Kies uw taal

direct offerte aanvragen
Offerte aanvragen
Aanvraag
Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor uw nieuwe entresolvloer.
Offerte
Entresolvloer productie in eigen fabrieken

Het hele proces onder controle

Profielnorm heeft het hele proces voor de door u gewenste, nieuwe entresolvloer in eigen hand en onder controle: advisering, engineering, productie, transport en montage.


Het gehele proces
voor uw entresolvloer

Als productspecialist heeft Profielnorm het hele proces voor uw entresolvloer in eigen hand. Van persoonlijk advies tot en met de oplevering draagt Profielnorm zorg voor een kwalitatief product en een optimale oplossing voor uw bedrijfsruimte. De verschillende certificaten waarborgen de duurzaamheid en veiligheid van de entresolvloeren. Profielnorm onderscheidt zich hiermee in de markt als professionele fabrikant.
Advisering
1
Engineering
2
Productie
3
Poedercoating
4
Transport
5
Montage & Project management
6
1

Advisering

Maatwerk en kwaliteit van de entresolvloer staan bij Profielnorm hoog in het vaandel. Wilt u de ruimte in uw bedrijfspand optimaal benutten? Onze technisch onderlegde medewerkers voorzien u graag van persoonlijk advies voor uw entresolvloer. Zo komen we samen tot een passende opslagoplossing voor uw bedrijf. Al onze entresolvloeren worden op maat en geheel op basis van uw wensen en behoeften gemaakt.

Na de consultfase wordt de entresolvloer precies ingemeten, om door de teamengineer omgezet te worden in een gerichte HiCAD 3D-tekening en offerte. Onze adviseurs staan voor u klaar en helpen u graag bij het realiseren van uw entresolvloer. Neem daarom geheel vrijblijvend contact met ons op voor persoonlijk advies. Liever eerst een prijsindicatie ontvangen? Gebruik onze calculator en ontvang een prijsvoorstel op basis van uw wensen en behoeften.
Advies op maat voor uw entresolvloer
2

Engineering

De afdeling Engineering is het centrale punt in ons bedrijf. Engineering verzorgt een HiCAD 3D-tekening gebaseerd op de inmeetgegevens, die wordt aangeboden aan de opdrachtgever. Aan iedere entresolvloer is een rapport statistische berekening volgens EUROCODE 3 gekoppeld. Dit rapport garandeert de sterkte en kwaliteit van de entresolvloer.

U kunt bij Profielnorm uw entresolvloer zelf samenstellen. Onze engineeringsafdeling maakt flexibele en toegesneden oplossingen mogelijk. Voor iedere entresolvloer wordt een constructieberekening gemaakt. De gekwalificeerde project engineers werken de entresolvloer tot in detail uit in een HiCAD 3D-tekening. Daarnaast dragen ze zorg voor goede verwerking door productie en logistiek. Engineering vormt hiermee de spil van Profielnorm.
Engineering en ontwerp van uw entresolvloer
3

Productie

Profielnorm levert maatwerk. Hierdoor is de productie van Profielnorm een onmisbare schakel in het proces. Met onze walsstraten maken we C+- en S+-profielen, de dragende kracht van onze entresolvloeren. Profielnorm beschikt over eigen moderne en complete fabrieken, die de verschillende elementen van de entresolvloer produceren en assembleren. Alle onderdelen worden uiteindelijk als ‘bouwpakket’ op de bouwlocatie afgeleverd.

De walsmachines, waarop de C+-, Sigma+- en I+-profielen worden gevormd en geponst, vormen de paradepaardjes van de productie. Automaatzaagmachines, lasrobots en een automatische boorstraat dragen zorg voor de vervaardiging van de kolommen, trappen en het leuningwerk voor de entresolvloer. Nieuw in ons interne proces is poedercoating, hierover meer in de volgende stap. Dankzij de (in jargon) SMART productietechnologie kan Profilenorm haar producten voorzien van de CE-kwaliteitsmarkering. Dit houdt in dat het productieproces volledig is afgestemd op het maken van onderdelen van staalconstructies volgens NEN-EN 1090, de algemene Europese norm voor dragende staalconstructies.
4

Poedercoating

Poedercoating is de volgende stap in het interne proces van Profielnorm. Een eigen volautomatische poedercoatlijn voorziet in een afwerking van hoge kwaliteit. De onderdelen worden achtereenvolgens gestraald, gecoat en gedroogd in een elektrisch aangedreven oven. Dankzij deze poedercoatlijn heeft Profielnorm ook het proces van coating in eigen hand.

Deze uitbreiding in de fabriek zorgt voor kortere levertijden en meer flexibiliteit. Uw nieuwe entresolvloer wordt geleverd in de door u gewenste RAL-kleur. Geef ons uw wensen door en wij gaan voor u aan de slag. Zo past uw entresolvloer bijvoorbeeld uitstekend bij uw bedrijfspand of bedrijfskleuren.
5

Transport

De componenten van de entresolvloer worden als ‘bouwpakket’ per vrachtwagen op de bouwlocatie geleverd. Het transport van uw entresolvloer is bij Profielnorm in goede handen. Vervolgens kunt u ervoor kiezen of u uw entresolvloer laat monteren door onze professionele montage teams of zelfmontage.
Transport van entresolvloeren
6

Montage & Project management

Profielnorm beschikt over ervaren montageteams die, geholpen door hefmiddelen en specialistisch gereedschap, garant staan voor de vakkundige opbouw van uw nieuwe entresolvloer. Onze Monteurs beschikken over de benodigde certificaten voor een vakkundige en veilige installatie.

Gedurende het proces wordt uw entresolvloerproject gekoppeld aan een Project Manager. De Project Manager zal u bijstaan vanaf het moment dat uw order definitief is. Om ervoor te zorgen dat uw entresolvloer perfect in uw bedrijfsruimte past, komt de Project Manager bij u inmeten. Vervolgens zal de Project Manager uw contactpersoon zijn en ervoor zorgen dat de entresolvloer uiteindelijk naar wens wordt geleverd en/of geïnstalleerd.
Entresolvloer installatie Profielnorm

Persoonlijk advies en een passend voorstel voor uw nieuwe entresolvloer


Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bel ons gerust voor meer informatie en persoonlijk advies of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Certificering

NEN-EN 1090 en ISO 3834

Duurzaamheid

MVO & Circulair bouwen

Offerte aanvraag

Vraag in 3 stappen online aan

+31 (0)166 60 10 70

Neem direct contact met ons op