Kies uw taal

Verdiepingsvloer bedrijfshal laten maken? Dit zijn de kosten!

Een bedrijfshal kan aanzienlijk vergroot worden met een verdiepingsvloer van Profielnorm. De terugverdientijd is minder dan anderhalf jaar.
 
Een verdiepingsvloer is de perfecte manier om de ruimte in uw hal optimaal te benutten. Ook als u tijdelijk extra ruimte nodig heeft, is een verdiepingsvloer een slimme oplossing. Een entresolvloer van Profielnorm kost gemiddeld zo'n 40 tot 100 euro (excl. btw) per vierkante meter. Dat is een schijntje in vergelijking met het huren, uitbreiden of kopen van een (nieuwe) bedrijfshal. Daarnaast is een tussenvloer gemakkelijk te verkopen als u deze niet meer nodig heeft. Het behoudt zijn waarde.

 
Bij Profielnorm kunnen we een verdiepingsvloer razendsnel leveren. Gebruik de configurator om een exacte prijs te berekenen. Eerst kiest u de gewenste indeling: rechthoek, vierkant, U-vorm of juist L-vorm. Daarna vult u de afmetingen in, kiest u een RAL-kleur voor de kolommen en leuningen en bepaalt u het draagvermogen per vierkante meter. Onze verdiepingsvloeren hebben een draagvermogen tot 3.500 kilo per vierkante meter, maar u begrijpt dat een vloer met een lager draagvermogen goedkoper is. Ook de afwerking van de vloer (spaanplaat, staalroosters of antislip) beïnvloedt het uiteindelijke bedrag voor een verdiepingsvloer.


 

Hoe bespaar ik op een verdiepingsvloer?De afwerking van de vloer en het draagvermogen bepalen natuurlijk de prijs per vierkante meter, maar de grootste besparing kan gehaald worden door de verdiepingsvloer zelf te monteren. Dit is een optie als u handige werknemers of collega's heeft, die de klus kunnen klaren. Het heeft natuurlijk voordelen om Profielnorm in te schakelen. Onze installateurs zetten een verdiepingsvloer sneller in elkaar. Daarnaast monteren wij vloeren op een zo gunstig mogelijk moment. Zo hebben uw collega's er zo min mogelijk last van en gaat het werk door.
 

Meerdere verdiepingsvloeren boven elkaar, kan dat?

Heeft u aan één verdieping niet genoeg? Bij Profielnorm leveren we verdiepingsvloeren met een tweede of zelfs met een derde verdieping. Dit betekent dat uw bedrijfshal van één laag (begane grond) naar drie lagen (begane grond, verdiepingsvloer, tweede verdieping verdiepingsvloer) of vier lagen gaat. Het vloeroppervlak wordt verdrie- of verviervoudigd. Uiteraard is een (drie)dubbele verdiepingsvloer iets prijziger dan een enkele verdiepingsvloer, omdat het totale draagvermogen toeneemt. Echter bespaart u ook weer meer geld, omdat hetzelfde oppervlak drie of vier keer gebruikt wordt. Voorwaarde is wel dat uw bedrijfshal, magazijn of loods hoog genoeg is. Is uw bedrijfshal tien meter hoog, dan is het mogelijk om vier verdiepingen te creëren.


 

Waarom een verdiepingsvloer van Profielnorm?

Verdiepingsvloeren ontwerpen, fabriceren en monteren is de core business van Profielnorm. We hebben een uniek Column®-systeem ontwikkeld. Daarnaast zijn onze verdiepingsvloeren voorzien van het CE-label. Van showroom tot industriehal en van bedrijfsunit tot dc: overal ziet u onze verdiepingsvloeren terug.

Omdat we het proces van A tot Z begeleiden, bespaart u bij ons vele duizenden euro's op een verdiepingsvloer. Daarnaast bepaalt u of u een bouwpakket wilt ontvangen (kostenbesparend) of dat u liever alles uitbesteedt (100% ontzorgd). Benieuwd naar de kosten? Vraag een offerte aan en wij sturen u direct een scherp voorstel per mail.


 

Dit zijn de voordelen van een verdiepingsvloer!


  1. Een verdiepingsvloer verdient zichzelf gemiddeld binnen 1,5 jaar terug. Het is daarom een goede oplossing wanneer u ruimte tekort komt in uw bedrijfshal. Huren of kopen van een nieuw pand is namelijk veel duurder. 
  2. De verdiepingsvloer kan tot wel drie verdiepingen dragen. Zo kunt u uw vloeroppervlak zelfs verviervoudigen. 
  3. Een tussenvloer van Profielnorm verliest zijn waarde niet. Heeft u uw vloer niet meer nodig? Dan kunt u deze gemakkelijk doorverkopen. 
  4. U kunt de verdiepingsvloer eenvoudig uitbreiden met extra onderdelen of een extra verdieping, zelfs wanneer u dit pa na een aantal jaar wilt doen. 
  5. Onze entresols kunnen overspanningen tot wel 16 meter overbruggen, en ze hebben een draagvermogen tot 3500 kg/m2. Dat maakt onze vloeren uitermate geschikt voor zware belasting. 
 Om onze pagina optimaal te laten functioneren maken wij gebruik van cookies. Voor meer informatie over ons privacy- en cookiebeleid:   Privacy policy
© 2019 Profielnorm B.V.
Realisatie: ProAutNorm B.V.