Kies uw taal

Profielnorm ontwerpt, fabriceert en

monteert entresolvloeren
EntresolvloerenProfielnorm entresolvloerenOverleg bij ProfielnormDe fabriek van ProfielnormProfielnorm lasrobotEntresolvloerEntresolvloer ProfielnormEntresolvloer Profielnorm

Website gesloten

Beste bezoeker,

Vandaag is onze website gesloten....

Certificaten

Kwaliteit en veiligheid staan bij Profielnorm voorop. De entresolvloeren die wij leveren zijn onderhevig aan hoge belastingen. Daarnaast wordt er op, onder en rondom de entresolvloeren door mensen gewerkt. Dit zorgt ervoor dat kwaliteit en veiligheid van de entresolvloeren van ongekend belang zijn. Profielnorm levert uw kwalitatieve en veilige tussenvloeren. Lees verder en ontdek welke certificaten Profielnorm heeft behaald om aan de regelgevingen en veiligheidseisen te voldoen.
 

Het CE-Certificaat voor vloersystemen


Sinds juli 2014 zijn Europese staalbedrijven verplicht met het CE-keurmerk (NEN-EN-1090) te leveren. Deze norm zorgt voor de waarborging van de kwaliteit van het staalwerk. Denk hierbij aan de sterkte van het gebruikte materiaal, de toleranties en de lassen. Profielnorm heeft 1 juli 2014 het CE-Certificaat behaald voor de productie en levering van vloersystemen volgens NEN-EN 1090. Met het behalen van dit certificaat heeft Profielnorm een belangrijke stap gezet in de kwaliteitsborging van de entresolvloeren. Profielnorm voldoet hiermee aan de wettelijke eis om per 1 juli 2014 te leveren onder de CE-norm volgens NEN-EN 1090.
 

Kwalitatief laswerk door Profielnorm


Het laswerk van onze staalconstructies is gecertificeerd volgens ISO-3834-3. Deze kwaliteitseis geeft standaard kwaliteitseisen voor smeltlassen van metalen in werkplaatsen en op bouwplaatsen. Voor u betekent dit extra zekerheid voor de geleverde kwaliteit door Profielnorm. Onze producten worden vanaf nu herkenbaar voorzien van het CE-keurmerk.
 

ISO 9001 Certificering voor Profielnorm


ISO 9001 is wereldwijd een begrip. Deze certificering is de wereldwijd erkende norm op het gebied van kwaliteitsmanagement en komt terug in het gehele bedrijfsproces. ISO 9001 is de maatstaf voor betrouwbaarheid en transparantie in de markt. De certificering is erkend door een onafhankelijke en onpartijdige deskundige instelling. Wij tonen hiermee aan dat we aan de eisen van de opdrachtgevers en toezichthouders voldoen. Kortom, Profielnorm maakt werk van kwaliteit!
 

Vragen over de certificaten van Profielnorm?


Het mag duidelijk zijn dat Profielnorm er alles aan doet om de kwaliteit en veiligheid te waarborgen; waarden die hoog in het vaandel staan. Profielnorm zorgt dat uw op maat gemaakte entresolvloer aan zowel uw eisen als de internationale eisen voldoet. Heeft u vragen over de certificaten van Profielnorm of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, onze medewerkers helpen u graag verder!


EN ISO 3834-3:2005 Certificaat
CE Certificaat
NEN-EN ISO 9001:2015 Certificaat
BS OHSAS 18001:2007 Certificaat
 
 
 Om onze pagina optimaal te laten functioneren maken wij gebruik van cookies. Voor meer informatie over ons privacy- en cookiebeleid:   Privacy policy
© 2020 Profielnorm B.V.
Realisatie: ProAutNorm B.V.