Kies uw taal

direct offerte aanvragen
Offerte aanvragen
Aanvraag
Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor uw nieuwe entresolvloer.
Offerte

Kennisbank

Wilt u graag meer lezen over de producten, opties en mogelijkheden bij Profielnorm? In onze kennisbank vindt u veel extra informatie. Blader door de informatie heen en verdiep u alvast verder in de mogelijkheden.


Een verdiepingsvloer in uw bedrijfshal

Uw bedrijf groeit en de beschikbare ruimte in de bedrijfshal wordt te klein. Waarschijnlijk bent u op tijd begonnen met het inventariseren van de mogelijkheden voor uitbreiding. Kiest u voor een grote verbouwing in uw bedrijfshal of bent u van plan te verhuizen naar een ander pand? Allebei niet nodig als u kiest voor een verdiepingsvloer in uw bedrijfshal.
 

Wat is een verdiepingsvloer?


Indien u nog in de oriënterende fase zit voor uw uitbreidingsplannen, is het goed om te weten wat een verdiepingsvloer is. We geven u daarom eerst graag de definitie van een verdiepingsvloer, voordat we u meer informatie geven over de mogelijkheden bij Profielnorm.

Een verdiepingsvloer is een zelfdragende constructie boven het vloeroppervlak van een bedrijfshal. Een verdiepingsvloer wordt tussen twee verdiepingen gebouwd, meestal tussen de begane grond en het plafond. Met behulp van een verdiepingsvloer creëert u in een relatief korte tijd meer ruimte voor uw bedrijf.

Voor een verdiepingsvloer worden veel verschillende termen gebruikt, bijvoorbeeld entresolvloer, entresol, tussenvloer, mezzanine, insteekvloer, etagevloer, magazijnvloer of insteekverdieping.
 

Een verdiepingsvloer voor uw bedrijfshal


Een verdiepingsvloer van Profielnorm wordt volledig op maat en op basis van uw wensen gemaakt. Zo zorgen wij ervoor dat de verdiepingsvloer altijd uitstekend in uw bedrijfshal past. In een relatief korte tijd kunt u het aantal vierkante meters in uw bedrijfshal verdubbelen. Afhankelijk van de hoogte van het bedrijfspand en de benodigde hoeveelheid extra ruimte kunt u ook kiezen voor een verdiepingsvloer met meerdere verdiepingen. Dankzij deze mogelijkheid kunt u het aantal vierkante meters zelfs verdrievoudigen of verviervoudigen.

Verdiepingsvloer bedrijfshal | Profielnorm
 

Voordelen van een verdiepingsvloer van Profielnorm


Naast het feit dat Profielnorm maatwerk levert, zijn er nog meer voordelen voor een Profielnorm verdiepingsvloer. Wij regelen het hele proces voor u: van persoonlijk advies tot en met de professionele montage. Daarnaast kunt u kiezen hoeveel meter overspanningen en welk draagvermogen u wenst voor de verdiepingsvloer in uw bedrijfshal. Onze verdiepingsvloeren zijn leverbaar met overspanningen tot wel 18 meter en een draagvermogen tot wel 4.000 kilogram per vierkante meter.
 

De kosten van een verdiepingsvloer


Wij ontwerpen, fabriceren en monteren stalen verdiepingsvloeren. De kosten van een verdiepingsvloer is afhankelijk van uw wensen en behoeften. Gezien het feit dat wij maatwerk leveren kunnen wij u niet direct een standaard prijs geven. Een standaard verdiepingsvloer is bij Profielnorm te koop vanaf 80 euro per vierkante meter, exclusief BTW. U kunt voor een prijsindicatie geheel vrijblijvend een offerte aanvragen via onze online calculator.
 

Een verdiepingsvloer kopen?


Bent u benieuwd naar de mogelijkheden om een verdiepingsvloer te kopen voor uw bedrijfshal? Onze adviseurs staan u graag te woord en helpen u graag verder! Neem gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op. Direct benieuwd naar een prijsindicatie op basis van uw wensen? Gebruik onderstaande button en vraag in slechtst 3 stappen online een offerte aan.


OFFERTE AANVRAGEN

Certificering

NEN-EN 1090 en ISO 3834

Duurzaamheid

MVO & Circulair bouwen

Offerte aanvraag

Vraag in 3 stappen online aan

+31 (0)166 60 10 70

Neem direct contact met ons op