Kies uw taal

Profielnorm is op zoek naar talent!

Kom jij ons team versterken?

Sales Engineer

Profiel

- Hbo denk- en werkniveau
- Engels
- Zelfstandig
- Ervaring met bouwkundig/constructief (3D)tekenwerk
- Flexibel
- Communicatieve vaardigheden

Functie

Als engineer ga je met een concept vanuit de aanvraag van de klant aan de slag om een slim ontwerp te bedenken wat aan de gestelde eisen voldoet. Klantenspectrum en projectlocaties zijn internationaal.
Je bent de conceptengineer. Na opdracht wordt het project in teamverband overgedragen aan de projectengineer die jouw concept zal omzetten naar productiefase.
Je houdt rekening met de geldende normeringen en je kunt daarnaast ingezet worden voor een stukje projectbegeleiding in de realisatiefase. Ook behoort administratieve afwikkeling van dossiers tot het takenpakket.

Werkomgeving

Profielnorm B.V. is een Zeeuwse onderneming die zich toelegt op het vervaardigen en leveren van entresol- of tussenvloeren. De robuuste en fraai vormgegeven Column® entresolvloeren stelt bedrijven in staat op voordelige wijze hun opslagcapaciteit te vermenigvuldigen. De systeemvloeren zijn voorzien van eigen kwaliteitsprofielen en toegesneden op maximale flexibiliteit; ze zijn toe te passen in magazijnen en distributiecentra, maar ook in showrooms en productiehallen.
Creatief en structureel oplossen van ruimteproblemen; dat is waar Profielnorm voor staat!

Profielnorm maakt deel uit van de Profielnorm-groep, valt onder de CAO voor Metaalbewerkings-bedrijven en heeft goede (pensioen)voorzieningen.

Download deze vacature

SolliciterenUw CV mag maximaal 1 MB groot zijn en moet als Word document (.doc of .docx) worden aangeleverd.

 Om onze pagina optimaal te laten functioneren maken wij gebruik van cookies. Voor meer informatie over ons privacy- en cookiebeleid:   Privacy policy
© 2020 Profielnorm B.V.
Realisatie: ProAutNorm B.V.