Kies uw taal

Profielnorm is op zoek naar talent!

Kom jij ons team versterken?

Website gesloten

Beste bezoeker,

Vandaag is onze website gesloten....

Project Engineer (Fulltime)

Profiel

Vanwege uitbreiding van de werkzaamheden zijn wij op korte termijn op zoek naar een:

PROJECT ENGINEER (FULLTIME)

- HBO denk- en werkniveau
- Stressbestendig
- Engels (en bij voorkeur Duits)
- Zelfstandig
- Projectmatig werken
- Ervaring met bouwkundig / constructief (3D)tekenwerk

Functie

Als project engineer ontwerp je de entresolvoer waarbij systeemintegratie met internationale klanten plaatsvindt. Naast het 3D model verzorg je ook de statische berekeningen die door middel van rekensheets worden opgesteld. Na goedkeur van de klant op het ontwerp maak je de productie-informatie compleet, voorzie je de technische begeleiding en stem je de montage en faseringen af met onze projectmanagers.

Werkomgeving

Profielnorm BV is een Zeeuwse onderneming die zich toelegt op het vervaardigen en leveren van entresol- of tussenvloeren. De robuuste en fraai vormgegeven Column® entresolvloer stelt bedrijven in staat op voordelige wijze hun opslagcapaciteit te vermenigvuldigen. De systeemvloeren zijn voorzien van eigen kwaliteitsprofielen en toegesneden op maximale flexibiliteit. Ze zijn toe te passen in magazijnen en distributiecentra, maar ook in showrooms en productiehallen. Creatief en structureel oplossen van ruimteproblemen: dat is waar Profielnorm voor staat!

Download deze vacature

SolliciterenUw CV mag maximaal 1 MB groot zijn en moet als Word document (.doc of .docx) worden aangeleverd.

 Om onze pagina optimaal te laten functioneren maken wij gebruik van cookies. Voor meer informatie over ons privacy- en cookiebeleid:   Privacy policy
© 2020 Profielnorm B.V.
Realisatie: ProAutNorm B.V.