Kies uw taal

Uw prijsvoorstel in slechts drie stappen

Vrijblijvende offerte

PRN-Group in Tholen

Building Trust

Profielnorm staat voor BUILDING TRUST. Building trust is typerend voor Profielnorm en wordt gebruikt als basis voor de gehele organisatie. De visie van Profielnorm is ome en van de leidende producenten van entresolvloeren te zijn.

De missie en visie van Profielnorm

De missie van Profielnorm


Profielnorm staat voor Building Trust, dit is dan ook onze mission statement. Building Trust is typerend voor Profielnorm en wordt gebruikt als basis voor de hele organisatie.

Onze entresolvloeren zijn innovatief, van hoge kwaliteit en worden op een maatschappelijk verantwoorde en duurzame manier geproduceerd. Dit houdt in dat we zoveel mogelijk rekening houden met de maatschappelijke effecten van onze activiteiten. Lees hier meer over Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen van Profielnorm.

Building Trust staat ook voor Profielnorm als familiebedrijf met haar medewerkers. Als één familie en één team werken we samen aan de beste oplossing voor uw bedrijfspand. Momenteel is zowel de eerste als de tweede generatie van de familie werkzaam in het bedrijf. Profielnorm staat voor kwalitatieve en innovatieve entresolvloeren.

Daarnaast gaan wij voor Building Trust met onze partners. Al 25 jaar bouwen wij vertrouwen met partners in binnen- en buitenland. Dit resulteert in langdurige en duurzame relaties die bijdragen aan de garanties die wij u kunnen bieden.
 

De visie van Profielnorm


Bij de mission statement hoort ook een visie: waar gaan we voor en wat is ons doel? De visie van Profielnorm is om een van de leidende producenten van entresolvloeren te zijn. Het streven is om top 3 marktleider te zijn als product specialist van entresolvloeren. Wij hebben het hele proces in eigen hand en ontzorgen u daarmee geheel. Hierdoor kunnen we makkelijk schakelen en leveren we uw entresolvloer geheel op basis van uw wensen en behoeften.

Certificering

NEN-EN 1090 en ISO 3834

Duurzaamheid

MVO & Circulair bouwen

Offerte aanvraag

Vraag in 3 stappen online aan

+31 (0)166 60 10 70

Neem direct contact met ons op