Kies uw taal

direct offerte aanvragen
Offerte aanvragen
Aanvraag
Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor uw nieuwe entresolvloer.
Offerte

Kennisbank

Wilt u graag meer lezen over de producten, opties en mogelijkheden bij Profielnorm? In onze kennisbank vindt u veel extra informatie. Blader door de informatie heen en verdiep u alvast verder in de mogelijkheden.


Verdiepingsvloer kopen | CE gecertificeerde verdiepingsvloer

Een verdiepingsvloer van Profielnorm biedt u de mogelijkheid om het beschikbare aantal vierkante meters te vergroten in uw bedrijfspand. Een verdiepingsvloer kopen? Wij geven u graag meer informatie over verdiepingsvloeren. Ontdek meer over de mogelijkheden en voordelen.
 

Een verdiepingsvloer kopen bij Profielnorm


Het kopen van een verdiepingsvloer is een eenmalige en duurzame investering voor uw organisatie. Wij zijn een toonaangevende Europese fabrikant van verdiepingsvloeren en koudgevormde staalprofielen. Wij leveren stalen verdiepingsvloeren om de ruimte in uw bedrijfspand optimaal te benutten. Lees op een van onze andere pagina’s meer over de staalconstructie van een verdiepingsvloer.
 

Altijd maatwerk


Wij verzorgen voor de door u gewenste verdiepingsvloer het hele proces: van persoonlijk advies en een 3D ontwerp tot en met de professionele montage. Onze verdiepingsvloeren worden altijd op maat gemaakt, we hebben dan ook geen online webshop waar u direct een verdiepingsvloer kunt kopen. Ieder bedrijf en ieder bedrijfspand is anders, waardoor wij maatwerkoplossingen leveren. Of u op zoek bent naar een kleine en simpele verdiepingsvloer of een hele complexe, wij helpen u graag verder.

Verdiepingsvloer kopen | Profielnorm
 

Wat kost een verdiepingsvloer?


Een belangrijke vraag voor de aankoop van een verdiepingsvloer: “Wat kost een verdiepingsvloer?”. Hier kunnen wij niet direct een eenduidig antwoord op geven. Wij hebben door het leveren van maatwerk geen kant-en-klare prijzen. Uiteraard gaan we graag voor u aan de slag met een passend prijsvoorstel op basis van uw wensen. U koopt al een verdiepingsvloer van Profielnorm vanaf €80,00 per vierkante meter, exclusief btw. Online kunt u wel alvast een prijsindicatie aanvragen in slechts een paar stappen. Zo krijgt u geheel vrijblijvend alvast inzicht in de mogelijke kosten voor uw verdiepingsvloer.
 

Korte terugverdientijd


Een groot voordeel van een op maat gemaakte verdiepingsvloer is de terugverdientijd. De terugverdientijd is gemiddeld 1,5 à 2 jaar. Het is een eenmalige investering, maar er komen geen andere extra kosten bij kijken. Mogelijk overweegt u ook een verhuizing, maar dankzij een verdiepingsvloer is dat helemaal niet nodig. U koopt de waardevaste verdiepingsvloer in een keer en heeft geen last van bijvoorbeeld verhuiskosten en bijkomende kosten voor gas, water en licht. Wist u dat u zelfs later nog uw verdiepingsvloer kunt uitbreiden?
 

Een verdiepingsvloer kopen


Bent u geïnteresseerd in een verdiepingsvloer voor uw bedrijfspand en wilt u graag meer informatie of een persoonlijk voorstel? Neem gerust en geheel vrijblijvend contact op met onze medewerkers. Gebruik ook gerust onze calculator voor een prijs inidicatie via de onderstaande button.


OFFERTE AANVRAGEN

Certificering

NEN-EN 1090 en ISO 3834

Duurzaamheid

MVO & Circulair bouwen

Offerte aanvraag

Vraag in 3 stappen online aan

+31 (0)166 60 10 70

Neem direct contact met ons op