld om de montageteams meer veiligheid te bieden tijdens de montage van de entresolvloer. Dit type leuningwerk is tot stand gekomen op basis van onderzoek en op verzoek van verschillende klanten. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!
Mezzanine floor with side mounted handrail
2023-02-03

Profielnorm breidt uit naar de VS

Naast de vestigingen van de PRN Group in Nederland, Polen en het Verenigd Koninkrijk breidt Profielnorm nu uit naar de Verenigde Staten.
Vanaf 1 januari 2023 is Henry Dingemans Managing Director van het onlangs opgerichte Profielnorm USA. Houd onze website en LinkedIn-pagina in de gaten voor de laatste updates.
Profielnorm USA opgericht
2023-01-30

Nieuwe CEO PRN Group

Matthijs Schot is sinds 1 januari 2023 de nieuwe CEO van de PRN Group.

Hij neemt het stokje over van zijn vader, Jos C. Schot. Matthijs vertegenwoordigt hiermee de tweede generatie. Jos blijft actief betrokken en richt zich op investeringen, specifieke projecten en advies.
Jos en Matthijs Schot
2023-01-10

PRN-Group is FD Gazelle 2022!

We behoren opnieuw tot de snelst groeiende, grote bedrijven in Zuid-Nederland.
FD Gazelle 2022 - Profielnorm
2022
2022-12-13

Profielnorm gaat uitbreiden!

Het eerste kwartaal van 2023 starten wij met de uitbreiding van onze locatie aan de Energieweg: 75 x 78 meter gaat erbij gebouwd worden. Hiermee kunnen wij het productieproces nog efficiënter inrichten en verder uitbreiden.
Profielnorm gaat uitbreiden aan de Energieweg
2022-11-02

Profielnorm gaat voor groen!

Onlangs hebben wij bijna 2.000 zonnepanelen geïnstalleerd op onze panden aan de Slabbecoornweg en Energieweg in Tholen. Deze zonnepanelen ondersteunen onder andere onze productiefaciliteiten.
Profielnorm gaat voor groen
2022-08-03

25 jaar Profielnorm

Op maandag 13 juni 2022 werd Profielnorm precies 25 jaar geleden opgericht. Dit konden we niet zomaar aan ons voorbij laten gaan. We vierden dit met z’n allen in Tholen onder het genot van een bakje koffie met gebak. Ook onze internationale collega’s van John Scott Works en Profielnorm East mochten niet ontbreken bij deze mijlpaal. Zij waren online via een live stream aanwezig.
Profielnorm bestaat 25 jaar in 2022
2022-07-05

Profielnorm bestaat 25 jaar!

Profielnorm is 13 juni 1997 opgericht door CEO Jos C. Schot. Dit jaar viert Profielnorm haar 25ste verjaardag!

Waar het 25 jaar geleden allemaal begon op een zolderkamer, beschikt Profielnorm inmiddels over twee vestigingen in Nederland en zijn er twee internationale vestigingen: John Scott Works (UK) en Profielnorm East (Polen). Daarnaast is ProAutNorm, de IT-divisie, sinds 2016 onderdeel van de bedrijfsfamilie. Momenteel zijn er twee generaties werkzaam bij Profielnorm. De PRN-Group beschikt inmiddels over een zeer professionele organisatie die met het directieteam garant staat voor meer dan 2.000 projecten per jaar.
25 jaar Profielnorm
2022-06-13

Uitgelicht project van Profielnorm

Voor een grote internationale klant hebben we dit jaar een fantastisch project gerealiseerd om de volautomatische order procesflow te ondersteunen. Op de mezzanine is een sorter geplaatst die zorgt voor het verpakken van de goederen van de klant.
Mezzanine Project Profielnorm
2021
2021-12-03

Profielnorm wederom volledig gecertificeerd

Profielnorm is wederom volledig gecertificeerd. Onlangs hebben wij de jaarlijkse controle-audit voor ISO 9001 en ISO 45001 met succes doorlopen. Het ISO 45001 Certificaat is de opvolger van het OHSAS 18001 certificaat. Benieuwd naar de certificeringen van Profielnorm? Op deze pagina vindt u meer informatie.
2021-11-30

Kortere levertijden en meer flexibiliteit door eigen poedercoatlijn

Onlangs heeft Profielnorm een volautomatische poedercoatlijn geïnstalleerd in de fabriek aan de Energieweg in Tholen. Dankzij deze nieuwe coatlijn hebben wij ook het proces van coating in eigen hand en kunnen wij het productieproces versnellen en optimaliseren.
Poedercoatlijn Profielnorm
2021-11-21

Naor Gilon op bezoek bij Profielnorm in Tholen

Op dinsdag 9 maart 2021 mochten wij de Israëlische ambassadeur, Naor Gilon, verwelkomen in Tholen.

Tijdens een rondleiding toonden wij ons geautomatiseerde design- en productieproces en bezochten we onze fabriek met de kenmerkende koudgevormde staalprofielen voor onze entresolvloeren.
Naor Gilon Profielnorm
2021-03-19

Nieuwe zaagmachine in Tholen

Ter uitbreiding van onze werkzaamheden hebben wij onlangs een nieuwe zaagmachine in gebruik genomen in onze fabriek in Tholen.
Nieuw zaagmachine Entresolvloeren Profielnorm
2021-02-09

Profielnorm heeft nu 2 vestigingen in Tholen

Voor de uitbreiding van onze werkzaamheden breiden wij ook uit met een nieuw pand. Deze locatie delen wij met onze collega’s van ProAutNorm. Profielnorm heeft nu 2 vestigingen in Tholen:
  • Slabbecoornweg 29, 4691 RZ Tholen;
  • Energieweg 20, 4691 SG Tholen.
Nieuw pand Energieweg Profielnorm
2021-01-15

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen Profielnorm

Wij nemen onze verantwoordelijkheid voor de effecten van onze bedrijfsactiviteiten. Dankzij bewuste keuzes gaan wij voor een balans tussen People, Planet en Profit. Profielnorm draagt met maatschappelijk verantwoord ondernemen verantwoordelijkheid voor de maatschappij. Lees op onze 'MVO bij Profielnorm'-pagina verder over onder andere circulair bouwen, FSC-hout, verduurzamen en BREEAM bouwen.
Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen Profielnorm
2020
2020-12-18

Pete Hoekstra op bezoek bij Profielnorm

Op dinsdag 29 september 2020 mochten wij de Amerikaanse ambassadeur Pete Hoekstra en zijn vrouw Diane verwelkomen in Tholen.

Tijdens een rondleiding toonden wij hen ons geautomatiseerde design- en productieproces en bezochten we onze fabriek met de kenmerkende koudgevormde staalprofielen voor onze entresolvloeren.

Daarnaast werd er gesproken over de mogelijke uitbreidingsplannen van Profielnorm. Momenteel onderzoeken wij de mogelijkheden voor uitbreiding naar Amerika.
Pete Hoekstra op bezoek bij Profielnorm
2020-09-29

Profielnorm Group koopt nieuw pand aan in de UK voor John Scott Works

Onze UK vestiging gaat de capaciteit uitbreiden met een nieuwe rolvormmachine en een eigen modern pand. De organisatie onderstreept onze internationale groeistrategie met een professioneel team. Onze internationale klanten hebben veel baat bij een directe lokale geauditeerde partner in diverse delen van Europa.
JSW nieuw gebouw
2019
2019-10-24

Profielnorm Group en East

PROFIELNORM EAST heeft zijn target voor Polen bereikt als sales –technical service center. Een welkome aanwinst voor onze internationale en regionale klanten.
PRN group logo
2019-10-24

Nieuw leuningwerk in week 45

Profielnorm gaat over op een nieuw type leuningwerk in week 45. Het heeft een industriële look, verkort de montage tijd en is sneller te produceren. Zie de onderstaande impressie. 

Tussenvloer prijzen Profielnorm
2018
2018-10-25

Remtest op Profielnorm Entresol

Dat onze uit koud staal vervaardigde entresolvloeren stevig en stabiel zijn, is een voldongen feit en algemeen bekend in de markt.  
 
Dit werd nog eens bevestigd door een klant die zelf, op onze entresolvloer, een remtest heeft uitgevoerd met een maximaal belaste conveyor.
 
Hierbij werd een uitstekend test resultaat gehaald, de entresolvloer nam de bewegingskrachten van de conveyor goed op en bleef optimaal stabiel.
 
Voor u als klant betekent dit, dat u bij ons altijd kunt rekenen op een uiterst betrouwbare en solide vloer, tegen een scherpe prijs!
Entresolvloer Conveyor
2018-09-04

Profielnorm levert entresolvloer in Finland

Profielnorm is internationaal erg actief in Europa. Net voor het begin van de zomervakantie werd er nog een entresolvloer opgeleverd bij een lokaal Fins auto reparatie bedrijf. De entresolvloer paste precies in de kleine ruimte en auto's kunnen nu keren onder de mezzanine. In overleg met de klant is hier gekozen voor een draagarm constructie, met teruggetrokken kolommen en uitstekende hoofdbalken, zodat er extra rij ruimte ontstaat.  
Profielnorm Mezzanine floor
2018-07-24

Profielnorm op bezoek bij opening ProAutNorm B.V.

Op vrijdag 25 mei vond de officiële opening plaats van ProAutNorm, een zuster bedrijf binnen de PRN-Group, in een nieuw bedrijfspand aan de ambachtsweg.
De directie en medewerkers van Profielnorm waren hierbij aanwezig.
 
Wethouder Frank Hommel feliciteerde namens de gemeente Tholen de jonge en kersverse ondernemers van ProAutNorm met een speech waarin hij hen een warm hart toedroeg vanwege het innovatieve en duurzame karakter, visie van de onderneming op IT gebied, websites en procesautomatisering waarmee ze binnen en buiten de gemeente voorop lopen.
 
Een goed voorbeeld hiervan, en compleet ontwikkeld door ProAutNorm, is een geautomatiseerde product configurator waar klanten zelf toegang toe krijgen middels een klantenportaal. Hiermee kan een klant zelf zijn eigen prijzen berekenen en neemt een verkoop afdeling veel werk uit handen. ProAutNorm loopt ook hiermee voorop, bedrijven zien hier ook steeds meer toekomst in.
 
De heer Jos Schot, directeur, oprichter en eigenaar van de PRN Group feliciteerde op zijn beurt ook het ProAutNorm team met een speech, overhandigde cadeaus en vervolgens werd het lint doorgeknipt.
 
Hiermee was het bedrijf officieel geopend. De gasten konden zich binnen vermaken door codes te kraken op een computer, kennis maken met codetaal, een potje tafeltennissen of 4 op een rij spelen tegen een zelf gebouwde LEGO robot. Een andere robot verzorgde iedereen van een glaasje champagne. Buiten kon er vers ijs worden geproefd in verschillende smaken van een echte Zeeuwse ijskraam.
Opening ProAutnorm
2018-05-30

Profielnorm vernieuwt ISO 9001 en OHSAS 18001

Profielnorm heeft de ISO 9001 en OHSAS 18001 certificaten, na een grondige audit met glans doorstaan te hebben, opnieuw verlengd. Voor u als klant betekent dit een ultieme kwaliteitsgarantie en de wetenschap dat Profielnorm blijft streven naar verbetering. 
2018-05-14

Olivet realiseert meer ruimte met Profielnorm

De firma Olivet, gespecialiseerd handelsbedrijf in plantaardige en dierlijke oliën en vetten, realiseert een nieuw pand aan de voet van de Merwedebrug in Dordrecht. Profielnorm kreeg de opdracht om een entresol te plaatsen in de werkplaats, met name om de compressor te herbergen. Optimaal gebruik maken van de beschikbare ruimte!
2018-04-20

PRN Group website gelanceerd

De PRN Group heeft een nieuwe website gelanceerd. PRN Group is een groep bedrijven verbonden door het bewerken van staal en bijbehorende processen en procesautomatisering.

www.prn-group.org​
2018-04-17

Oplevering conveyortechniek mezzanine op hoogte

Hoog complex project op het snijvlak van mezzanines en zware pallet conveyortechniek op hoogte.
Entresolvloer Conveyor
2018-04-13

Terugblik op Logimat 2018

Profielnorm kijkt terug op een mooie en succesvolle beurs in Stuttgart en bedankt al zijn klanten, relaties voor de bezoeken aan onze stand en aanvragen.  
2018-03-16

Profielnorm op de Logimat 2018

Profielnorm staat weer met een eigen gebouwde stand op de Logimat, logistieke beurs in Stuttgart. 
U kunt ons bezoeken in hal 1, stand nr. 15. We hopen u daar te ontmoeten. 
Entresolvloer hal
2018-03-09

Grote overspanningen voor kleine prijzen

Profielnorm heeft een nieuwe productielijn in gebruik genomen met unieke eigenschappen.
De warmgewalste I-balken kunnen nu vervangen worden door koudgevormde profielen.
De voordelen zijn dat we uw vloer goedkoper en sneller met minder kolommen kunnen ontwerpen.
Nieuwe productielijn Profielnorm
2017
2017-11-01

BS OHSAS 18001 Certificaat behaald

Health and Safety certificering BS OHSAS 18001

Profielnorm is gecertificeerd en loopt voorop in de markt met een gecertificeerd Arbo managementsysteem.
Health and Safety certificate BS OHSAS 18001
2017-09-08

Nieuwe lasrobot

Profielnorm heeft een investering gedaan in een derde lasrobot installatie. Het doel van profielnorm is om eind 2017 het lasproces volledig te robotiseren.
Nieuwe lasrobot Profielnorm
2017-07-01

Mezzanine in Australië

De grootste automotive-speler in Australië, AHG (Automotive Holdings Group) heeft vorig jaar de inrichting van één van hun magazijnen in opdracht gegeven aan Dexion Australië. Via het export-kanaal van Dexion Duitsland kregen wij vervolgens de vraag om de hoofdgangen van dit stellingsysteem te voorzien van een verdiepingsvloer, waarover conveyors zullen lopen. Eind oktober 2016 is het project verscheept en de installatie van het hele systeem wordt momenteel afgerond.
Profielnorm conquers the world!
Mezzanine Australia
2017-04-05

Oprichting John Scott Works Ltd.

Jon Lewis uit Engeland hoopt voor ons te beginnen als Business Unit Manager en zo de Engelse markt per 1-1-2017 te betreden voor Profielnorm, onder de naam John Scott Works Ltd.
John Scott Works logo
2016
2016-11-01

ProAutNorm b.v. opgericht

Profielnorm heeft per 1 mei 2016 ProAutnorm b.v. opgericht. ProAutNorm b.v. focust zich hoofdzakelijk op de ontwikkeling van websites en software oplossingen in de vorm van procesautomatisering en optimalisatie van bestaande bedrijfsprocessen.
Founding ProAutnorm
2016-05-01

Uitbreiding

Profielnorm breidt uit met extra bedrijfvloeroppervlak en kantoorruimte.
Tevens is een aankoop gedaan van een nieuwe profileerlijn.
We hopen zo onze mogelijkheden en service voor u uit te breiden.
2016-03-18

MAF familiedag

Profielnorm heeft in samenwerking met de MAF een mooie personeelsdag georganiseerd waarbij de werknemers en hun gezinnen kennis konden maken met de door Profielnorm gesponsorde MAF en hun werk.
Een rondvlucht in een van de vliegtuigen van de MAF vormde het hoogtepunt van deze dag.
Verder waren er sportieve activiteiten en een afsluitende barbecue.
Profielnorm kijkt met plezier en waardering voor de MAF terug op deze mooie dag.

Wilt u een bijdrage doen aan het project wat profielnorm gezamelijk met de MAF is opgestart kijk dan op onze charity pagina.
MAF familiedag
2015
2015-06-13

Nieuwe Lasrobot

Profielnorm heeft geïnvesteerd in de aanschaf van een nieuwe productie cel met lasrobot. Hiermee verhogen wij onze flexibiliteit en het SMART produceren van onze vloeren.
Nieuwe lasrobot Profielnorm
2015-05-05

Profielnorm bedrijfsvideo

2015-02-06

Profielnorm op de Logimat 2015

10 tot 12 februari is Profielnorm weer aanwezig op de Logimat beurs in Stuttgart. U bent van harte welkom in Hal 1, Stand B11!

LogiMAT Profielnorm
2015-02-10

Nieuwe automatische zaaginstallatie

Om onze productieflow en levertijden nog meer te versnellen heeft Profielnorm geïnvesteerd in een nieuwe zaaginstallatie. In augustus 2014 werd de installatie in gebruik genomen. De gehele installatie is volledig geautomatiseerd. Aan de ene kant wordt het ruwe materiaal klaargelegd, aan de andere kant komen onze producten op lengte gezaagd eruit.
Zaaginstallatie Profielnorm
2014
2014-08-11

Profielnorm gecertificeerd

1 juli 2014 heeft Profielnorm het CE-certificaat behaald voor de productie en levering van vloersystemen volgens NEN-EN 1090. Met het behalen van dit certificaat hebben wij een belangrijke stap gezet in onze kwaliteitsborging. Wij voldoen hiermee aan de wettelijke eis om per 1 juli 2014 te leveren onder CE-norm volgens NEN-EN 1090.

Het laswerk van onze staalconstructies is hiermee ook gecertificeerd volgens ISO-3834-3. Voor u betekent dit een extra zekerheid voor geleverde kwaliteit! Onze producten zullen vanaf nu herkenbaar voorzien worden van het CE-keurmerk.

Ook heeft Profielnorm het ISO 9001 certificaat behaald, dat staat voor de algehele kwaliteit van het bedrijfsproces. Kortom, Profielnorm maakt werk van kwaliteit!

Lees hier meer over de certificaten van Profielnorm.
2014-07-01

Lasser / coördinator geslaagd

Onze lascoördinator Marco Burger heeft met een mooi resultaat zijn diploma International Welding Technologist (IWT) gehaald. Dit betekent dat wij een interne lasdeskundige hebben voor de controle van onze laswerkzaamheden. Hiermee laten wij zien dat Profielnorm er alles aan doet om altijd de beste kwaliteit te leveren!

2014-07-15

GESCHIEDENIS - Tweede uitbreiding fabrieksoppervlak

De fabriekshal wordt uitgebreid met circa 1.000 m2 bedrijfsoppervlak, met name met oog op uitbreiding van de logistieke ruimte.
2014-02-01

Tweede rolvorminstallatie in gebruik

Een tweede rolvorminstallatie komt de productie van Profielnorm versterken.
2012
2012-08-01

Eerste uitbreiding fabrieksoppervlak

Debedrijfshal wordt verdubbeld met nog eens 1.200 m2 productie-oppervlak. In de eerstehal vindt nu de profilering van de C+- en S+-profielen plaats en in de nieuwehal is de lasserij – inclusief lasrobot – gehuisvest.
2010
2010-07-01

Profielnorm verhuist naar Tholen

Profielnorm verhuist naar Tholen en neemt intrek in een nieuw gebouwd kantoor en fabriekshal van 1.200 m2.

2008
2008-01-01

Eerste rolvormlijn in gebruik

Profielnorm breidt de productie uit met een in nauwe samenwerking met de machinebouwer ontworpen rolvormmachine.
2007
2007-01-01

Oprichting in 1997

Profielnorm B.V. is opgericht in 1997 en vanaf 1998 onder directeur-eigenaar Jos Schot invulling gegeven. Vanaf de zolderkamer werden in eerste instantie de componenten voor een entresolvloer en voor stellingwerk ingekocht. Al snel werd de zolderkamer verwisseld voor een bedrijfspand en groeide de organisatie.
1997
1997-01-01
Productie straat | Profielnorm

Certificering

NEN-EN 1090 en ISO 3834

Duurzaamheid

MVO & Circulair bouwen

Offerte aanvraag

Vraag in 3 stappen online aan

+31 (0)166 60 10 70

Neem direct contact met ons op