Kies uw taal

Profielnorm ontwerpt, fabriceert en

monteert entresolvloeren
Profielnorm opslag voorbeeldprofielnorm entresolvloer opslag

Tussenvloer bedrijfshal laten maken? Slim & kostenbesparend!

Met een tussenvloer van Profielnorm vergroot u het vloeroppervlak in uw bedrijfshal. Bereken wat een tussenvloer u kost.
 
Een tussenvloer is een zelfdragende constructie boven het vloeroppervlak van een bedrijfshal of magazijn. Bij Profielnorm kunnen we entresolvloeren leveren met een oppervlak van tien tot honderdduizend vierkante meter. Op deze manier krijgt u extra ruimte in uw pand of loods.
 
Regelmatig krijgen we de vraag: hoeveel kost een tussenvloer? We hebben daarom een calculator gemaakt, waardoor u zelf in drie stappen kunt berekenen hoeveel een tussenvloer u kost. Gemiddeld kost een tussenvloer 70 euro (excl. btw) per vierkante meter. Afhankelijk van het oppervlak en de specificaties kan de prijs hoger (tot 100 euro excl. btw) of lager (tot 40 euro excl. btw) uitvallen.
 
Wist u dat Profielnorm een eigen montageteam heeft? Onze tussenvloeren worden als een bouwpakket bij u afgeleverd, dus u kunt er ook voor kiezen om de tussenvloer zelf te monteren. Doordat de tussenvloeren makkelijk te (de)monteren zijn, kunt u een entresol in de toekomst eenvoudig verplaatsen of doorverkopen aan een ander bedrijf.
 

Waarom een tussenvloer van Profielnorm?

Tussenvloeren ontwerpen, maken en monteren is de belangrijkste kernactiviteit van Profielnorm. Ons unieke Column®-systeem wordt in duizenden industriehallen, showrooms, bedrijfsunits en dc's gebruikt. Daarnaast zijn onze verdiepingsvloeren voorzien van het CE-label. We leveren altijd maatwerk. Zo wordt iedere millimeter optimaal benut.
 Om onze pagina optimaal te laten functioneren maken wij gebruik van cookies. Voor meer informatie over ons privacy- en cookiebeleid:   Privacy policy
© 2019 Profielnorm B.V.
Realisatie: ProAutNorm B.V.