Kies uw taal

Profielnorm is op zoek naar talent!

Kom jij ons team versterken?
De fabriek van ProfielnormProfielnorm engineeringProfielnorm lasrobotTussenvloer uitbreiden? Ook dat verzorgt Profielnorm voor u!Entresolvloer

Structural Engineer

Profiel

Wat heeft de Structural Engineer nodig om te slagen in deze functie?
- WO/HBO opleiding richting Civiele Techniek / Bouwkunde / Werktuigbouwkunde
- Interesse in constructieberekeningen
- Kennis van staalconstructie berekening volgens Eurocode
- Zelfstandig
- Communicatief vaardig
- Kennis van de Engelse taal

Functie

Structural Engineer (Constructeur)
Wij bedienen klanten door heel Europa en willen verder met onze eigen koudgevormde staalprofielen: genoeg uitdaging wat ons betreft! Ga jij de uitdaging aan?

Als Structural Engineer verzorg je de (detail)berekeningen voor entresolvloeren voor de gehele PRN-Group. De Sales collega’s leggen het eerste contact met de klant, daarna is het aan jou om de wensen van klant te vertalen naar een technisch ontwerp. Om je functie goed uit te kunnen oefenen werk je met 3D rekensoftware (SCIA), Excel rekenbladen en HiCAD-software.

Naast je eigen werkzaamheden ben je ook vraagbaak voor junior Engineers en verzorg je interne trainingen/tools om deze kennis te borgen.

Samen met de andere Engineers ben je het aanspreekpunt voor externen bij vragen over de constructieberekening. Binnen het Engineeringsteam is er een informele sfeer en is er ruimte voor eigen initiatief.

Als Structural Engineer ben je onderdeel van het R&D-team. Dit team met specialisten is eindverantwoordelijk voor de (door)ontwikkeling van onze producten.

Werkomgeving

PRN-Group is Europese marktleider op het gebied van entresolvloeren en aanverwante producten. Strategisch gelegen tussen de Randstad en Antwerpen op de grens van Zuid-Holland, Zeeland en Brabant, richt het toonaangevende bedrijf zich voortdurend op innovatie en doorontwikkeling van het productassortiment en het productieproces. Groei en investeringsdrang hebben zich vertaald in een steeds effectiever distributie- en productienetwerk. Vanuit haar vestigingen in Nederland, het Verenigd Koninkrijk en Polen voorziet het bedrijf in een toenemende behoefte aan bedrijfsruimte in heel Europa. Ambitie gaat hand in hand met christelijke waarden zodat de PRN-Group in elke relatie bouwt aan vertrouwen. “Building Trust”

Arbeidsvoorwaarden
We bieden:
- Een fijne werkomgeving met informele werksfeer en enthousiaste collega’s in een gezond internationaal bedrijf.
- Goede arbeidsvoorwaarden, zoals collectieve pensioenregeling en opleidingsmogelijkheden.

Reageren?
Heb je vragen over deze vacature bel dan Christian van Westenbrugge op 06-51455746.
Sollicitaties ontvangen wij graag via hrm@profielnorm.com.

Een referentieonderzoek maakt deel uit van de sollicitatieprocedure.
Bij indiensttreding vragen wij om een VOG.


Download deze vacature

SolliciterenUw CV mag maximaal 1 MB groot zijn en moet als Word document (.doc of .docx) worden aangeleverd.

 Om onze pagina optimaal te laten functioneren maken wij gebruik van cookies. Voor meer informatie over ons privacy- en cookiebeleid:   Privacy policy
© 2022 Profielnorm B.V.
Realisatie: ProAutNorm B.V.