Kies uw taal

direct offerte aanvragen
Offerte aanvragen

Kennisbank

Wilt u graag meer lezen over de producten, opties en mogelijkheden bij Profielnorm? In onze kennisbank vindt u veel extra informatie. Blader door de informatie heen en verdiep u alvast verder in de mogelijkheden.


Staalconstructie bedrijfshal | Entresolvloer op maat

Bent u op zoek naar een staalconstructie voor uw bedrijfshal? Wij maken entresolvloeren op basis van uw wensen en behoeften. Met behulp van een entresolvloer kunt u in een relatief korte tijd meer ruimte creëren in uw bedrijfshal. Ontdek op deze pagina meer over de Profielnorm staalconstructie van een entresolvloer voor uw bedrijfshal.
 

Staalconstructie entresolvloer


Wij ontwerpen, fabriceren en monteren stalen entresolvloeren. De staalconstructie wordt geheel op maat en op basis van uw wensen gemaakt. Iedere bedrijfshal is anders en iedere entresolvloer moet voldoen aan andere eisen. Wilt u bijvoorbeeld een draagvermogen van 500 kilogram per vierkante meter of een draagvermogen van 4.000 kilogram per vierkante meter? Wilt u nog accessoires zoals trappen en kantelhekken toevoegen of wilt u puur de entresolvloer? Dankzij het feit dat wij elke entresolvloer op maat maken, zijn de mogelijkheden eindeloos.

Staalconstructie bedrijfshal | Profielnorm
 

De prijs van een entresolvloer staalconstructie


Logischerwijs heeft het bovengenoemde ook effect op de prijs van uw entresolvloer. We hebben dan ook geen standaard producten en een concreet prijzen overzicht voor u. Wel kunnen we u vertellen dat u een stalen entresolvloer al koopt vanaf 60 euro per vierkante meter, exclusief BTW. Dit is een economische, standaard prijs zonder bijzonderheden. Vraag gerust en geheel vrijblijvend een offerte aan en ontvang een persoonlijke prijs voor de door u gewenste entresolvloer.
 

Meer informatie over een staalconstructie bedrijfshal


Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of wilt u meer informatie over een staalconstructie bedrijfshal bij Profielnorm? Wij helpen u graag met de oplossing van een ruimteprobleem. Kies voor een stalen entresolvloer en gebruik de ruimte in uw bedrijfshal optimaal. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of vraag een offerte aan via de onderstaande button.


OFFERTE AANVRAGEN

Certificering

NEN-EN 1090 en ISO 3834

Duurzaamheid

MVO & Circulair bouwen

Offerte aanvraag

Vraag in 3 stappen online aan

+31 (0)166 60 10 70

Neem direct contact met ons op