Kies uw taal

Profielnorm ontwerpt, fabriceert en

monteert entresolvloeren
Verdiepingsvloer (verdiepingsvloeren) en entresolvloer van ProfielnormProfielnorm entresolvloerenDe fabriek van ProfielnormProfielnorm lasrobotVerdiepingsvloer loods of verdiepingsvloer winkel door ProfielnormTussenvloer showroom bij ProfielnormTussenvloer uitbreiden? Ook dat verzorgt Profielnorm voor u!

Verdiepingsvloer in uw loods? Bekijk de mogelijkheden

Wilt u een verdiepingsvloer in uw loods, bedrijfshal of magazijn? Met een tussenvloer van Profielnorm verdubbelt u het vloeroppervlak van uw bedrijfshal. U kunt snel extra ruimte creëren door middel van een verdiepingsvloer.
 

Verdiepingsvloer loods: zelf bouwen of laten monteren?


Een verdiepingsvloer is een zelfdragende constructie boven het al bestaande vloeroppervlak van uw loods, bedrijfshal of magazijn. Wij kunnen entresolvloeren leveren met een oppervlakte van tien tot honderdduizend vierkante meter. Zo kunt u uw bedrijfsruimte optimaal benutten. Uw nieuwe tussenvloer wordt geleverd als bouwpakket. Hierin zit standaard stalen kolommen, koudgevormde staalprofielen, vloerplaten en accessoires. Zo kunt u zelf aan de slag met het installeren van de verdiepingsvloer. Uiteraard kunt u dit ook voor u laten doen. Profielnorm heeft een eigen ervaren montageteam, die snel en vakkundig de entresolvloer bij u kunnen installeren.

Verdiepingsvloer in uw loods? Profielnorm ontzorgt u!

Een verdiepingsvloer van Profielnorm


Verdiepingsvloeren ontwerpen, fabriceren en monteren is de core business van Profielnorm. Wij adviseren u graag om tot een passende oplossing te komen, om vervolgens de tussenvloer te ontwerpen en produceren. Profielnorm is al ruim 25 jaar specialist en een entresolvloer is voorzien van het CE-label. Onze tussenvloeren kunnen een overspanning van wel 16 meter overbruggen en belastingen tot 4.000 kg/m2.
 

Wat kost een verdiepingsvloer?


Een nieuwe entresolvloer is te kopen vanaf €60,- (excl. btw) per vierkante meter. Wilt u exact berekenen wat u kwijt bent voor uw entresolvloer? Met behulp van onze handige rekentool kunt u direct uw kosten berekenen. U kunt hier de vorm, afmetingen en afwerking van uw vloer invullen en vervolgens een scherpe offerte aanvragen.

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Bereken de prijs van uw verdiepingsvloer bij Profielnorm
 Om onze pagina optimaal te laten functioneren maken wij gebruik van cookies. Voor meer informatie over ons privacy- en cookiebeleid:   Privacy policy
© 2021 Profielnorm B.V.
Realisatie: ProAutNorm B.V.