Kies uw taal

Profielnorm geeft uw bedrijf ruimte
Tussenvloer uitbreiden? Ook dat verzorgt Profielnorm voor u!Entresolvloer

Staalconstructie op maat | Entresolvloer van Profielnorm

Een staalconstructie op maat laten maken? Een staalconstructie is een breed begrip en er zijn dan ook vele mogelijkheden. Profielnorm is gespecialiseerd in op maat gemaakte staalconstructies voor entresolvloeren. Voor een stalen entresolvloer bent u bij Profielnorm aan het juiste adres.
 

Staalconstructie op maat: eigen fabrieken


De staalconstructie voor uw entresolvloer wordt door Profielnorm geheel op maat gemaakt. Wij beschikken over eigen moderne fabrieken om de staalconstructies te produceren. Zo zorgen wij altijd voor maatwerk producten. Niet voor niets is onze productie een onmisbare schakel in het gehele proces. Wij maken de entresolvloer staalconstructie voor uw bedrijfshal.
 

Staalprofielen voor de entresolvloeren


Onze koudgevormde staalprofielen worden in eigen fabriek en op onze eigen rolvormmachines gemaakt voor de entresolvloeren. Met ons gecertificeerde productieproces leveren wij een uitgebreid gamma van koudgevormde staalprofielen. Daarnaast kunnen wij ook speciale staalprofielen leveren voor uw staalconstructie op maat. Op basis van uw wensen gaan wij aan de slag met ontwerp en constructie. Wij ontwerpen, produceren en leveren uw stalen entresolvloer geheel op maat.
 

Benut uw ruimte optimaal


Een entresolvloer is een ideale manier om de ruimte in uw bedrijfspand optimaal te benutten. Een entresolvloer op maat past perfect in uw bedrijfsruimte. Wij gaan aan de slag op basis van uw wensen en komen met een passend voorstel. Verdubbel in een relatief korte tijd het aantal beschikbare vierkante meters in uw bedrijfspand. Wist u dat u ook kunt kiezen voor een entresolvloer met meerdere verdiepingen? Zo kunt u uw ruimte zelfs verdrievoudigen of verviervoudigen.

Staalconstructie op maat | Entresolvloer van Profielnorm
 

De prijs van een entresolvloer


Wij kunnen u geen standaard prijs geven voor een entresolvloer. Ieder bedrijf en iedere entresolvloer is anders. Daarom kunt u onze online calculator gebruiken voor een prijsindicatie. De prijs van een entresolvloer is afhankelijk van verschillende factoren, bijvoorbeeld de vloerbelasting, overspanningen en kleurkeuzes. Een entresolvloer is een waardevaste investering. U koopt de entresolvloer eenmalig en kunt een lange tijd vooruit. Daarnaast kunt u een entresolvloer altijd nog uitbreiden.
 

Staalconstructie op maat voor uw entresolvloer


Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een staalconstructie op maat voor uw entresolvloer? Onze adviseurs helpen u graag verder en voorzien u van meer informatie. Neem daarom gerust contact met ons op voor meer informatie of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan via onderstaande button. Eerst nog wat meer informatie over het gehele proces? Lees het in ons entresolvloer stappenplan.

Vraag een offerte aan bij Profielnorm
 Om onze pagina optimaal te laten functioneren maken wij gebruik van cookies. Voor meer informatie over ons privacy- en cookiebeleid:   Privacy policy
© 2022 Profielnorm B.V.
Realisatie: ProAutNorm B.V.