Kies uw taal

direct offerte aanvragen
Offerte aanvragen

Kennisbank

Wilt u graag meer lezen over de producten, opties en mogelijkheden bij Profielnorm? In onze kennisbank vindt u veel extra informatie. Blader door de informatie heen en verdiep u alvast verder in de mogelijkheden.


Een verdiepingsvloer in uw magazijn laten plaatsen voor dubbel vloeroppervlak

Een groter magazijn huren? Laat in plaats daarvan een verdiepingsvloer in uw magazijn plaatsen en ervaar dubbel vloeroppervlak/opslagruimte. Een verdiepingsvloer in een magazijn plaatsen, is een mooie, effectieve manier om de ruimte optimaal te benutten. U verdubbelt de beschikbare vierkante meters en er is geen verbouwing of nieuwbouw nodig. Daarnaast is een verdiepingsvloer ook vele malen voordeliger dan verhuizen.
 

Plaats een verdiepingsvloer in uw magazijn


Een verhuizing kost een hoop tijd, energie, papierwerk en kosten. Bij het plaatsen van een verdiepingsvloer heeft u niet alle bijkomende zaken die u nog moet regelen. Als uw magazijn hoog genoeg is, kunt u er dus beter voor kiezen om eenvoudig een verdiepingsvloer te (laten) plaatsen. Met een verdiepingsvloer creëert u een extra verdieping in de bestaande ruimte. Het plaatsen van een verdiepingsvloer kost vele malen minder tijd en energie dan een verhuizing. Daarnaast verdient u een verdiepingsvloer vaak binnen anderhalf jaar terug en is verhuizen naar een bedrijfspand met een groter oppervlak magazijnruimte veel duurder gezien alle eenmalige, maar ook terugkerende kosten. Een entresolvloer is ideaal voor uw magazijninrichting.

Verdiepingsvloer magazijn geïnstalleerd door Profielnorm

Kostenplaatje verhuizen en verdiepingsvloer


Binnen ongeveer anderhalf jaar heeft u de verdiepingsvloer dus terugverdiend, vaak zelfs in nog minder tijd. Als u verhuizen en het plaatsen van een dergelijke vloer vergelijkt, is een verdiepingsvloer dus veel voordeliger. U betaalt namelijk voor een nieuwe loods gemiddeld 40 tot 60 euro (excl. BTW) per vierkante meter per jaar. Dit is nog exclusief alle bijkomende kosten zoals gas/water/licht en (weliswaar eenmalige) verhuiskosten. Een verdiepingsvloer in een magazijn kost gemiddeld vanaf 60 euro (excl. BTW) per vierkante meter. Dit is een basis prijs, de prijs is afhankelijk van uw wensen en behoeften. Hier heb je geen verhuiskosten en terugkerende kosten voor gas/water/licht. Die heeft u namelijk al, omdat u in het huidige pand blijft, maar deze enkel binnen uitbreidt.
 
 

Verhuizen 

Verdiepingsvloer 

Kosten 

  • 40 tot 60 euro (excl. BTW) per vierkante meter per jaar
  • Eenmalige verhuiskosten
  • Maandelijkse kosten voor gas/water/licht
  • Vanaf 60 euro (excl. BTW) per vierkante meter
  • Geen bijkomende kosten
 

Gebruik onze calculator


De genoemde prijzen zijn uiteraard geschatte prijzen. Ieder magazijn is anders, dus voor iedere ruimte wordt een andere aanpak gevraagd. Hierdoor kunnen de kosten soms net iets hoger, of lager uitvallen. Een betrouwbare manier om de exacte prijs voor een verdiepingsvloer in uw magazijn uit te rekenen, is om onze online calculator te gebruiken. U vult alle benodigde gegevens in en ontvangt binnen twee minuten een prijsvoorstel. Zo heeft u snel en eenvoudig een overzicht van de kosten.
 

Waardeverhogende investering


De verdiepingsvloeren, ook om in een magazijn te plaatsen, van Profielnorm zijn voorzien van het CE-label en zijn daarmee van beproefde kwaliteit. Ze bieden een effectieve en betaalbare oplossing voor uw ruimteproblemen. De uitbreiding van uw magazijnoppervlak door middel van een verdiepingsvloer vormt zo een voordelige en waardeverhogende investering in uw bedrijfsruimte.

Wilt u meer informatie over het plaatsen van een verdiepingsvloer in uw magazijn? Of wilt u dat een van onze ervaren, gespecialiseerde medewerkers met u meekijkt en advies geeft? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag verder.


OFFERTE AANVRAGEN

Certificering

NEN-EN 1090 en ISO 3834

Duurzaamheid

MVO & Circulair bouwen

Offerte aanvraag

Vraag in 3 stappen online aan

+31 (0)166 60 10 70

Neem direct contact met ons op